ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى

 پارول قايتۇرىۋېلىش
 تىزىملىتىڭ
كۆرۈش: 13900|ئىنكاس: 4

ئۇيغۇر تائاملىرىمىزدىن نارىن تەييارلاش

[ئۇلانما كۆچۈرۈش]

83

تېما

116

يازما

1009

جۇغلانما

بېكەت مەسئۇلى

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نومۇرى: 2
يازما سانى:
116
تىللا:
683
تۆھپە:
0
جەۋھەر يازما:
41
توردا:
126 سائەت
ئاخىرقى زىيارەت:

2016-12-10
QQ
ۋاقتى: 2014-10-14 18:48:21 | ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش |كۆرۈش شەكلى
خام ماتىريالى: ئۇن ، قوي گۆش ، تۇخۇم ، زەنجىۋىل بىر باش، پىياز ئىككى تال، سەۋزە،چامغۇر.; V' R% ?, G* r% M, O+ j

9 d! f9 U% u( o; Y2 u. yتەم خۇرۇچلىرى:تۇز ،قارىمۇچ بىر چىمدىم،زىرە ئازراق،
2 E! \, ~; \$ P! a+ n3 tتەييارلاش ئۇسۇلى:چىڭراق خېمىر يۇغۇرۇپ تەييارلىۋالىمىز.$ N; n9 E6 D! ~0 U
گۆشنى مۇۋاپىق  چوڭلۇقتا پارچىلاپ، سوغۇق سۇغا سېلىپ قاينىىغاندا كوپۇكلىرىنى ئېلۋېتىپ.چامغۇر،سەۋزىلەرنى پۈتۈن سېلىپ، پەس ئوتتابىر سائەت ئەتىراپىدا قاينىتىپ سۇزۋالىمىز. 8 G7 _  M, z. |4 I, j) h
تىنغان خېمىرنى نېپىز يېيىپ، 15مىنۇت شامالدىتىپ،كىسىمىز (نىپىز كەڭرى، قۇشقاچ تىلى)كېسىپ تەييارلىۋالىمىز.8 X3 O; N1 l. z

& L" Y4 ]; S. W' J7 zپىشۇرۇش ئۇسۇلى:قازانغا گوشنىڭ سۇيىنى نارىن چوپى چوككىدەك قۇيۇپ  نارىن چوپىنى سېلىپ 5مىنۇت قاينىتىلىدۇ. نارىپ چوپى پىشقاندا سۈزۈپ ئېلىپ،  لېگەنگەبىركىشلىك بولسا قاچىغا ) ئېلىپ قويۇلىدۇ)
" S9 \: z0 e: {/ U- m5 h' U/ wشورپىنىڭ ئىشلىتىلمىگەن سۇزۇك شورپىسىغا گوش،چامغۇر،سەۋزە،پىياز ئۇششاق توغۇرۇلۇپ تۇز سېلىپ ئازراق قارمۇچ،زىرە سېلىپ تەمىنى تېتىپ نارىن چوپىنىڭ ئۇستىگە ئازراق قۇيىلىدۇ مۇۋاپىق ئاشكۇكى سالساقمۇ بۇلىدۇ+ N2 v- }! R, N. ^7 L( Z
003.jpg
6 m% ~( n/ |, g1 X, l; y8 b) l% K) p+ Sئالاھىدىلىكى
$ [) ^; V5 i  lگۆش كۆپ، شورپىلىق، تەملىك ۋە كۈچلۈك بولۇپ، ئۇيغۇر خەلقىنىڭ ئالاھىدە ئېسىل تاماقلاردىن بىرى.% t7 K3 b  v2 ~% @7 s' e6 s/ }6 u" V
يانداش: نارىن ئۇيغۇرلار ئارىسىدىلا ئۇمۇملىشىپ قالماستىن  قازاق ،ۋە باشقا مىللەتلەرمۇ ئىنتايىن ياقتۇرۇپ ئىتىمال قىلىدۇ. ھەم ئوز رايۇنىغا ئاساسەن تەييارلاش ئۇسۇلىمۇ ئوخشىمايدۇ  .مەسلەن ئاتۇش نارىنى
' z- _/ v* I6 @1 I, B( {! {# [،كۇچار نارىنى،قازاق نارىنى دەپ ھەر بىر خىلىنىڭ ئوز ئالدىغا ئارتۇقچىلىقى ۋە تەمى ئالاھىدىلىكى بار

ياقتۇرىشىڭىز مۇمكىن؟

مۇناسىۋەتلىك تېمىلار

كەسىپ ئۇچۇن باسقان قەدەملىرىم  ئاداققىچە توختىماس

0

تېما

3

يازما

12

جۇغلانما

يېڭى ئەزا

Rank: 1

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نومۇرى: 808
يازما سانى:
3
تىللا:
9
تۆھپە:
0
جەۋھەر يازما:
0
توردا:
1 سائەت
ئاخىرقى زىيارەت:

2015-3-27
QQ
ۋاقتى: 2015-3-25 13:35:43 | ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش
ھەيرانمەن ،نەدىكى خۇيزۇچە تاماقلار شۇنداق تەپسىلى چۈشەندۈرىلىدىكەن ،ماۋۇنىڭدەك مىللىيچە تاماقنىڭ سۈرەتلىك نۇسخسى يوق ،،مېنىڭ بەك ئۆگەنگۈم بارتتى

10

تېما

69

يازما

5821

جۇغلانما

ئالاھىدە باشقۇرغۇچى

Rank: 8Rank: 8

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نومۇرى: 34
يازما سانى:
69
تىللا:
5283
تۆھپە:
129
جەۋھەر يازما:
0
توردا:
31 سائەت
ئاخىرقى زىيارەت:

2016-9-26

ئاكتىپ يېڭى ئەزاھەركەتچان ئەزاقىزغىن ئەزاتېما ماھىرىپەخىرلىك ئەزاپىشقەدەم ئەزا

QQ
ۋاقتى: 2015-3-25 14:36:26 | ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش
تەپسېلى  چۈشەندۈرۈلۈپتۇغۇ ، رەسىملەرگە  سىنچىلاپ قارىسىڭىز  ....  ھەممىنى چۈشىنىسز!

0

تېما

3

يازما

12

جۇغلانما

يېڭى ئەزا

Rank: 1

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نومۇرى: 808
يازما سانى:
3
تىللا:
9
تۆھپە:
0
جەۋھەر يازما:
0
توردا:
1 سائەت
ئاخىرقى زىيارەت:

2015-3-27
QQ
ۋاقتى: 2015-3-27 18:33:02 | ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش
axtuzi يوللىغان ۋاقتى  2015-3-25 14:360 i" t5 F. f/ d, E* [: A8 K
تەپسېلى  چۈشەندۈرۈلۈپتۇغۇ ، رەسىملەرگە  سىنچىلاپ قارى ...
0 }% z. S4 \  w" N, ~+ L

) s, z# e5 F6 C5 N" R) K0 v& Fئالدى بىلەن قازاقغا گۆش چامغۇر سەۋزىلەرنى پۈتۈن  سېلىپ ،ئاندىن خاجۇ،قارىمۇچ دېگەنلەرنى سېلىپ پىشۇرۇپ سۈزۈۋېلىمىز،ئاندىن بۇنىڭ شورپىسىنىڭ يېرىمىنى كورىغا ئۇسسىۋالىمىز،قالغان يېرىم قازان شورپىغانارىننىڭ چۆپىنى سېلىپ قاينىتىمىز،چۆپنى سۈزىۋالغاندىن كىين چۆپ قايناتقان شورپىنى تۆكىۋېتىپ ،بايا ئالدىن ئۇسىۋالغان كورىدىكى شورپىنى قازانغا سېلىپ قىزىتىمىز،ئاندىن پىشۇرىۋالغان گۆش چامغۇر دېگەنلەرنى ئۇششاق توغرايمىز،چۆپنى تەخسىگە سېلىپ ئۈستىگە چانىۋالغان گۆش چامغۇرلارنى قويمىز،ئاندىن بايا قىززىتقان شورپىنى ئۈستىگە قۇيامدۇق ؟

0

تېما

11

يازما

71

جۇغلانما

رەسمىي ئەزا

Rank: 2

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نومۇرى: 1754
يازما سانى:
11
تىللا:
60
تۆھپە:
0
جەۋھەر يازما:
0
توردا:
10 سائەت
ئاخىرقى زىيارەت:

2016-8-6
QQ
ۋاقتى: 2015-12-25 18:17:57 | ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش
چوپ نى ئايرىم سۇدا پۇشۇراتتۇق ،شورپىدا پۇشۇرساق  شورپا  ئىسراپ بۇلۇپ كىتىپ كىيىن يىتىشمەي قالامدۇ قانداق  ھە

كىرگەندىن كېيىن ئىنكاس يازالايسىز كىرىش | تىزىملىتىڭ

سەھىپە جۇغلانما قائىدىسى

QQ|يانفون|قاماقخانا|ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى ( 新ICP备09002636号

GMT+8, 2017-1-2 16:15 , Processed in 0.489688 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.2(NurQut Team)

© 2001-2013 Comsenz Inc.

تېز ئىنكاس چوققىغا قايتىش سەھىپىگە قايتىش