 |
ئاساسى ماتىريالى :يۇمشاق ئاق شېكەر 7 P! q, s, X4 Q& V6 M: \' Q
كىتەرلىك سايمانلار:قىزىتىش ئوچىقى ،ساپلىق (چومگۇچ) يىمەكلىك رەڭ .تىرمومىتىر 4 j' b, ~4 o% ]5 Y& f
تەييارلاش ئۇسۇلى :ئالدى بىلەن شېكەرنى ساپلىققا تۇكۇپ قىزىتىپ ئىرىتىپ سېكەر تەركىبىدىكى سۇلار پارغا ئايلىنىڭ چىقىپ كەتكەندىن كىيىن سېكەرنىڭ قىزىقلىق گىرادۇسى 160 سىلسىيە ەىرادۇسقا بارغاندا سېكەرنى تۇكۇپ ناۋات قېتىغاندەك قېتىپ بولغاندىن كىيىن شېكەرنى يەنە قىزىتىپ يۇمشاق خىېمىر ھالەركە كەلگەندە ھەرخىل رەڭلەرنى بىرىپ شەكىلگە كەلتۇرسەك بۇلىدۇ .% I1 D& q! y) `. T; u
تېخىمۇ تەپسىلى ئوگەنمەكچى بولسىڭىز
( {, ^) R. e8 k ئۇرۇمچىدە ئۇيغۇر ئاشپەزلەر ئۇچۇن شېكەر ئويمىچىلىقى.تۇز ئويمىچىلىقى.مىۋە كۆكتات ئويمىچىلىقى بۇيىچە تەربىلەش ئېلىپ بارىدۇ پەقەت تور بېكىتىمىزگە ھەقلىق ئەزا بولغانلارغا ئوگۇتىلىدۇ & ~7 a. [9 P5 [+ [
ئالاقىلىشىش نۇمۇرى 13999072821
|
 |