|
قوناق-مۇچ قورۇمىسى * Y) X( A6 `& O7 M' ?+ n
/ u$ r, g0 }8 b6 |/ }4 X6 D1 x
! G2 K0 q) f; d$ x: _- j! }7 M2 S, m( |- ?( `- d1 R
1. ئالدى بىلەن قوناقنىڭ دانچىسىنى ئۇۋاپ ئېلىۋالىمىز. پاكىز يۇيۇپ تەييارلايمىز.% a8 d p+ I& a
( Z+ D1 _; x3 ~$ o( m! U* Z
2. كۆك مۇچ، قىزىل مۇچنى پاكىز يۇيۇپ، كىچىك قىلىپ، قوناقتىن سەل چوڭراق قىلىپ توغرايمىز.! Y Z% S T5 H" G( Y$ L3 G
: B+ {+ W: u, x2 ^
3. قازان قىزىپ، ماي 8 ئۈلۈش چۈچۈگەندىن كېيىن، قوناق دانچىلىرىنى سېلىپ قورۇيمىز، تەخمىنەن 2-3 مىنۇت قورىسىڭىز بولىدۇ.
4 Y, G+ v; @) ^% d4 c4 H$ I. n1 i$ n' H. c+ i5 J/ m
4. كۆك مۇچ، قىزىل مۇچنى سېلىپ، بىر مىنۇت قورۇپ، تۇز سالسىڭىزلا بولىدۇ.
3 w( r3 x* H7 z$ B8 |) |9 R+ J' q% h
مەنبە : خەلىق تورى |
بۇ يازمىدا كۆپ ۋاستىلىك مەنبەلەر بار
مۇنبىرىمىزگە تىزىملىتىپ كىرسىڭىز ئاندىن قوشۇمچە ھۆججەتنى كۆرەلەيسىز ياكى چۈشۈرەلەيسىز . تېخى تىزىملاتمىغانمۇ؟ تىزىملىتىڭ
x
|