ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى

 پارول قايتۇرىۋېلىش
 تىزىملىتىڭ
كۆرۈش: 14344|ئىنكاس: 9
بېسىپ چىقىرىش ئالدىنقى تېما كېيىنكى تېما

بەرەنكە قەلەمچىسى راك قورىمىسى (薯条虾)

[ئۇلانما كۆچۈرۈش]

84

تېما

117

يازما

1033

جۇغلانما

بېكەت مەسئۇلى

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نومۇرى: 2
يازما سانى:
117
تىللا:
706
تۆھپە:
0
جەۋھەر يازما:
42
توردا:
127 سائەت
ئاخىرقى زىيارەت:

2017-3-26
QQ
بەرەنگەقەلەمچىسى راك قورمىسى (薯条虾) 9 D, l8 g1 j  W3 Z  b8 f5 j

8 U8 \* {  F5 Yئاساسى ماتىريالى ؛بەرەنگە بىر باش ،قىزىل راك 300گىرام ،سۇماي ،قىزىل-كۆكمۇچ ،كەسكەن قاقمۇچ.
, B7 w5 d6 [1 V - \8 C$ g+ t. D. G. g+ E# X9 Y
تەم خۇرۇچلىرى :جاۋيەن ، جىشىفىن ،كىراخمال ،كۈنجۈت  . p5 s( J$ W" m& S  U
تەييارلاش ئۇسۇلى :بەرەنگىنى  قەلەمچە قىلىپ توغرىۋالىمىز،كوك-قىزىلمۇچلارنى ،قەلەمچە قىلىپ توغرىۋالىمىز.
9 k8 N- P8 ^9 P. zبەرەنكەقەلەمچىسى،ۋە راكلارنى جىشىفىن ،كىراخمال بىلەن ئارلاشتۇرۋالىمىز. 5 _5 `8 T0 F# Z  y. u
قازانغا ياغ قۇيۇپ نورمال قىزىغاندا بەرەنگە قەلەمچىسىنى مايغا سېلىپ پىشۇرۇپ سۈزۈۋالىمىز،
4 ?$ {- O- w1 K- r- q# P- hقىزىل راكنىمۇ مايغا سېلىپ پىشۇرۇپ سۈزۈۋالىمىز. . g6 U& F% ^& f' a
قورۇش ئۇسۇلى قازانغا ئازراق ماي قۇيۇپ قىزىل-كۆكمۇچ ،كەسكەن قاقمۇچ.قاتارلىقلارنى 5 C  U# y( ~% s
سېلىپ ئارلاشتۇرۇپ بەرەنگە ،راكلارنى سېلىپ جاۋيەن (بىرىكمە تېيتتقۇ)،كۈنجۈت سېپىپ ئارلاشتۇرۇپ 8 }# _: K8 g( M# W
ئازراق كۈنجۈت مېيى تېمىتىپ بېزەلگەن تەخسىگە ئۇسساق بولىدۇ7 u, P7 A' K' T* y" \0 i2 ^
0 u. E. E  I: b: c

ياقتۇرىشىڭىز مۇمكىن؟

مۇناسىۋەتلىك تېمىلار

كەسىپ ئۇچۇن باسقان قەدەملىرىم  ئاداققىچە توختىماس

2

تېما

9

يازما

33

جۇغلانما

يېڭى ئەزا

Rank: 1

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نومۇرى: 7
يازما سانى:
9
تىللا:
24
تۆھپە:
0
جەۋھەر يازما:
0
توردا:
1 سائەت
ئاخىرقى زىيارەت:

2014-11-7
دىۋان
ۋاقتى: 2014-10-10 22:58:26 | ئايرىم كۆرۈش
دوسلۇرۇمنىڭ ياقتۇرۇپ يىگىنىنى بەك كۇرىمەن لىكىن مەن يىيىشنى پەقەتلا ئوگۇنەلمىدىم

0

تېما

3

يازما

14

جۇغلانما

يېڭى ئەزا

Rank: 1

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نومۇرى: 35
يازما سانى:
3
تىللا:
11
تۆھپە:
0
جەۋھەر يازما:
0
توردا:
1 سائەت
ئاخىرقى زىيارەت:

2014-10-17
QQ
ئورۇندۇق
ۋاقتى: 2014-10-14 19:47:19 | ئايرىم كۆرۈش
جاۋيەن ، جىشىفىن دىگەن قانداق تەم تېتىتقۇلىرى ؟ قەيەردىن تاپقىلى بۇلىدۇ؟

84

تېما

117

يازما

1033

جۇغلانما

بېكەت مەسئۇلى

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نومۇرى: 2
يازما سانى:
117
تىللا:
706
تۆھپە:
0
جەۋھەر يازما:
42
توردا:
127 سائەت
ئاخىرقى زىيارەت:

2017-3-26
QQ
يەر
 ئىگىسى| ۋاقتى: 2014-10-15 20:26:42 | ئايرىم كۆرۈش
جاۋيەن جىشىفىن توغۇرلۇق  تەپسىلى تىما يوللاپ قۇياي تەم خۇرۇچلار سەھىپىسىگە

كەسىپ ئۇچۇن باسقان قەدەملىرىم  ئاداققىچە توختىماس

0

تېما

28

يازما

201

جۇغلانما

ئوتتۇرا دەرىجىلىك ئەزا

Rank: 3Rank: 3

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نومۇرى: 42
يازما سانى:
28
تىللا:
173
تۆھپە:
0
جەۋھەر يازما:
0
توردا:
35 سائەت
ئاخىرقى زىيارەت:

2016-8-19
QQ
5#
ۋاقتى: 2015-2-1 11:18:40 | ئايرىم كۆرۈش
راكنى  قانداق تازىلايدۇ ،تازىلاش ئۇسۇلىنى تەپسىلىي دەپ بىرىڭچۇ؟

0

تېما

3

يازما

8

جۇغلانما

يېڭى ئەزا

Rank: 1

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نومۇرى: 690
يازما سانى:
3
تىللا:
5
تۆھپە:
0
جەۋھەر يازما:
0
توردا:
0 سائەت
ئاخىرقى زىيارەت:

2015-2-27
6#
ۋاقتى: 2015-2-27 22:41:19 | ئايرىم كۆرۈش
ئائىلەمدىكىلەر بەكلا ياقتۇرۇپ يەيدۇ

10

تېما

70

يازما

5825

جۇغلانما

ئالاھىدە باشقۇرغۇچى

Rank: 8Rank: 8

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نومۇرى: 34
يازما سانى:
70
تىللا:
5286
تۆھپە:
129
جەۋھەر يازما:
0
توردا:
31 سائەت
ئاخىرقى زىيارەت:

2017-3-15

ئاكتىپ يېڭى ئەزاھەركەتچان ئەزاقىزغىن ئەزاتېما ماھىرىپەخىرلىك ئەزاپىشقەدەم ئەزا

QQ
7#
ۋاقتى: 2015-2-28 12:20:56 | ئايرىم كۆرۈش
椒盐 كاۋاۋىچىن تۇز تالقىنى ئارلاشمىسى ، 吉士粉 ئىرىمچىك تالقىنى

10

تېما

70

يازما

5825

جۇغلانما

ئالاھىدە باشقۇرغۇچى

Rank: 8Rank: 8

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نومۇرى: 34
يازما سانى:
70
تىللا:
5286
تۆھپە:
129
جەۋھەر يازما:
0
توردا:
31 سائەت
ئاخىرقى زىيارەت:

2017-3-15

ئاكتىپ يېڭى ئەزاھەركەتچان ئەزاقىزغىن ئەزاتېما ماھىرىپەخىرلىك ئەزاپىشقەدەم ئەزا

QQ
8#
ۋاقتى: 2015-2-28 12:23:14 | ئايرىم كۆرۈش

10

تېما

70

يازما

5825

جۇغلانما

ئالاھىدە باشقۇرغۇچى

Rank: 8Rank: 8

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نومۇرى: 34
يازما سانى:
70
تىللا:
5286
تۆھپە:
129
جەۋھەر يازما:
0
توردا:
31 سائەت
ئاخىرقى زىيارەت:

2017-3-15

ئاكتىپ يېڭى ئەزاھەركەتچان ئەزاقىزغىن ئەزاتېما ماھىرىپەخىرلىك ئەزاپىشقەدەم ئەزا

QQ
9#
ۋاقتى: 2015-2-28 12:23:49 | ئايرىم كۆرۈش

10

تېما

70

يازما

5825

جۇغلانما

ئالاھىدە باشقۇرغۇچى

Rank: 8Rank: 8

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نومۇرى: 34
يازما سانى:
70
تىللا:
5286
تۆھپە:
129
جەۋھەر يازما:
0
توردا:
31 سائەت
ئاخىرقى زىيارەت:

2017-3-15

ئاكتىپ يېڭى ئەزاھەركەتچان ئەزاقىزغىن ئەزاتېما ماھىرىپەخىرلىك ئەزاپىشقەدەم ئەزا

QQ
10#
ۋاقتى: 2015-2-28 12:31:27 | ئايرىم كۆرۈش
吉士粉 بۇ   بىرخىل پۇرائقلىق تەمخۇرۇچ بولۇپ ، ئۇنسىمان سارغۇچ رەڭدە بولىدۇ. ئۇنىڭ سۈت پۇرىقى بىلەن مېۋە پۇرىقى كۈچلۈك. ئۇ  بوشاتقۇچ، مۇقىملاشتۇرغۇچ ، مۇئەتتەر ، پېگمېنت (بوياق) ، سۈت پاراشوكى، كىراخمال ، تولدۇرغۇچ قاتارلىق  ماتېرياللاردىن بىرىكتۈرۈپ ياسىلىدۇ. " b* v7 r, D  }- B+ c
* I; T9 T' `  Z5 R% m# z! l
椒盐- يىرىك كاۋاۋىچىن بىلەن يىرىك تۇزنى  ئايرىم ئايرىم  بوش ئوتتا قورۇپ  ساغارتىۋالغاندىن كېيىن  ئىككىلىسىنى سوقۇپ ئارلاشتۇرۇپ تەييارلىنىدۇ.   تەييارلاش ئۇسۇلى ھەرقايسى جايلاررنىڭ قىسمەن پەرقلىق بولىدۇ.

كىرگەندىن كېيىن ئىنكاس يازالايسىز كىرىش | تىزىملىتىڭ

سەھىپە جۇغلانما قائىدىسى

QQ|يانفون|قاماقخانا|ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى ( 新ICP备09002636号

GMT+8, 2017-5-8 22:10 , Processed in 0.320650 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.2(NurQut Team)

© 2001-2013 Comsenz Inc.

تېز ئىنكاس چوققىغا قايتىش سەھىپىگە قايتىش