قورغاق قازان سىياھ بېلىق راك قورىمىسى干锅鱿鱼虾
* g3 S( |5 P" B% S% y [; V
9 |6 d* A" n/ s u$ J; t8 o% fخام ماتىريالى: سىياھ بېلىق، راك , كۆك-قىزىلمۇچ،كەرەپشە ، باش پىياز،زەنجىۋىل،سامساق،قاقمۇچ،ياغ
' B, ~, A! R" J6 Z
0 Q) S' T( U8 I7 eتەم خۇرۇچلىرى :تۇز،تېتىتقۇ،قاقمۇچ،كاۋاۋىچىن،شېكەر،زىرە
0 B( Y" ^. \8 a9 X9 L0 c: m
تەييارلاش ئۇسۇلى:ئالدى بىلەن سىياھ بېلىق، راكنى پاكىز يۇيۇپ سىياھ بېلىقنى قىيپاچ گۇل چىقىرىپ توغرىۋالىمىز.
. U L/ Q" A0 L, X/ ~5 g0 h0 }كۆك-قىزىلمۇچ،كەرەپشە ، باش پىياز،زەنجىۋىل،سامساقلارنى ئۇششاق توغرىۋالىمىز.
; ?( `8 i) b. G# v
قازانغا سۇ قۇيۇپ سىياھ بېلىقنى بىر قاينىتىپ سۇزۋالىمىز.
$ F2 J5 N! M# F. ?1 a
قورۇش ئۇسۇلى:قازانغا ياغ قۇيۇپ ياغ قىزىغاندا سىياھ بېلىق، راكنى قازانغا سېلىپ مايدىن ئوتكۇزۇپ سۇزۋالىمىز.
2 x" Z% p x" l7 t; t3 Q
قازانغا ئازراق ياغ قۇيۇپ كۆك-قىزىلمۇچ،كەرەپشە ، باش پىياز،زەنجىۋىل،سامساق، قاقمۇچ،كاۋاۋىچىنلارنى سېلىپ مەززىلىك پۇراق چىققاندا سىياھ بېلىق، راكنى سېلىپ قۇرۇپ تۇز،زىرە،تېتىتقۇ،
1 y# M! E" m1 A: ]' Yشېكەر.سېلىپ تەمىنى تېتىپ قاچىغا ئېلىپ ئىستىمال قىلساق بۇلىدۇ
: Y. F$ d8 G; F0 S2 ]
, P' ], q% j/ C9 y, m