ھور قات-قات يوتازا
) M1 V+ _7 m2 Y m0 W& w8 Oخام ماتىريالى:ئۇن،قوينىڭ قۇيرۇق يېغى.ئېچىتقۇ.سۇدا
. {) o, p5 S3 O w" J1 E P4 ^% Oتەم خۇرۇچلىرى:تۇز.
& _2 e" J1 X" F9 d% f" n/ W# E, H/ p
تەييارلاش ئۇسۇلى:ئىتىنى بوش قىلىپ ئېچىتقۇ قۇشۇپ ئىلمان سۇدا خېمىر يۇغۇرۋالىمىز.
; R( I! T5 B9 i
: Z7 Y& Z( ^ y$ ^, qقوينىڭ قۇيرۇق يېغىنى ئۇششاق توغراپ قازانغا بىر چۇمۇچ سۇ يېغى قۇيۇپ قوينىڭ قۇيرۇق يېغىنى سېلىپ نۇرمال ئوتتا كويدۇرۇپ ئەبجەش ماي تەييارلىۋالىمىز.
' {( i9 S" C! o2 L$ T0 v/ g- F3 D
چالا بولغان خېمىرنى مۇۋاپىق سودا ئارلاشتۇرۇپ ئىشلەپ .ئاشتاختا ئۇستىگە تەكشى نىپىز يېيىپ ئۇستىگە ئەبجەش ماي سۇركەپ ئازراق تىندۇرۇپ تارتىپ ئاستا –ئاستا نىپىزلىتىپ تۇرۇپ ئۇزۇپ تەكشىلەپ قاسقانغا تىزىمىز.
/ F1 i0 O$ Z6 g' k3 l
- n+ O$ j/ Y- w5 [+ M7 _
X Z, S) B2 M! T4 w z
8 U* a0 H* B' w7 Y. l# P5 m
! l7 @$ j/ |6 ]& Y- A
1 F, L: f' {% ~1 }% |" @
پىشۇرۇش ئۇسۇلى:قاسقاننى مايلاپ ھور قات-قاتنى تىزىپ قايناۋاتقان قازانغا قۇيۇپ15~10 مىنۇت ئەتىراپىدا پىشۇرۇپ تەييارلايمىز.
2 B/ F) A! c1 `( H; D