|
دان-دان قورىما چوپ
1 x9 J5 |" g# Z) A$ {3 Tخام ماتىريالى: ئۇن،ياغ، گۆش، كوك-قىزىلمۇچ، پەمىدۇر،پىياز، سامساق، پالەك
; t: p2 X% G3 t/ j) F0 R( Wيۇمشىتىلغان قىزىلمۇچ،پەمىدۇر قىيامى.% |/ c9 Z* Y6 ~" p- a7 n7 F; D% a
تەم خۇرۇچلىرى: تۇز،كاۋاۋىچىن ئۇنى. ئاچچىقسۇ، جىياڭيو
6 m& ]4 [8 s: _7 {9 w+ l7 ~تەييارلاش ئۇسۇلى : ئۇندىن ئىتىنى چىڭ قىپ خېمىر يۇغۇرۇپ پلتە قىپ تەييارلايمىز.# k# h8 d0 u- f5 l2 k2 }3 O. J
گۆش،كۆكتاتلارنى كىچىك دان-دان قىپ توغرايمىز
) J2 n, l- D& H# ?6 x# ]خېمىرنى تارتىپ تىنغاندا لەغمەن سالغاندەك سېپ قوناق چوڭلىقىدا چاناپ قاينىغان قازانغا سېپ پۇشۇپ ئېلپ سۇغۇق چايقايمىز .* I# [0 B( A) h- a6 I
% s* _' h3 ]: N: h# C1 ~1 [# ?. K) r5 W) H0 R( ]
5 P9 H3 F/ n1 o! \- A
6 s, U/ S5 B0 { O1 n; r) J( d3 N% Q
^2 B6 u- f; c8 y, E3 B: C' x5 v6 cقورۇش ئۇسۇلى: قازانغا ياغ قۇشۇپ قىززىغاندا گۆش پىياز ،يۇمشىتىلغان قىزىلمۇچ سېلپ قورۇپ تۇز سېلىپ ئارقىدىن كوك-قىزىلمۇچ، پەمىدۇر ،پەمىدۇر قىيامى سېلپ قورۇيمىز . ئاندىن ئازراق سۇ قۇيۇپ سامساق، پالەك ،ئاچچىقسۇ.جىياڭيو قۇيۇپ تۇز تەمىنى تەمىنى تېتىپ .خېمىرنى سېلىپ قورۇپ تەخسىگە ئالساق بۇلىدۇ / u9 r+ u7 D% u
/ h3 |4 G" n& y. f4 J- Fئەسكەرتىش: قورۇش ئۇسۇلىغان ئازراق باشقا ماتىريالنى سېپ يەنى كۆك پۇرچاق ھەم
0 O; `: [: p# K v6 uكونسىرۋالىق قۇناق قېرىقۇلاق سېپ قورۇپ مەرۋايىپ سومىيەن (珍珠炒面) / m8 Y9 g# S" S2 U6 D, A' ]
قورۇساقمۇ بۇلىدۇ .قورۇلىشى ھەم ماتىيالى ئۈستىدىكى كۆرسىتىلگەن بىلەن ئوخشاش; {% S) C. T" x* z
1 s* R. h4 U# d |
بۇ يازمىدا كۆپ ۋاستىلىك مەنبەلەر بار
مۇنبىرىمىزگە تىزىملىتىپ كىرسىڭىز ئاندىن قوشۇمچە ھۆججەتنى كۆرەلەيسىز ياكى چۈشۈرەلەيسىز . تېخى تىزىملاتمىغانمۇ؟ تىزىملىتىڭ
x
|