خام ماتىريالى:تەرخەمەك ،قېزا،تۇخۇم .ئۇچ دانە ، غولپىيازمايسىسى ,سامساق
5 k1 p$ {' j) q4 e. `' P" r
$ C2 {5 a4 F. s4 |. a2 Jتەم خۇرۇچلىرى: تۇز . تېتىتقۇ،تۇخۇتەم جەۋھىرى،شېكەر
2 U# C6 u' _ ~4 A9 C
! D- U! o' U3 i) C& F% N
تەييارلاش ئۇسۇلى: تۇخۇمنى بىر قاچىغا چېقىپ تەييارلىۋالىمىز ئازراق تۇز سالساقمۇ بۇلىدۇ
- F% [ H; v1 P- ~% r: ?+ `
4 V" B! ?) j+ Aقېزا ،تەرخەمەكنى پاكىز يۇيۇپ غىچ شەكلىدە توغرايمىز ،غولپىياز,مايسىسى،سامساقلارنى ئۇششاق توغراپ تەييارلىۋالىمىز.
& A5 W1 S( K: b& o" W! t7 m
2 @! y+ H s" \% F. P
قورۇش ئۇسۇلى:قازانغا يېرىم چۇمۇچ ماي قۇيۇپ قىزىغاندا تۇخۇمنى سېلىپ ئىككى تەرىپىنى سارغايتىپ پىشۇرۇپ سۇزىۋالىمىز.قازانغا ئازراق ماي قۇيۇپ ،غولپىيازمايسىسى .سامساقلارنى سېلىپ قورۇپ قېزا ،تەرخەمەكلەرنى سېلىپ بىر نەچچە قېتىم ئارلاشتۇرۇپ تەييارلىۋالغان تۇخۇمنى سېلىپ تۇز تېتىتقۇ،تۇخۇتەم جەۋھىرى،شېكەر سېلىپ ئازراق سۇ قۇيۇپ تۇز تەمىنى تېتىپ تەخسىگە ئۇسىمىز
2 J% b1 m% h6 S) d! {( }% j
4 ] O* J) n# V: d; @- ^+ ?تەپسىلى فىلىمىنى ئاستىدىن كورۇڭ
" y; Q1 M" u L9 g' ^7 E W% A
3 S$ n: G" ?7 m8 q4 u: ~