ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى

 پارول قايتۇرىۋېلىش
 تىزىملىتىڭ
كۆرۈش: 19148|ئىنكاس: 3
بېسىپ چىقىرىش ئالدىنقى تېما كېيىنكى تېما

تۇخۇ قوردىقى(大盘鸡)قۇرۇش ئۇسۇلى

[ئۇلانما كۆچۈرۈش]

84

تېما

117

يازما

1033

جۇغلانما

بېكەت مەسئۇلى

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نومۇرى: 2
يازما سانى:
117
تىللا:
706
تۆھپە:
0
جەۋھەر يازما:
42
توردا:
127 سائەت
ئاخىرقى زىيارەت:

2017-3-26
QQ
تۇخۇ قوردىقى(大盘鸡)قۇرۇش ئۇسۇلى
9 }5 g+ D: ~/ L. s% c8 {. `خام ماتىريالى؛تۇخۇ1دانە بەرەنكە2دانە(ياڭيۇ)سۇماي، كوك_قىزىل مۇچ2دانە ،غولپىياز1دانە سامساق بەش چىش ، زەنجىۋىل

% k6 w1 U0 h& i1 X: _) yتەم خۇرۇچلىرى؛ تۇز ،كاۋاۋىچىن،شاكال بەدىيان،ئارپىدىيان ، قاقىلە، قۇۋزاق داچىن ،لاچىندانە ئاچچىق قىزىلمۇچ،ئاقمۇچ،شېكەر. ،چانالغان قىزىلمۇچ ،قىزىلمۇچ قىيامى،پۇرچاق بوتقىسى،5 Y" B/ f9 I' R8 f: [; \) t
تەييارلاش ئۇسۇلى؛تۇخۇنى ياڭاق چوڭلىقىدا چانايمىز،بەرەنكىنىمۇ قېلىنراق يالپاق توغرايمىز.1 m5 L+ r4 t1 x! r) o* m

$ B" i9 v6 t0 p+ `) |6 b; iقۇرۇش ئۇسۇلى؛قازانغابىرچۇمۇچ ماي قۇيۇمىز يېرىم چۇمۇچ شېكەرسېلېپ ئارلاشتۇرۇمىز شېكەر ئىرىپ قىزىل كۇپۇكچىلەر چىققاندا تەييارلانغان تۇخۇنى سېلىپ قۇرۇيمىز،تۇخۇقىزارغاندا چانالغان قىزىلمۇچ ،قىزىلمۇچ قىيامى،پۇرچاق بوتقىسى، سېلېپ  تۇز ،كاۋاۋىچىن،شاكال بەدىيان،ئارپىدىيان ، قاقىلە، قۇۋزاق داچىن ،لاچىندانە ئاچچىق قىزىلمۇچ ،غولپىياز،سامساقلارنى ئارقىمۇ_ئارقاسلېپ 5 |* i$ _6 s) G8 F
قۇرۇپ تۇخۇ چىلاشقىدەك سۇ قۇيۇپ بوش ئوتتا 15مىنۇت ئەتىراپىدا قاينىتىمىز بەرەنكە پىشقاندا تۇخىمۇ پىشىدۇ + d6 O3 K8 l  I  N8 k' G! w
تۇز تەمىنى تەڭشەپ كوك_قىزىل مۇچنى سېلىپ تەخسىگە ئۇسىمىز .
2 K" X) P, H7 ?% [& C 1 R: [; n! C+ M2 G0 W- M& A
ئەسكەرتىش؛ ئەگەر يەرلىك تۇخۇ بولسا تۇخۇ قۇرىغاندا بەرەنكىنى سالماي تۇخۇ پشىشقائاز قالغاندا سالىمىز. بولمىسا بەرەنكە ئىزىلىپ كىتىپ ئەجرىڭىز بىكار بۇلىدۇ .مۇمكىن بولسىا چانالغان تۇخۇنى قۇرىشتىن بۇرۇن بىر قاينىتۋەتكەن ياخشى سىناپ بېقىڭ
1 Y1 A5 m( C! _( w( P- o4 ~% W; j. S: i+ L; y
4 `0 c5 R9 B% S: K- v

ياقتۇرىشىڭىز مۇمكىن؟

مۇناسىۋەتلىك تېمىلار

كەسىپ ئۇچۇن باسقان قەدەملىرىم  ئاداققىچە توختىماس

0

تېما

10

يازما

30

جۇغلانما

يېڭى ئەزا

Rank: 1

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نومۇرى: 775
يازما سانى:
10
تىللا:
20
تۆھپە:
0
جەۋھەر يازما:
0
توردا:
4 سائەت
ئاخىرقى زىيارەت:

2015-3-21
QQ
دىۋان
ۋاقتى: 2015-3-17 01:17:53 | ئايرىم كۆرۈش
بۇتوخۇ قورمىسى خىلى ئوخشىغاندەك قىلدۇ

0

تېما

1

يازما

6

جۇغلانما

يېڭى ئەزا

Rank: 1

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نومۇرى: 492
يازما سانى:
1
تىللا:
5
تۆھپە:
0
جەۋھەر يازما:
0
توردا:
0 سائەت
ئاخىرقى زىيارەت:

2015-10-30
QQ
ئورۇندۇق
ۋاقتى: 2015-10-30 18:56:10 | ئايرىم كۆرۈش
پۇرچاق بۇتقىسى  دىگەن نىمە؟

0

تېما

1

يازما

6

جۇغلانما

يېڭى ئەزا

Rank: 1

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نومۇرى: 1568
يازما سانى:
1
تىللا:
5
تۆھپە:
0
جەۋھەر يازما:
0
توردا:
0 سائەت
ئاخىرقى زىيارەت:

2017-3-13
QQ
يەر
ۋاقتى: 2017-3-13 00:40:57 | ئايرىم كۆرۈش
مەن سوراپ باقسام مەن سىرىتتا توخو قوردىقى يىگەندە ،بىز سالغان ھەر خىل تىتىقۇلارنىڭ ۋە شورپىنىڭ تەمىنىڭ توخو گۆشىنىڭ ئىچ ئىچىگە ئۆتكەنلىكىنى ،گۆشنىڭ قىزرىپ تىتقۇ تەمىنىڭ ئىچىگە ئۆتكەنلىكىنى كۆرىمەن ھەم ھىس قىلىمەن ، لىكىن مەن ئۆيدە قىلغاندا گۆش دائىم ئاق ھالەتتە ،تەمى ئىچىگە ئۆتىمىگەن تىتىقۇلارنىڭمۇ تەمى ئىچىگە ئۆتمەيدۇ، بۇنى قانداق قىلغاندا شۇنداق قىلغىنى بولىدۇ مەسلىھەت بەرسىڭىز ئۇستاز......

كىرگەندىن كېيىن ئىنكاس يازالايسىز كىرىش | تىزىملىتىڭ

سەھىپە جۇغلانما قائىدىسى

QQ|يانفون|قاماقخانا|ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى ( 新ICP备09002636号

GMT+8, 2017-5-9 00:01 , Processed in 0.274603 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.2(NurQut Team)

© 2001-2013 Comsenz Inc.

تېز ئىنكاس چوققىغا قايتىش سەھىپىگە قايتىش