ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى

 پارول قايتۇرىۋېلىش
 تىزىملىتىڭ
كۆرۈش: 5561|ئىنكاس: 1

مەززىلىك يېسى پۇرچاق تۇخۇ قۇرىمىسى

[ئۇلانما كۆچۈرۈش]

83

تېما

116

يازما

1009

جۇغلانما

بېكەت مەسئۇلى

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نومۇرى: 2
يازما سانى:
116
تىللا:
683
تۆھپە:
0
جەۋھەر يازما:
41
توردا:
126 سائەت
ئاخىرقى زىيارەت:

2016-12-10
QQ
ۋاقتى: 2015-11-28 15:05:10 | ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش |كۆرۈش شەكلى
مەززىلىك يېسى پۇرچاق تۇخۇ  قۇرىمىسى
3 m5 I# z4 Y3 C
1 m2 d, A7 q# w6 r. {  O; ?
  خام ماتىريالى:تۇخۇنىڭ تۆش گۈشى ،يېسى پۇرچاق ،كۆك- قىزىلمۇچ،كىچىك قىزىل مۇچ، يۇمغاقسۇت،سامساق،زەنجىۋىل،غولپىياز
) I( N! r) P& N$ H) J' {& { 豆角炒鸡[00_03_00][20151128-145104-0].BMP   C+ b0 t+ T" Y; I! s
IMG_0254.JPG ' A! f8 [8 E3 h; c% e
تەم خۇرۇچلىرى: تۇز، ئاق شىكەر، توخو تەم جەۋھىرى، تېتىتقۇ، تەمزات قىزىلمۇچ قىيامى، قىزىلمۇچ چانالمىسى، كىراخمال.
% O, m& e: O. H* L7 ^. v. ?/ ~ 豆角炒鸡[00_02_17][20151128-142803-0].BMP 6 |9 b( ~8 H6 m# A4 q3 h
تەييارلاش ئۇسسۇلى: ئالدى بىلەن توخۇنىڭ تۆش گۆشىنى كىسىپ ئىلىپ، قەلەمچە قىلىپ توغرىۋالىمىز. توخۇنى بىر قاچىغا ئىلىپ تۇز،تېتىتقۇ،كىراخمال ئازراق سۈشزۈك ياغ قۇيۇپ تەملەندۈرۋالىمىز. يىسسى پۇرچاقنىڭ يىپچىللىرىنى ئىلۋىتىپ ئوتتۇرىدىن ئىككى توغرىۋالىمىز، كۆك-قىزىلمۇچلارنىمىۇ قەلەمچە قىلىپ توغرىۋالىمىز. كىچىك قىزىل مۇچ، يۇمغاقسۇت،سامساق،زەنجىۋىل،غولپىيازلارنى ئۇششاق پارچىلاپ توغرايمىز.
7 y9 |+ `  n3 q0 p/ X3 l- l 豆角炒鸡[00_05_00][20151128-142951-2].BMP ; X" o' ~5 c$ |1 t/ v7 m
豆角炒鸡[00_07_12][20151128-143057-3].BMP
0 F9 v1 c% l/ ~ IMG_0264.JPG * j0 l0 ?% C3 p  w1 S# x
قورۇش ئۇسسۇلى: قازانغا ئۈچ چۈمۈچ ئەتراپىدا ياغ قۇيۇپ نورمال قىززىغاندا توخۇ گۆشىنى چىچىلدۇرۇپ سىلىپ ئارقىدىن يىسسى پۇرچاقنى سىلىپ پىشقاندا كىچىك قىزىلمۇچ كۆكمۇچلارنى ياغقا سىلىپلا سۈزۋالىمىز.
, s5 \0 d5 K$ V' f0 k6 _) ^. q 豆角炒鸡[00_09_37][20151128-143130-4].BMP / e! w* d% U- X$ B) G$ e+ G; q
豆角炒鸡[00_10_47][20151128-143204-5].BMP
% p1 v$ ^- v1 @$ Z0 R6 Gقازانغا ئازراق قىزىلمۇچ يىغى قۇيۇپ ،سامساق،زەنجىۋىل،غولپىيازنى سىلىپ قورۇپ مەززىلىك پۇراق چىققاندا بىرقوشۇق قىزىلمۇچ چانالمسى، تەمزات قىزىلمۇچ قىيامى سىلىپ تەييارلانغان توخۇگۆشى يىسى پۇرچاقلارنى سىلىپ قورۇپ مۇۋاپىق مىقتاردا  تۇز، ئاق شىكەر، توخو تەم جەۋھىرى، تېتىتقۇ سىلىپ قورۇپ تۇز تەمىنى تىتىپ تەخسىگە ئۇسسۇپ ئىستىمال قىلساق بولىدۇ.. b$ s6 G; O4 F# f8 p. u
IMG_0269.JPG : L7 w1 o' Q3 |4 k2 a
* [# N4 Y9 T: i) s0 v: t6 G. L
ئالاھىدىلىكى: توخۇ گۆشى يىيىشلىك سىڭىشلىك بولۇپ يىسسى پۇرچاق بىلەن بىرگە قورۇلغاندا تەمى ئۆزگىچە شەكلى كۆركەم يىيىشلىك خانىم قىزلىرىمىزنىڭ ياق تۇرۇپ ئىستىمال قىلىشىغا ئىنتايىن ماس
2 r6 f  r  ^) `7 f% \يانفوندا كۆرمەكچى بولسىڭىز ياكى نورمال ئېچىلمىسا بۇ يەرنى بېسىڭ
# p# ~8 V) [3 ihttp://v.qq.com/page/t/5/h/t0174je2w5h.html

ياقتۇرىشىڭىز مۇمكىن؟

مۇناسىۋەتلىك تېمىلار

40

تېما

82

يازما

296

جۇغلانما

ئۇچۇر نازارەتچىسى

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نومۇرى: 11
يازما سانى:
82
تىللا:
214
تۆھپە:
0
جەۋھەر يازما:
0
توردا:
21 سائەت
ئاخىرقى زىيارەت:

2015-11-29
QQ
ۋاقتى: 2015-11-29 03:17:55 | ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش
بەك تەپسىلى ئىنتايىن چۇشىنىشلىك بوپتۇ سەمەتجان ھارمىغايسىز

بىلىم قىممىتىنى بىلىملىك بىلۇر،
ئەقىلنى قەدىرلەش بىلىمدىن كىلۇر.
كىرگەندىن كېيىن ئىنكاس يازالايسىز كىرىش | تىزىملىتىڭ

سەھىپە جۇغلانما قائىدىسى

QQ|يانفون|قاماقخانا|ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى ( 新ICP备09002636号

GMT+8, 2017-1-2 13:51 , Processed in 0.490194 second(s), 37 queries .

Powered by Discuz! X3.2(NurQut Team)

© 2001-2013 Comsenz Inc.

تېز ئىنكاس چوققىغا قايتىش سەھىپىگە قايتىش