ئائىلىدە چۈچىمەل قېرىن تەييارلاش ئۇسۇلى
' c+ N5 ]8 W7 `0 @
خام ماتىريالى:قوي قېرىنى بىر دانە،كۆك-قىزىلمۇچ يېرىم تالدىن
) e, g! a) r9 a" o
, Z3 A2 ]/ l5 C v- y, Dتەم خۇرۇچلىرى :تۇز قىزىلمۇچ يېغى ،سامساق ،ئاچچىقسۇ
4 J/ T" s) P; }! I3 a
تەييارلاش ئۇسۇلى :پىشۇرۇلغان قېرىننى ئىنچىكە قەلەمچە قىلىپ توغراپ قايناق سۇدىن بىر قېتىم ئوتكۇزۋپ
' f8 g c; Y6 d) Y! k3 E
سوغاق سۇدا چايقاپ سۇيىنى پاكىز سېرقىتىپ بىر قاچىغا ئېلىپ قۇيىمىز .
8 {) z' I/ s- T1 o0 J8 O7 P' pكۆك-قىزىلمۇچلارنى ئادالاپ پاكىز يۇيۇپ ئىنچىكە قەلەمچە قىلىپ توغرىۋالىمىز.
0 E* Z/ Q+ o' A" Gئاندىن قېرىن ئۇستىگە تۇز قىزىلمۇچ يېغى ،سامساق ،ئاچچىقسۇ، كۆك-قىزىلمۇچلارنى سېلىپ ئارلاشتۇرۇپ تۇز تەمىنى تېتىپ تەخسىگە ئېلىپ ئۇستىگە يۇمغاقسۇت چېچىپ قىلساق بۇلىدۇ .
: Z' w( P1 M! r" E: m- I* w- M
. S! W! \/ w6 l
مەزكۇر سوغۇق يىمەكلىك 2012-يىلى 11-ئاينىڭ 13-كۇنى شۇكران تائاملىرىدا تەييارلىنىپ كەڭ تورداشلارنىڭ پايدىلىنىشى ئۇچۇن يوللاندى
@7 n' w8 S1 F- b4 z3 L' q. C1 d* i( b8 q5 r) P
تور بېكىتىمىزنى چىن دىلىدىن قوللىغان دوسلارنىڭ تور بېكىتىمىزگە ھەر قېتىم كىرگەندە تور بېكىتىمىزدىكى ئېلانلارنى كۇندە بىر قېتىم چىكىپ قۇيىشىنى ئۇمۇت قىلىمىز
4 A' ~% S. n1 q' O7 C
& ~# {" b& j0 T: \- `