قوۋۇرغا كەتىلىت
0 K$ i% H3 S2 D" e
خام ماتېرىيالى: قوي قوۋۇرغىسى،بەرەڭگە،غولپىياز مايسىسى،قىزىلمۇچ،كىراخمال
% I( p& R7 s/ t! `# F. A+ W
+ K/ _1 y3 I- @: k/ d' c
4 |4 ?4 l+ E0 T% V4 u V$ }- U, aتەم خۇرۇچلىرى: تۇز،تېتىتقۇ،ئاقمۇچ، تۇخۇم بىردانە، زىرە،غولپىياز،سامساق،زەنجىۋىل،قىزىلمۇچ چانالمىسى،پەمىدۇر قىيامى
. \+ q. J- o# L
" `& g4 ?0 D6 o( j1 @% B7 \ w
تەييارلاش ئۇسۇلى: قوۋۇرغىنى گۆشىدىن ئاجرىتىپ لوق گۆشىنىچاناپيۇمشىتىپ،تۇز،تېتىتقۇ،ئاقمۇچ، تۇخۇم ، زىرە،كىراخمال بىلەن ئارىلاشتۇرۇپ تەملەندۈرىۋالىمىز.
& d2 W% H" L2 p# x# B
غولپىياز مايسىسى ۋە قىزىلمۇچنى ئۇششاق دانچە قىلىپ توغرايمىز،بەرەڭگىنى ئاقلاپ يۇيۇپ قەلەمچە قىلىپ توغرىۋالىمىز.
1 I& \- v7 Q6 z, }3 n# k6 U$ |تەملەندۈرۈلگەن گۆشنى قوۋۇرغىغا چاپلاشتۇرۇپ تەييارلايمىز
$ Y9 n1 F/ ^1 S# l q
3 a& p/ y1 F+ x& a- d! E1 @
قورۇش ئۇسۇلى: قازانغا بىر كىلو ئەتراپىدا ياغ قۇيۇپ ياغ نورمال قىزىغاندا قوۋۇرغىنى سېلىپ پىشۇرۇپ سۈزۈپ ئېلىۋالىمىز، بەرەڭگىنىمۇ ياغقا سېلىپ پىشۇرۇپ سۈزۈپ ئېلىۋالىمىز،قازانغا ئازراق ياغ قۇيۇپ غولپىياز،سامساق،زەنجىۋىل،قىزىلمۇچ چانالمىسى،پەمىدۇر قىيامى سېلىپ قورۇپ مەززىلىك پۇراق چىققاندا ئۈچ چۆمۈچ سۇ قۇيۇپ قاينىغاندا تۇز،تېتىتقۇ،ئاقمۇچ،زىرە سېلىپ ئاندىن قوۋۇرغىنى سېلىپ قاينىتىمىز.
$ u% w S% k2 m# ~! t) p9 W( M
: E% w4 }0 m6 r4 ]! O/ H
پىشۇرۇلغان بەرەڭگىنى تەخسىنىڭ ئوتتۇرىسىغا رەتلىك تىزىپ قوۋۇرغىنى سۈزۈپ ئېلىپ بەرەڭگىنىڭ چۆرىسىگە رەتلەپ تىزىمىز، قازانغابىر چۆمۈچ شورپا قالدۇرۇپتەمىنى تېتىپ ئازراق ھۆل كىراخمال بېرىپ غولپىياز مايسىسى،قىزىلمۇچلارنى سېلىپ بىر تېمىم ياغ تېمىتىپ، شورپىنى قورۇمىنىڭ ئۈستىگە قۇيىمىز.
; r6 t9 f/ y7 x' H" J
. M& h7 y! S) m, X" c8 C
7 G% W4 e1 F1 W& w& @& R7 N4 r" W! [
فىلىمنى بۇيەرنى بېسىپ كۇرۇڭ
% T7 c8 ^/ z$ j) k( `/ r Q9 I4 z. d: B6 F* Z
* F7 r" U4 K, B: b$ N* z& u3 }) R7 T% Y6 `- t9 K0 n
+ y/ O [0 ~0 W& R. {. d/ {
& i7 Q' c5 {7 M8 x' L( ?