بۇ يازمىنى ئاخىرىدا تۇز تەھرىرلىگەن. ۋاقتى 2015-3-1 19:31 ]% u* _. i( ^& ]+ z; U
* g8 T8 ]# g5 X' q4 L
9 i: }+ x( p7 E/ I4 Uماتىريال:پاقلان گۆشى قوۋۇرغىسى
$ l3 r4 m+ K) G! T: Z/ d/ u
:سەۋزە
4 m* w- ?! d ]7 `% L
:نان
+ y+ R; G$ e: A. \
:باش پىياز
% W9 b9 \2 o$ v :شوغلا قىيامى
) I! C7 t2 W6 v
قوشۇمچە ماتىريال:تۇز,ماي،شورپا،جاڭيۇ،سىڭجاڭ،سۇڭ پىياز
# p, j. n( X' o) t3 r! o! t
:زىرە
6 \$ s: i0 c% M. Y1 T' i. X :پۇراقلىق يوپۇرماق《شاڭيى香叶》
& @6 `* i7 L" I4 U( G8 M& [
:ساۋگۇ《草果》
1 }1 z! b2 q- _7 ~9 J
* X' B% e* [1 \" n" q# Q4 o5 P1 xقىلىش ئۇسولى:1-تەييارلىۋالغان قوۋۇرغىنى قاينىتىپ سۇدىن ئۆتكۈزۋالمىز،سەۋزا،باش پىياز ،شۇڭ پىياز،سىڭجاڭ لارنى دۈگۈلتۈپ توغراش ئۇسولى ئارقىلىق توغراپ تەييارلىۋالمىز.
: O4 s1 j [7 X# t7 `
( \7 m; q( j9 ^9 S- {2-قازانغا ماي قۇيۇپ 7-دەرىجە قىزىغاندا گۆشنى سىلىپ قورۇيمىز،قورۇپ گۆش قىزارغاندا تەييارلىۋالغان تۇز، سىڭجاڭ،شاڭيى،ساۋگۇ،شوغلا قىيام سىلىپ قورۇيمىز.
0 \' a( E" m8 I. i+ ^
6 D( G5 Y( G5 ]% e7 L- w5 R% T% H6 x( U3-ئازراق قورۇپ پۇرىقى چىققاندىن كىيىن تەييار لىۋالغان سەۋزىنى سىلىپ قورۇپ،ئۆستىنگە مۇۋاپىق مىقتاردا شورپا قۇيۇپ ،چوڭ ئوتتا قاينىتىپ ،ئاندىن ئاستىلتىپ دۈملەيمىز.
" o( v$ x: i3 W# P/ U
% a- E/ b9 I- o: U4-تەمىنى تەڭشەپ تەييار لىۋالغان نان تەخسىگە ئالمىز.
6 s. ~% r- T7 T
g# H4 T0 M- B7 V# _6 R
3 Q/ [5 @8 v2 H( T* U
مەنبە:مەن
# h' f8 u: @, Wئەسكەرتىش باشقاتور بىكەتلەرنىڭ سوراقسىز كۆچۈرۈپ تار قىتىشىغا بولمايدۇ.
: C" Z/ M; N6 J, D1 m- Wئاشپەز مۇنبىرىگە تەۋە