ياڭاقچە
3 y+ r2 S4 u$ b+ ?* ]
خام ماتىرياللار:
6 x O7 R; h6 D( u' Q3 m, J& C3 s& k1. ئادەتتىكى ئۇن 1000 گىرام 2.كات-كات ماي(سۇپىيەنيۇۋ)500گىرام 3.تۇخۇم 150 گىرام 4.قىتىق 350 گىرام 5.شىكەر ئۇنى 180گىرام
+ ^6 ?& \7 v/ m% T V) t
قىيامىنىڭ خام ماتىريالى
5 ~, N5 U# y9 o1 _: h5 }# c
1.ئۇششاق توغىرالغان ياڭاق 50گىرام 2.ئۇششاق توغىرالغان بادام 50 گىرام 3.تەييار ئىرىس 100گىرام
2 V$ {7 Q1 U% A' M2 Jقىيامنى تەييارلاش باسقۇچلىرى:
4 P$ \! R4 f* [% \3 W3 e- A- X9 Q1. ياڭاقنى.بادامنى.تەكشى ئارلاشتۇرۇپ.ئۇنىڭ ئۈستىگە تەييار ئىرىس قۇيۇپ تەكشى ئارلاشتۇرۇپ تەييارلايمىز
; q c: U; K: r. m3 O
. m2 d: z. N, M' r9 Y. F
تەييارلاش باسقۇچلىرى:
+ B# W# R+ [" t; O8 Q2. ئادەتتەكى ئۇن بىلەن كات-كات ماينى تەكشى ئارلاشتۇرىمىز.
( n) a2 o r$ E2 }7 j1 K" x, d3. شىكەر ئۇنىنى قوشۇپ تەكشى ئارلاشتۇرىمىز،
2 B& e4 g1 W3 V9 ~: O4. تۇخۇمنى تەكشى ئارلاشتۇرىمىز
5 C: ~8 o" X8 d( k+ u
5. قىتىقنى تەكشى ئارلاشتۇرۇپ ياڭاقچە خىمىرىنى تەييار قىلىمىز
4 W$ b6 C* Q( z8 ^* m5 Z7 |5 s6 B
6. ھەربىر خىمىرنى 15گىرام ئىغىرلىقتا قىلىپ ياڭاقچە قىلىپىغا سىلىپ
, Q3 z+ K; N2 [3 a7. قىلىپنىڭ ئۈستىنى تەكشى بىسىپ.قىلىپ چۆرىسىدىن چىققان ئارتۇق خىمىرنى ئالىمىز
9 Y. M% l: n e: }0 S/ j
8. گاز ئوچاقنىڭ ئوتىنى توۋەن ئىچىپ.ئىككى تەرپىنى تەكشى قاقلاپ پۇشۇرىمىز
4 g4 R/ y1 D6 E! h+ V
9. تەييار بولغان قىيامنى ئىچىگە سىلىپ .ئىىككىسنى چاپلاشتۇرۇپ تەييارلايمىز
2 b+ ?1 {" g9 {2 Q: t) y9 `/ e
: j& k, g* |# f8 e2 G# U3 B
پۇشۇرۇش ئۇسۇلى:
6 R& @2 x/ I! Q, w1 @
گاز ئوچاقتا پۇشۇرىمىز
" j% r: g- f( ?' v. gگاز ئوچاقتا پۇشۇرۇش ۋاختى :
7 {9 G' e) [4 L5 Z+ U' @4 D4 f
5-7مىنۇت
% ?, s$ @! p# Z* f* I( d
2 |! T: p4 p( V& m1 O
+ M7 U) j) D3 l6 O6 H