تاللاڭيانفون نۇسخىسى | كومپيۇتېر نۇسخىسىنى كۆرۈش

ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى

 پارول قايتۇرىۋېلىش
 تىزىملىتىڭ
كۆرۈش: 6258|ئىنكاس: 4
بېسىپ چىقىرىش ئالدىنقى تېما كېيىنكى تېما

قۇرغاق يېسى پۇرچاق(干煸豆角)قورۇش ئۇسۇلى

[ئۇلانما كۆچۈرۈش]

81

تېما

113

يازما

972

جۇغلانما

بېكەت مەسئۇلى

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نومۇرى: 2
يازما سانى:
113
تىللا:
659
تۆھپە:
0
جەۋھەر يازما:
40
توردا:
110 سائەت
ئاخىرقى زىيارەت:

2015-11-3
QQ
قۇرغاق يېسى پۇرچاق(干煸豆角)قوروش ئۇسۇلى

7 [* l. I2 C8 z* @ + J( q9 t% S4 o9 h
خام ماتىريالى:يېسى پۇرچاقتىن(دۇجار) 400گىرام،گۆش ،قۇرۇتۇلغان قىزىلمۇچ،سۇماي،كۇنجۇت، غولپىياز،زەنجىۋىل،سامساق+ q$ @! u& W- }4 }
( q; X; ^, k/ c; R
تەم خۇرۇچلىرى:كاۋاۋىچىن، كاۋاۋىچىن مېيى(花椒油)(麻辣油)تۇز،ئاقمۇچ،( ^- T. m: {6 a  d# ~" ], x+ z
# [6 {' t  w1 z3 c
تەييارلاش ئۇسۇلى:يېسى پۇرچاقنى پاكىز تازلاپ،يىپچىلىرىنى ئېلۋېتىپ،يۇيۇپ
8 m! o+ Z, _+ i5 bئوتتۇردىن ئىككى(ئۇچ)پارچىلايمىز . گۆشنى ئۇششاق توغرايمىز،غولپىياز،زەنجىۋىل،سامساقلارنى ئۇششاق توغراپ تەييارلىۋالىمىز.5 i3 t1 I5 M8 J: ?  n2 V- G0 ?2 _' S5 v% {
1 Q1 _6 T* S  H
قازانغا تۆت چۇمۇچ ماي قۇيۇپ،ياغ نۇرمال قىزىغاندا يېسى پۇرچاقنى سېلىپ چۇمۇچ
3 A' c2 c: p3 g1 B, T" Y7 Gبىلەن ئارلاشتۇرۇپ،يېسى پۇرچاقنىڭ پوستى ئۆرلەپ چىققاندا مايدىن سۇزىۋالىمىز .
: n2 d3 w0 n) p/ j
& V5 }  {4 O) h. eقورۇش ئۇسۇلى:قازانغا ئازراق سۇماي،قۇيۇپ گۆشنى سېلىپ قورۇپ ئاندىن قۇرۇتۇلغان قىزىلمۇچ ، كاۋاۋىچىن غولپىياز،زەنجىۋىل،سامساقلارنى سېلىپ قورۇپ ئاچچىق پۇراق چىققاندا ،سۇزىۋېلىنغا يېسى پۇرچاقنى قازانغا سېلىپ قورۇپ ئارلاشتۇرىمىز، تۇز ،كۇنجۇت،ئاقمۇچ سېپىپ تۇز تەمىنى تېتىپ تەخسگە ئالىمىز
# E8 h  b- o0 M
/ u' }% Y: M% q8 i
7 ?0 X8 N  a7 T6 a9 [$ j* m' k: k' c8 N$ C1 j) _3 E2 V+ b4 K& L! ^
ئالاھىدىلىكى:قاننىڭ ھاسىل بۇلۇشىنى ئىلگىرى سۇرۇپ قاندىكى قەنىت مىقدارىنى
! P1 X7 B7 S- F) Qتوۋەنلىتىدۇ  راكنىڭ ئاكدىنى ئالىدۇ. : |8 j& |' H9 s2 Z1 z6 M& \' Q4 h
ئەسكەرتىش:مايدا پىشۇرغاندا ياخشى پىشماي قالسا  زەھەرلىنىپ قىلىش ئىھتىمالى بار
* |0 W5 ~3 z: G

ياقتۇرىشىڭىز مۇمكىن؟

مۇناسىۋەتلىك تېمىلار

كەسىپ ئۇچۇن باسقان قەدەملىرىم  ئاداققىچە توختىماس
/bbs/data/attachment/portal/201507/07/184057wk0m0tx48x4zfkqg.jpg

4

تېما

7

يازما

36

جۇغلانما

يېڭى ئەزا

Rank: 1

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نومۇرى: 27
يازما سانى:
7
تىللا:
29
تۆھپە:
0
جەۋھەر يازما:
0
توردا:
3 سائەت
ئاخىرقى زىيارەت:

2015-8-19
QQ
دىۋان
ۋاقتى: 2015-8-19 20:07:30 | ئايرىم كۆرۈش
ۋاي  ئەسلى  ما  يەردە باكەنغۇ

/bbs/data/attachment/portal/201507/07/184057wk0m0tx48x4zfkqg.jpg

4

تېما

22

يازما

141

جۇغلانما

باشقۇرغۇچى

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نومۇرى: 45
يازما سانى:
22
تىللا:
109
تۆھپە:
0
جەۋھەر يازما:
2
توردا:
12 سائەت
ئاخىرقى زىيارەت:

2015-9-14
QQ
ئورۇندۇق
ۋاقتى: 2015-9-2 15:27:07 | ئايرىم كۆرۈش
ھەقىقەتەت ياخشى قورۇپسىز ئېزىزقارى ئۇستام رەخمەت سىزگە .

/bbs/data/attachment/portal/201507/07/184057wk0m0tx48x4zfkqg.jpg

0

تېما

1

يازما

4

جۇغلانما

يېڭى ئەزا

Rank: 1

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نومۇرى: 1605
يازما سانى:
1
تىللا:
3
تۆھپە:
0
جەۋھەر يازما:
0
توردا:
0 سائەت
ئاخىرقى زىيارەت:

2015-10-8
QQ
يەر
ۋاقتى: 2015-10-8 16:29:37 | ئايرىم كۆرۈش
بەك تەپسىلى ئۈگىتىپسىز
! n- [0 N# U# @: fھەراس تۇخۇتەم تېتىقۇسى دىگەن نىمە كىراخمال دىگەنچۇ؟* v% z+ N; l9 w6 N5 l
بىلىدىغانلار بولسا جاۋاب بەرسەڭلار بوپتىكەن

/bbs/data/attachment/portal/201507/07/184057wk0m0tx48x4zfkqg.jpg

0

تېما

8

يازما

29

جۇغلانما

يېڭى ئەزا

Rank: 1

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نومۇرى: 1668
يازما سانى:
8
تىللا:
21
تۆھپە:
0
جەۋھەر يازما:
0
توردا:
1 سائەت
ئاخىرقى زىيارەت:

2015-11-2
5#
ۋاقتى: 2015-11-1 20:41:34 | ئايرىم كۆرۈش
بەك ياخشى بوپتۇ مەنمۇ سىناپ باقمىسام......
; D) ]# Y, u, @- R( `  
+ \9 w+ w0 D: R: m  u2 `. ~' J9 I# T+ u3 v3 G5 n' |

  u/ i7 |* @4 R& o
+ w; L/ x0 P/ Sئەمما زە مۇشۇ كراخمال دېگەننى بەك چۈشىنىپ كەتمەيمەنچۇ بىلىدىغانلار بولسا بىر چۈشەندۈرۈش بەرگەن بولساڭلا بوپتىكەن، ھېلىقى ئادەتتە تاماق ئەتكەندە قايسى خىلدىكى كىراخمال مۇۋاپىق دېگەندەكچۇ؟

/bbs/data/attachment/portal/201507/07/184057wk0m0tx48x4zfkqg.jpg
كىرگەندىن كېيىن ئىنكاس يازالايسىز كىرىش | تىزىملىتىڭ

سەھىپە جۇغلانما قائىدىسى

QQ|يانفون|قاماقخانا|ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى ( 新ICP备09002636号

GMT+8, 2015-11-11 07:45 , Processed in 0.112598 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.2(NurQut Team)

© 2001-2013 Comsenz Inc.

تېز ئىنكاس چوققىغا قايتىش سەھىپىگە قايتىش