ئائىلىدە قورۇما كاۋاپ (炒烤肉)
8 P; j3 W/ A p8 }# }( ] |خام ماتىرياللار:قوينىڭ لوق گۆشى،باش پىياز، تۇخۇم بىر دانە،كىراخمال
3 L# F' Q0 r. G+ y: o
/ b& W9 R# G1 L( }+ u/ Oتەم خۇرۇچلىرى:تۇز،زىرە،قىزىلمۇچ ئۇنى.
( C. B3 t* i; J5 g
w$ b1 w i4 D* D% C X7 B/ F Lتەييارلاش ئۇسۇلى: قوينىڭ لوق گۆشىنى تەڭگىدەك چوڭلۇقتا نېپىز
3 u8 O2 z& \; i4 Gيالپاقلاپ توغرىۋالىمىز..پىيازنى ئىنچىكە توغرىۋالىمىز. توغرالغان
: R2 F1 |0 ^- Y1 h6 N Rگۆشكە كىراخمال ،تۇز،تۇخۇملارنى ئارلاشتۇرۇپ تەملەندۇرۋالىمىز.
1 _" y8 T: q3 I2 wقورۇش ئۇسۇلى:قازانغا ياغ قۇيۇپ ياغ قىزىغاندا گۆشنى سىلىپ،
7 ^6 e# d1 q4 Gبىر-بىرىگە چاپلاشتۇرماي ئالتۇىن سېرىق رەڭدە داغلىغاندىن كىيىن
: x, I7 u& U6 L8 o7 S7 y سۈزۈپ ئېلىنىدۇ.قازانغا پىياز،سېلىپ تېز-تېز قورۇپلا گۆشنى سىلىپ،
0 H* l0 p( r; @) S
يەنە قورۇپ، ئاندىن قىزىلمۇچ ئۇنى ،زىرىنى سېپىپ تۇز تەمىنى تېتىپ تەخسگە ئېلىنىدۇ.
% d. r ]. g+ b5 x1 _; i
% Q! f7 A9 h |9 y0 k# M9 p3 p- } [[ئالاھىدىلىكى]
& A+ R% L* }1 z! c% j7 @رەڭگى سېرىق،پارقىراق،گۆشى يۇمشاق،تەمى خۇددى زىخ
. U8 S/ ^& x( Y* i% X' {كاۋاپنىڭ تەمىگە ئوخشايدۇ زىرە تەمى كۈچلۈك بولىدۇ
, L& d2 |+ `( S