تاللاڭيانفون نۇسخىسى | كومپيۇتېر نۇسخىسىنى كۆرۈش

ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى

 پارول قايتۇرىۋېلىش
 تىزىملىتىڭ
كۆرۈش: 4416|ئىنكاس: 3
بېسىپ چىقىرىش ئالدىنقى تېما كېيىنكى تېما

ئائىلىدە غۇنچە لەڭمەن تەييارلاش ئۇسۇلى

[ئۇلانما كۆچۈرۈش]

82

تېما

114

يازما

993

جۇغلانما

بېكەت مەسئۇلى

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نومۇرى: 2
يازما سانى:
114
تىللا:
679
تۆھپە:
0
جەۋھەر يازما:
40
توردا:
115 سائەت
ئاخىرقى زىيارەت:

2015-12-3
QQ
سۇيرۇ لەڭمەن
: S3 G* d$ p- }3 }$ c9 R. ?خام ماتىريالى:ئۇن ، گۆش ،سۇ يېغى،يېسۋېلىك، كۆك-قىزىلمۇچ، سامساق،غولپىياز،4 Y6 A8 X: F) y0 k6 ]9 U
پەمىدۇر، يۇمشىتىلغان قىزىلمۇچ (پەمىدۇر قىيامى)
( G0 R* q0 C$ I& h5 Tتەم خۇرۇچلىرى:تۇز، كاۋاۋىچىن، ئاچچىقسۇ
* X; N) O5 n, D' W* b% R0 G
" }9 H/ K9 a( S4 J9 nتەييارلاش ئۇسۇلى:دەرىسلىكتە ئېيتقىنىمىزدەك،پەسىلگە قاراپ ئۇنغاتۇز ۋەسۇ قۇيۇپ خېمىر يۇغۇرۇپ،& T: w. W2 V1 x9 M7 `1 W" J  k- P
پورەك چىققىچە ئىشلەپ،15مىنۇت تىندۇرغاندىن مۇۋاپىق چوڭلۇقتا زوۋۇلا ئۈزۈپ،زوۋۇلنى ياغلاپ7 E% n+ m, A& ~+ O) ^+ h0 a- u
تۇرۇپ بىگىز قولدەك توملۇقتا ئۇزۇنچاق پىلتە قىلىمىز.پىلتىلەرنى دەستىلەپ تىزغاندا،ھەر قەۋىتىنىڭ ئۈستىنى ياغلاپ تۇرۇش كېرەك.پىلتىلەرنى تەييار بولغاندا يەنە15-10مىنۇت تىندۇرىمىز.
% X. Q! M, v4 |! V8 n' Jگۆش ۋە كۆكتاتلارنى قوناق چوڭلىقىدا دان-دان  قىلىپ بىر خىل شەكىلدە توغراپ تەييارلىۋالىمىز./ [& x; V6 B. b4 A  s
قوررۇش ئۇسۇلى:قازانغا ئازراق ياغ قۇيۇپ گوشنى سېلىپ ئاندىن غولپىياز يۇمشىتىلغان قىزىلمۇچ سېلىپ قورۇپ ئازراق تۇز سالىمىز.ئاندىن پېسۋېلەك(چۇكا پۇرچاق،سامساق غولى،بەرەنگە،پېدىگەن)سېلىپ قورۇپ ئاندىن كۆك-قىزىلمۇچ،پەمىدۇر سېلىپ قورۇپ ئازراق كاۋاۋىچىن ئۇنى سېلىپ مۇۋاپىق سۇ قۇيۇپ قاينىتىپ ،تۇز،تەمىنى تېتىپ ،ئاچچقسۇ سامساق سېلىپ بىر قاچىغا ئېلۋالىمىز.
1 T: A. D  F- j" J' dپىلتىنى پىشۇرۇش:قازانغا چوپ لايلەپ بىشقىدەك سۇ قۇيۇپ قاينىشىغا ئولگۇرتۇپ .تىنغان پىلتىنى بىر-بىرىدىن ئېلىپ ئاشتاختىدا ئىككى ئالىقان بىلەن دومىلىتىپ تەكشىلىۋىلىپ،ئاندىن ئىككى بىشىدىن تۇتۇپ سوزۇپ ئاشتاختا ئۈستىگە قاتار-قاتارتىزىلىدۇ.ئاندىن ئىككى ئۇچىدىن تۇتۇپ ئىككى بىلىكىمىزنى كېرىپ ئاستا ۋە دادىللىق بىلەن سوزۇپ،ئوتتۇرىسىنى ئاشتاختىغا بوش-بوش ئۇرۇپ،بىر غۇلاچ بولغاندا قاتلاپ يەنە سوزىلىدۇ. ئىنچىكە سوزۇلغاندا،بىر ئالقىنىمىزغا يىغىلغان پىلتە
- l1 C+ u* V5 Z4 \& P* qبېشىنى ئۈزىۋېتىپ،ئىنچىكە سوزۇلغان خېمىرنى قازانغا تاشلاپ بەش مىنۇت قاينىتىلىدۇ.ئاش پىشقاندىن كىيىن سوزۇپ ئېلىپ،سوغوق سۇدا چايقاپ،ئاندىن يا ئىسسىتىپ ياكى شۇ
+ A' H6 C' p/ lپېتىچە چىنىلەرگە ئېلىپ ئۈستىگە تەييارلانغان قورىمىسىنى سېلىپ ئىستىمال قىلساق بۇلىدۇ.) j# f& P' N. X8 ~! h( L: r# r

% K$ [, @" d( W# v* Eئالاھىدىلىكى:ئىنتايىن يىيىشلىك بۇلۇپ كۆكتات ئىلغايدىغانلارغا بەكمۇ ماس كىلىدۇ .8 ]6 V% y* w& e7 w7 ?# T
بۇ تاماق غۇلجا خەلقى دائىملىق ئىستىمال قىلدىغان لەڭمەنلەرنىڭ بىر تۇرى.
2 X6 O3 o0 t9 A
0 c; P. R/ }  i2 B4 O, {
' k  `+ @5 Y6 I& R" o$ w7 I

ياقتۇرىشىڭىز مۇمكىن؟

مۇناسىۋەتلىك تېمىلار

كەسىپ ئۇچۇن باسقان قەدەملىرىم  ئاداققىچە توختىماس

0

تېما

8

يازما

29

جۇغلانما

يېڭى ئەزا

Rank: 1

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نومۇرى: 1668
يازما سانى:
8
تىللا:
21
تۆھپە:
0
جەۋھەر يازما:
0
توردا:
1 سائەت
ئاخىرقى زىيارەت:

2015-11-2
دىۋان
ۋاقتى: 2015-11-1 20:32:05 | ئايرىم كۆرۈش
مېنىڭ بەك ئۆگەنگۈم باتتى بۇ تاماقنى ئۇستامغا تەشەككۈر

0

تېما

2

يازما

12

جۇغلانما

يېڭى ئەزا

Rank: 1

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نومۇرى: 1703
يازما سانى:
2
تىللا:
10
تۆھپە:
0
جەۋھەر يازما:
0
توردا:
2 سائەت
ئاخىرقى زىيارەت:

2015-12-3
QQ
ئورۇندۇق
ۋاقتى: 2015-11-14 17:53:47 | ئايرىم كۆرۈش
D

0

تېما

3

يازما

16

جۇغلانما

يېڭى ئەزا

Rank: 1

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نومۇرى: 1728
يازما سانى:
3
تىللا:
13
تۆھپە:
0
جەۋھەر يازما:
0
توردا:
1 سائەت
ئاخىرقى زىيارەت:

2015-12-7
QQ
يەر
ۋاقتى: 2015-11-24 10:45:07 يانفوندا يوللانغان | ئايرىم كۆرۈش
بىلىۋالدىم

كىرگەندىن كېيىن ئىنكاس يازالايسىز كىرىش | تىزىملىتىڭ

سەھىپە جۇغلانما قائىدىسى

QQ|يانفون|قاماقخانا|ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى ( 新ICP备09002636号

GMT+8, 2015-12-13 05:32 , Processed in 0.129582 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.2(NurQut Team)

© 2001-2013 Comsenz Inc.

تېز ئىنكاس چوققىغا قايتىش سەھىپىگە قايتىش