ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى

 پارول قايتۇرىۋېلىش
 تىزىملىتىڭ
كۆرۈش: 3070|ئىنكاس: 1
بېسىپ چىقىرىش ئالدىنقى تېما كېيىنكى تېما

گازىر پىچىنە تەييارلاش ئۇسۇلى

[ئۇلانما كۆچۈرۈش]

40

تېما

79

يازما

288

جۇغلانما

ئۇچۇر نازارەتچىسى

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نومۇرى: 11
يازما سانى:
79
تىللا:
209
تۆھپە:
0
جەۋھەر يازما:
0
توردا:
21 سائەت
ئاخىرقى زىيارەت:

2015-9-22
QQ
خام مارتىرياللار:' \4 K' {4 F  [: V7 q
ئۇن1500گىرام،شىكەر500گىرام،ھەسەل 280گىرام،تۇخۇم 8تال،سۈت 120گىرام،سۇماي 120گىرام قوش كۆپتۈرۈش ئۇنى 10گىرام،يىمەكلىك شۇلتا 7گىرام،; t" |) F* _0 Q$ X' t: Q
: R* E5 H- f* k% }, V

) V" _- f9 O' y6 B3 P9 r/ u. ]- z: n/ d5 u2 i# {2 {, w+ @
تەييارلاش ئۇسۇلى:8 I3 i3 o6 N/ b/ M: ]
1.        شىكەر .تۇخۇم.ھەسەل. سۇماي قاتارلىقلارنى تەكشى ئارلاشتۇرۇپ تەييارلايمىز.تاكى  شىكەر تەكشى ئارلىشىپ ئىرىگىچە ئارلاشتۇرىمىز.; ~, D7 X2 Z  I: g* n( \$ i0 ?
2.        تەييار بولغان سۇيۇغلۇققا ھەسەل قوشۇپ يەنە تەكشى ئارلاشتۇرىمىز.% {, l; j& i. h8 E( R
3.        ئارلاشتۇرۇپ تەييارلانغان ئومومىي سۇيۇغلۇققا ئۇن.يىمەكلىك شۇلتا .قوش كۆپتۈرۈش ئۇنى قوشۇپ تەكشى ئارلاشتۇرۇپ پىچىنە خىمىرىنى تەييارلايمىز،
. R0 m) j/ {; V  y+ E9 @  _( s7 D& h" f, g$ J" O* ~
- j; P3 d5 u  T3 |- Y7 p3 p

: N+ a; w9 t8 e& I" C4.        تەييار بولغان خىمىرنى 3مىنۇت تىندۇرۇپ تەييارلايمىز.تىندۇرۇپ تەييارلانغان خىمىرنى 0.5سانتىمىتىر قىلىنلىقتا تەكشى يىيىتىپ.يىيىپ تەييارلانغا خىمىر ئۈستىگە تۇخۇم سۈركەپ ھەرخىل گۈللۈك شەكىللىك قىلىپتا .خىمىر ئۈستىگە قويۇپ بىسىپ شەكىل چىقىرىپ ئىلىپ ئۇنى گازىر مىغىزىغا بىسىپ تەييارلايمىز.
6 e. U2 y" h, U5.        پىچىنە قويدىغا لىسنى بىزە مايلاپ تەييارلىساقمۇ بولىدۇ.ھەر بىر پىچىنىنىڭ قويۇش ئارلىقىنى 2-3سانتىمىتر ئارلىق قويۇپ تەكشى تىززىپ تەييارلايمىز. 0 ]4 L3 [1 v4 H4 ^, E
6.        دوخۇپكىغا پىچىنىنى سالغاندىن كىيىن ئىمكان بار 7مىنۇتتا بىر لىسنى ئايلاندۇرۇپ تۇرىمىز  بۇ ئارقىلىق پىچىنىنىڭ ھەممە يىرىنىڭ پىشىپ چىقىشىنىڭ تەكشى بىردەك بولۇشىغا كاپالەتلىك قىلغىلى بولىدۇ،
' y% o4 D9 Y' Z1 \. y2 t+ U/ |7.        تەييارلىغان پىچىنە خىمىرىنى لىس ئۈستىگە قويۇپ پۇشۇرۇپ ئىلىپ ئىستىمال قىلساق بولىدۇ.
' ]1 y- a- a8 B7 g/ G0 p
2 p/ Q) @) X7 u
; k9 o( n# Z7 f- u. F8 Z4 q. l7 m; I5 L6 {$ d
8.        دوخۇپكىدا پۇشۇرۇش گىرادۇسى:6 B5 @( s$ r& K" ^3 i
ئۈستى ئوتى 180گىرادۇس       ئاستى ئوتى  170گىرادۇس
4 a2 C' G4 k$ K8 A' q: m* Eدوخۇپكىدا پۇشۇرۇش ۋاختى:
4 y7 W# k9 U/ p6 x$ t" M, _  g& y# c8 E4 R! d) f  w3 ], i
10مىنۇتتىن15مىنۇتقىچە بولسا بولىدۇ.
5 C) d% s7 J, D) W; k9 Q, S7 N" X$ E

0 W% `. F, \' ^9 F9 {

ياقتۇرىشىڭىز مۇمكىن؟

مۇناسىۋەتلىك تېمىلار

ئاپتورنىڭ نادىر تېمىلىرى
  • تېخىچە نادىر تېما يازمىغان ئوخشايدۇ ...
مۇناسىۋەتلىك نادىر تېمىلار
بىلىم قىممىتىنى بىلىملىك بىلۇر،
ئەقىلنى قەدىرلەش بىلىمدىن كىلۇر.
/bbs/data/attachment/portal/201507/07/184057wk0m0tx48x4zfkqg.jpg

0

تېما

4

يازما

24

جۇغلانما

يېڭى ئەزا

Rank: 1

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نومۇرى: 1053
يازما سانى:
4
تىللا:
20
تۆھپە:
0
جەۋھەر يازما:
0
توردا:
2 سائەت
ئاخىرقى زىيارەت:

2015-11-5
دىۋان
ۋاقتى: 6 كۈن بۇرۇن | ئايرىم كۆرۈش
ئاشپەز ئۇستاملار ماڭا ئېغىر كۆرمەي "شولتا " دىگەننى چۈشەندۈرۈپ قويغان بولساڭلا ،  مەسىلەن :  شولتا سۈيىنى قاندا قىلىدۇ.  قاندا  رولى با . قەيەردە ساتىدۇ  ؟دىگەنلەنى .ماڭا بۈگۈننىڭ  ئۈزىدە. بەك لازىمتى     ئۇستاملار  خاپا بولماي تېزراق جاۋاپ بەگەن  بولساڭلا بەك خوش بولاتتىم،

/bbs/data/attachment/portal/201507/07/184057wk0m0tx48x4zfkqg.jpg
كىرگەندىن كېيىن ئىنكاس يازالايسىز كىرىش | تىزىملىتىڭ

سەھىپە جۇغلانما قائىدىسى

QQ|يانفون|قاماقخانا|ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى ( 新ICP备09002636号

GMT+8, 2015-11-11 03:47 , Processed in 0.103745 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.2(NurQut Team)

© 2001-2013 Comsenz Inc.

تېز ئىنكاس چوققىغا قايتىش سەھىپىگە قايتىش