قېرىنقۇلاق پالەك
1 I8 l% R6 E! D5 V
خام ماتىريالى:قار قېرىنقۇلاق،پالەك،قىزىلمۇچ
2 Y' @8 Y' A) W+ i5 {8 c, h
6 M1 w$ |6 u2 j8 F u5 D
تەم خۇرۇچلىرى:تۇز، غولپىياز يېغى،كۇنجۇت يېغى،ئاق ئاچچقسۇ
4 r9 `: W+ F* n# ~0 C3 ~; c1 A0 S, o
تەييارلاش ئۇسۇلى : قار قېرىنقۇلاقنى بىر قاچىغا ئېلىپ سۇ قۇيۇپ كوپتۇرۋالىمىز.پالەكنى ئادالاپ پاكىز يۇيۇپ قايناقسۇدىن ئۆتكۇزۋالىمىز.قىزىلمۇچنى قەلەمچە قىلىپ توغرىۋالىمىز.
5 v8 q) ]% _8 f# r. yكوپتۇرۇلگەن قېرىنقۇلاقنى قول بىلەن تىتىپ بىر قېتىم قايناق سۇدىن ئوتكۇزۋېتىپ سوغۈق سۇدا چايقاپ بىر قاچىغا ئېلىپ پالەك،قىزىلمۇچنى سېلىپ ئۇستىگە تۇز، غولپىياز يېغى،كۇنجۇت يېغى،ئاق ئاچچقسۇ قۇيۇپ تۇز تەمىنى تېتىپ تەخسىگە ئالساق بۇلىدۇ
- p1 Q) }2 g2 s# `