قېرىن قۇلاق گوش قۇرىمىسى(木耳炒肉)
+ `* H+ m* w% I5 R( F; @خام ماتىريالى؛قېرىن قۇلاق(مۇر) ،گوش،كوكمۇچ،قىزىلمۇچ،يېرىم تالدىن تۇخۇم1دانە،كىراخمال،غۈلپىياز،سامساق،زەنجىۋىل.
: c6 r& {8 N& g, W
& [# [/ H+ n9 @4 t- Q" J5 q
تەم خۇرۇچلىرى؛تۇز،ئاقمۇچ، كاۋاۋىچىن, كۇنجۇت مېيى.
3 W3 p) x% ]2 c' J3 A4 Jتەييارلاش ئۇسۇلى؛قېرىن قۇلاقنى بىر قاچىغا سېلىپ قايناقسۇغا چىلاپ قۇيىمىز
% n5 Y; l5 N9 s& Q& K0 H
گوشنى 2سانتىمىتىر چوڭلىقتا نىپىز توغراپ بىر قاچىغا سېلىپ؛تۇز،ئاقمۇچ،
$ H$ p& R. V# ?كىراخمال، تۇخۇم ، كاۋاۋىچىن ،زەنجىۋىل سۇيى قۇيۇپ تەملەندۇروپ قۇيىمىز كوكمۇچ،قىزىلمۇچلارنى گوش چوڭلىقىدا توغرايمىز،غۈلپىياز،سامساق،زەنجىۋىللەرنى ئۇششاق توغرايمىز.
% o: h+ \, \! _8 ^5 E
5 x7 _; y: E7 g+ k7 _, {قازانغا 3چۇمۇچ ماي قۇيۇپ قىزىغاندا گوشنى سېلىپ قۇرۇپ،مايدىن ئوتكۇزىمىز.
9 [. R$ Q- Y5 f Q% L; z
قازانغا سۇ قۇيۇپ قاينىغاندا قىرىن قۇلاق، كوكمۇچ،قىزىلمۇچلارنى سېلىپ بىر قاينىتىپ سۇزۇپ سوغاق سۇدا چايقايمىز.
# V5 j, j e) M2 gقۇرۇش ئۇسۇلى؛ ،قازاندا ئازراق ماي قۇيۇپ غۈلپىياز،سامساق، زەنجىۋىللارنى سېلىپ گوش، قىرىن قۇلاق كوكمۇچ،قىزىلمۇچلارنى سېلىپ قۇرۇپ تۇز سېلىپ ئازراق سۇ قۇيۇپ تۇز تەمىنى تېتىپ ھول كىراخمال بىرىپ ئازراق كۇنجۇت مېيى تېمىتىپ تەخسىگە ئۇسىمىز.
4 A( g/ T5 T9 h7 r9 w4 M3 X5 J
& h3 I. i6 s$ v6 o% P' K* H; E& `7 Q/ N/ ~
يانفوندا كۆرمەكچى بولسىڭىز ياكى نورمال قويۇلمىسا بۇ ئادرىستىن كۆرۈڭ:
3 j# Q$ Q. \7 L" vhttp://v.qq.com/page/l/g/o/l01516zwpgo.html
% L: a! U" Q2 m5 u, l/ q* M& ?% i