ماتىريالى:ئۇن،ياغ،گوش،غولپىياز،كۇدە،سامساق،
+ \ f R9 ~! \) l( ]تەم خۇرۇچلىرى:تۇز،كاۋۋاچىن(خاجو)ئاقمۇچ،قاقمۇچ(داپەنجى لازا)،جياڭيۇ
* z( U$ \5 \; L/ W1 n6 I7 ]. P0 U, r
# u8 {3 D6 y) q
قۇشۇمچە:لوگەنما،شاڭلاجاڭ،كۇنجۇت ياكى كۈنجۈت مىيى،كاۋۋاچىن مىيى
3 \/ K' Y% _: o/ \
تەييارلاش:خېمىرنى يۇغۇرۇپ پىلتە قىلىۋالىمىز .كۆكتاتلارنى پاكىز يۇيۇپ رەسىمدە كۆرسىتىلگەندەك
) y2 ?, Q! f5 S8 r0 x1 [توغراپ تەييارلىۋالىمىز.قازانغا سۇقۇيۇپ قاينىغاندا پىلتىنى تارتىپ چوكا ئۇچىدەك ئىنچىكە شەكىلگە
0 m- C# O& y/ h2 J$ Y/ L- j! Kكەلگەندە ئاشتاختا ئۇستىگە قۇيۇپ ئۇزۇنلىقىنى 15 سانتىمىتىر ئۇزۇنلۇقىدا چاناپ قازانغا سېلىپ
" v: B9 x6 G! l/ L
; E) j! L6 M4 M3 [
پىشۇرۇپ مۇزدەك سۇدا چايقاپ شىرنىسىنى چىقىرىپ سۇلىرىنى ساقىتىپ سۇزۇپ قۇيىمىز.
2 n0 b" x1 k/ p% S' ~. N" tقورۇش ئۇسۇلى:قازانغا يېرىم چۆمۈچ ماي قۇيۇپ قىزىغاندا گۆشنى سېلىپ قورۇپ گۆش سارغايغاندا
1 ]$ f9 U$ p/ d) l1 i; O) A" kغولپىياز،كۇدە،قاقمۇچ،سامساقلارنى سېلىپ،كاۋۋاچىن،ئاقمۇچ سىپىپ تۇز سېلىپ پىشۇرۇپ تەييارلانغان
6 W5 |4 M: u3 ~2 |
چۆپنى سېلىپ ئارىلاشتۇرۋەتمەي نەچچە تامچە جياڭيۇ تېمىتىپ ئارلاشتۇرۇپ قورۇيمىز
2 U% u v. y7 O' D
2 L' B1 B/ i* x% { G) u9 _يەنە بىر خىل ئۇسۇلى:گۆشنى تەملەندۇرۇپ قازانغا 3چۇمۇچ ماي قۇيۇپ ماي قىزىغاندا گۆشنى سېلىپ
2 S) A! ]! e- G, \- Z9 H8 k0 tسارغايغاندا پىشۇرۇلغان خېمىرنى سېلىپ مايدىن سۇزىۋالىمىز.قازانغا ئازراق ماي قۇيۇپ
% J) o5 {2 S) a7 d' iپۈتۈن كاۋاۋاىچىن سېلىپ قۇرۇپ كاۋۋىچىننى سۈزۈۋېلىپ ، غولپىياز،كۇدە،قاقمۇچ،سامساقلارنى سېلىپ
& ^' X: t* i3 n2 W" Xلوگەنما،شاڭلاجاڭ،سېلىپ قورۇپ تۇز،ئاقمۇچ سىپىپ خېمىرنى سېلىپ ئازراق جياڭيۇ تېمىتىپ
' j+ ^ r9 ^/ K2 w+ m0 w0 c3 Wئارلاشتۇرۇپ كۇنجۇت،ياكى كۈنجۈت مىيى تېمىتىپ تەخسىگە ئۇسۋالىمىز
* A/ T6 P" {2 N
ئاستىدىكى ئېلاننى چىكىشنى ئۇنۇتماڭ !!!!!!!!!
! l z4 i- L7 _, Y9 {8 A( i: R
* T3 V2 Y- S7 \$ v' B9 ~) H( {' ]