ئەسسە لامۇئەلەيكۇم ھۇرمەتلىك ئاشپەز تورداشلار ياخشىمۇسىلەر
% U2 J5 u2 Y) K: K7 _; ^0 L) F
مەن بۇ مۇنبەرگە ئەزا بولغىلى خېلى بولدى مەلۇم سەۋەپلەر تۇپەيلى تىما يوللىيالماي قالدىم ئەپۇ قىلارسىلەر
7 Z) X2 m* R; L1 i. w. n7 ]مانا بۇگۇن تىما يوللاش نىسىپ بۇلاپتۇ بىلىمىمنىڭ ئازلىقىغا قارىماي مۇنۇتىمىنى يوللاپ ئولتۇرۇپتىمەن
* T' f$ L+ I4 X! i
كەم قالغان جايلىرىنى ئۇستازلارنىڭ تۇزۇتۇپ بىرىشىنى ئۇمۇت قىلىمەن رەھمەت
) A, r2 @. Y* S& o2 j3 A; q1 y
' c' _- j% U% O9 ^4 [ھوردا پىشۇرۇلغان جۇۋاۋا
& f- a( z# k% v# b
ئالاھىدىلىكى: جىلتىسى نېپىز . قىيمسى يۇمشاق ئازراق تۇزى ئوتكەن ، تەملىك بۇلىدۇ ،
+ h# x+ D5 [. ?! P" g
ئېتىش ئۇسۇلى: سۇدا خېمىر يۇغۇرۇپ تەكشى چەيلەپ مۇۋاپىق زوۋۇلا قىلىمىز نېپىز يېيىپ جىلتا تەييارلايمىز
6 R7 Z5 p" Q, V0 V
گۆش تۈز ، كاۋاۋىچىن پىياز ياڭيودا قىما تەييارلاپ يېرىم ئاي شەكلىدە تۈگىمىز ئاغزىنى چىڭ سىقىپ مەھكەم ئىتىمىز ئاندىن قاسقانغا سېلىپ 8— 10 مىنۇت تۇرغۇزساقلا بۇلىدۇ
$ `' e( U4 F7 @. A% x3 M4 I# L( u