|
خام ماتىرىيالى : يىڭنىسىمان گۈمبەمەدەك200گىرام ،كۆك-قىزىلمۇچ ، يۇمغاقسۈت ،
2 t# b& Y) T" u& F; I0 W* `4 g: D8 k/ @
: H) X( B4 B% B3 ^+ O# Y
تەم خۇرۇچلىرى:تۇز،غولپىيازيېغى،كۇنجۇت يېغى ،1 ?6 c8 z! Q6 b8 }3 i
. i4 K9 _: w" X3 { z
تەييارلاش ئۇسولى : گۇمبەدەكنىڭ يلتىز قىسمىنى ئېلۋېتىمىز، كۆك-قىزىلمۇچلارنى ئىنچىكە ئۇگرىسىمان توغراپ تەييارلىۋالىمىز.قازانغا سۇ قويۇپ قاينىتىپ ، يىڭنىسىمان گۈمبەمەدەك ۋە كۆك-قىزىلمۇچلارنى بىر مېنۇتتىن قاينىۋالىمىز . ئاندىن سۈزۈپ ئېلىپ ، سوغوق سۇدىن ئۆتكۈزىۋېلىپ سۈيىنى سۈزىۋېتىمىز . يىڭنىسىمان گۈمبەمەدەك ، كۆك-قىزىلمۇچ نى قاچىغا سېلىپ مۇۋاپىق تۇز،غولپىياز يېغى،كۇنجۇت يېغى بىلەن ئارىلاشتۇرۇپ ئاندىن يۇمغاقسۈت سېلىپ ، چوكا بىلەن ئېلەشتۈرىۋەتسەكلا تەييار بولىدۇ - u1 _: N! U% y' E
! e9 {( a- q3 l6 J) N0 L; O$ a7 ~, X3 z# w4 _ y$ h! f
|
بۇ يازمىدا كۆپ ۋاستىلىك مەنبەلەر بار
مۇنبىرىمىزگە تىزىملىتىپ كىرسىڭىز ئاندىن قوشۇمچە ھۆججەتنى كۆرەلەيسىز ياكى چۈشۈرەلەيسىز . تېخى تىزىملاتمىغانمۇ؟ تىزىملىتىڭ
x
|