|
پېتىر مانتا % L" F/ D. M' }8 J# x
خام ماتىريالى :ئۇن،تۇخۇم، لوق قوي گۆشى، پىياز، 5 N6 s, x2 m0 T6 _0 {3 }8 A/ r) I
تەم خۇرۇچلىرى: تۇز ، قارىمۇچ ،. a7 C1 V0 D( h8 W
تەييارلاش ئۇسۇلى: قوينىڭ لوق گۆشىنى ئۇششاق توغراپ ئىلمان سۇ قويۇپ، سۇ يىدۈرىمىز ،ئاندىن ئۇششاق چانالغان پىياز، تۇز، سوقۇلغان قارىمۇچ سېلىپ ئارلاشتۇرۇپ قىيما تەييارلايمىز. * f' ?: L) B1 ]) v, `* E
چىڭ پېتىر خېمىر يۇغۇرۇپ، ياخشى ئىشلەپ زۇۋۇلا ئۈزۈپ تاۋلاپ، چۆرىسى بەك نېپىز، ئوتتۇرىسى سەل قېلىنراق جىلىت ئېچىپ، قىيما سېلىپ تۈگىمىز.
; W2 n/ f2 W, B" G
& O+ |6 _ M! n, c% D) {2 O6 sپىشۇرۇش ئۇسۇلى: قاسقاننى ياغلاپ مانتىنى تېزىپ قايناۋاتقان قازانغا قۇيۇپ كۇچلۇك ئوتتا 13~18 پىشۇرىمىز.
4 A& X( ~- L4 \5 H6 k n9 Q" F) Q
5 ]( w: f4 l, h! @) W& u |
بۇ يازمىدا كۆپ ۋاستىلىك مەنبەلەر بار
مۇنبىرىمىزگە تىزىملىتىپ كىرسىڭىز ئاندىن قوشۇمچە ھۆججەتنى كۆرەلەيسىز ياكى چۈشۈرەلەيسىز . تېخى تىزىملاتمىغانمۇ؟ تىزىملىتىڭ
x
|