ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى

 پارول قايتۇرىۋېلىش
 تىزىملىتىڭ
كۆرۈش: 10293|ئىنكاس: 4

قۇرغاق يېسى پۇرچاق(干煸豆角)قورۇش ئۇسۇلى

[ئۇلانما كۆچۈرۈش]

83

تېما

116

يازما

1009

جۇغلانما

بېكەت مەسئۇلى

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نومۇرى: 2
يازما سانى:
116
تىللا:
683
تۆھپە:
0
جەۋھەر يازما:
41
توردا:
126 سائەت
ئاخىرقى زىيارەت:

2016-12-10
QQ
قۇرغاق يېسى پۇرچاق(干煸豆角)قوروش ئۇسۇلى
* `: l" l2 A3 B, B/ S! |
tor kunda yegi tam8.png 2 i, t" k0 p* H( d: x& \2 ?
خام ماتىريالى:يېسى پۇرچاقتىن(دۇجار) 400گىرام،گۆش ،قۇرۇتۇلغان قىزىلمۇچ،سۇماي،كۇنجۇت، غولپىياز،زەنجىۋىل،سامساق1 K0 Y) C3 z  H* \( C- S
001.png 5 ^" ^( i2 L; Q# M8 ?1 U5 Z2 T  E
تەم خۇرۇچلىرى:كاۋاۋىچىن، كاۋاۋىچىن مېيى(花椒油)(麻辣油)تۇز،ئاقمۇچ،1 v  F3 _- P. Y' N/ V

+ d' M" Y! Y9 L  dتەييارلاش ئۇسۇلى:يېسى پۇرچاقنى پاكىز تازلاپ،يىپچىلىرىنى ئېلۋېتىپ،يۇيۇپ( {) N, l* h8 o$ i
ئوتتۇردىن ئىككى(ئۇچ)پارچىلايمىز . گۆشنى ئۇششاق توغرايمىز،غولپىياز،زەنجىۋىل،سامساقلارنى ئۇششاق توغراپ تەييارلىۋالىمىز.
! [4 c' h6 y* v 002.png
8 T- H; s# F$ r/ U* U- a- {قازانغا تۆت چۇمۇچ ماي قۇيۇپ،ياغ نۇرمال قىزىغاندا يېسى پۇرچاقنى سېلىپ چۇمۇچ
0 }5 Z9 I$ c1 N/ [3 ]) ]+ dبىلەن ئارلاشتۇرۇپ،يېسى پۇرچاقنىڭ پوستى ئۆرلەپ چىققاندا مايدىن سۇزىۋالىمىز .% i, L% Q! }* c  ]  z: x! v0 x

' }$ Y! h' F7 {, X: ^  ~( Nقورۇش ئۇسۇلى:قازانغا ئازراق سۇماي،قۇيۇپ گۆشنى سېلىپ قورۇپ ئاندىن قۇرۇتۇلغان قىزىلمۇچ ، كاۋاۋىچىن غولپىياز،زەنجىۋىل،سامساقلارنى سېلىپ قورۇپ ئاچچىق پۇراق چىققاندا ،سۇزىۋېلىنغا يېسى پۇرچاقنى قازانغا سېلىپ قورۇپ ئارلاشتۇرىمىز، تۇز ،كۇنجۇت،ئاقمۇچ سېپىپ تۇز تەمىنى تېتىپ تەخسگە ئالىمىز
5 P$ ^+ [, `4 N6 i 003.png
0 j5 Z4 r+ _; U+ u) C: r3 E7 _3 @6 N& A1 X+ l( Q/ B7 j

8 l0 G: g2 }. N1 ?* g4 }0 Fئالاھىدىلىكى:قاننىڭ ھاسىل بۇلۇشىنى ئىلگىرى سۇرۇپ قاندىكى قەنىت مىقدارىنى
6 x; D) ]+ \$ Y2 A4 bتوۋەنلىتىدۇ  راكنىڭ ئاكدىنى ئالىدۇ. % }8 f# ^; N. t
ئەسكەرتىش:مايدا پىشۇرغاندا ياخشى پىشماي قالسا  زەھەرلىنىپ قىلىش ئىھتىمالى بار, _1 x# s6 Q1 I

ياقتۇرىشىڭىز مۇمكىن؟

مۇناسىۋەتلىك تېمىلار

كەسىپ ئۇچۇن باسقان قەدەملىرىم  ئاداققىچە توختىماس

4

تېما

7

يازما

36

جۇغلانما

يېڭى ئەزا

Rank: 1

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نومۇرى: 27
يازما سانى:
7
تىللا:
29
تۆھپە:
0
جەۋھەر يازما:
0
توردا:
3 سائەت
ئاخىرقى زىيارەت:

2015-8-19
QQ
ۋاقتى: 2015-8-19 20:07:30 | ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش
ۋاي  ئەسلى  ما  يەردە باكەنغۇ

20

تېما

52

يازما

330

جۇغلانما

ئالاھىدە باشقۇرغۇچى

Rank: 8Rank: 8

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نومۇرى: 45
يازما سانى:
52
تىللا:
213
تۆھپە:
0
جەۋھەر يازما:
8
توردا:
20 سائەت
ئاخىرقى زىيارەت:

2016-11-16
QQ
ۋاقتى: 2015-9-2 15:27:07 | ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش
ھەقىقەتەت ياخشى قورۇپسىز ئېزىزقارى ئۇستام رەخمەت سىزگە .

0

تېما

1

يازما

4

جۇغلانما

يېڭى ئەزا

Rank: 1

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نومۇرى: 1605
يازما سانى:
1
تىللا:
3
تۆھپە:
0
جەۋھەر يازما:
0
توردا:
0 سائەت
ئاخىرقى زىيارەت:

2015-10-8
QQ
ۋاقتى: 2015-10-8 16:29:37 | ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش
بەك تەپسىلى ئۈگىتىپسىز" ~4 {+ e: J2 ?, l2 E0 n) C: i
ھەراس تۇخۇتەم تېتىقۇسى دىگەن نىمە كىراخمال دىگەنچۇ؟; K% _& ]$ B( y7 T6 V7 i
بىلىدىغانلار بولسا جاۋاب بەرسەڭلار بوپتىكەن

0

تېما

8

يازما

29

جۇغلانما

يېڭى ئەزا

Rank: 1

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نومۇرى: 1668
يازما سانى:
8
تىللا:
21
تۆھپە:
0
جەۋھەر يازما:
0
توردا:
1 سائەت
ئاخىرقى زىيارەت:

2015-11-2
ۋاقتى: 2015-11-1 20:41:34 | ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش
بەك ياخشى بوپتۇ مەنمۇ سىناپ باقمىسام......
, \& J, }9 B/ l% j8 {4 ?& x7 e1 U8 O5 G  
' \: E$ D1 d: A5 }  Z
, j# ~! d4 m  n" ]; d7 o9 }# `$ ]9 o  i% _

7 y1 \/ T& ~' a& D2 |ئەمما زە مۇشۇ كراخمال دېگەننى بەك چۈشىنىپ كەتمەيمەنچۇ بىلىدىغانلار بولسا بىر چۈشەندۈرۈش بەرگەن بولساڭلا بوپتىكەن، ھېلىقى ئادەتتە تاماق ئەتكەندە قايسى خىلدىكى كىراخمال مۇۋاپىق دېگەندەكچۇ؟

كىرگەندىن كېيىن ئىنكاس يازالايسىز كىرىش | تىزىملىتىڭ

سەھىپە جۇغلانما قائىدىسى

QQ|يانفون|قاماقخانا|ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى ( 新ICP备09002636号

GMT+8, 2017-1-7 08:41 , Processed in 0.286535 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.2(NurQut Team)

© 2001-2013 Comsenz Inc.

تېز ئىنكاس چوققىغا قايتىش سەھىپىگە قايتىش