كۈدە تۇخۇم قورىمىسىنى تەييارلاش
% k- L) L( u# ?7 |/ F5 }7 L0 f+ `3 Oخام ماتىريالى:تۇخۇم بەش دانە ،كۇدە،قىزىلمۇچ،غولپىياز,زەنجىۋىل.
0 Q& {8 @3 A. [, W+ R9 j! x6 }
# M: | B: N# I! z$ N6 hتەم خۇرۇچلىرى: تۇز .
1 J9 b: }; r5 p" I/ g* Y8 i% Hتەييارلاش ئۇسۇلى: تۇخۇمنى بىر قاچىغا چېقىپ تەييارلىۋالىمىز ئازراق تۇز سالساقمۇ بۇلىدۇ
0 r4 n; L: M/ `1 K3 Z* d( y
كۇدىنى پاكىز يۇيۇپ ئۇزۇنلىقىنى بارماق ئۇزۇنلىقىدا توغرايمىز
3 c: V1 O/ \# r6 V9 B
قىزىلمۇچنى ئىنچىكە ئۇگرە توغرايمىز ،غولپىياز,زەنجىۋىللەرنى ئۇششاق توغراپ تەييارلىۋالىمىز.
0 C0 y, B9 N) ?% I" w4 b) }
! _; g6 ?# F. q0 a; fقورۇش ئۇسۇلى:قازانغا يېرىم چۇمۇچ ماي قۇيۇپ قىزىغاندا تۇخۇمنى
3 X6 ]3 a5 m3 k/ T7 _& O: q3 ]. Aسېلىپ ئىككى تەرىپىنى سارغايتىپ پىشۇرۇپ سۇزىۋالىمىز.
* Z- k R X9 C. I" `قازانغا ئازراق ماي قۇيۇپ ،غولپىياز.زەنجىۋىللەرنى سېلىپ قورۇپ كۇدىنى سالىمىز بىر نەچچە قېتىم ئارلاشتۇرۇپ تەييارلىۋالغان تۇخۇمنى سېلىپ تۇز سېلىپ تەمىنى تېتىپ تەخسىگە ئۇسىمىز
/ D$ V. c0 B9 s: W1 I! X3 _
4 `" W* }, g0 }* X5 [3 b% u H
0 \& b: S% _+ Z0 ^# G; N2 f0 Q8 X6 i" w% {& u* I; L/ b$ @- Y3 b2 e