تاللاڭيانفون نۇسخىسى | كومپيۇتېر نۇسخىسىنى كۆرۈش

ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى

 پارول قايتۇرىۋېلىش
 تىزىملىتىڭ
كۆرۈش: 6051|ئىنكاس: 0
بېسىپ چىقىرىش ئالدىنقى تېما كېيىنكى تېما

ئائىلىدە چىلان چاي تەييارلاش ئۇسۇلى

[ئۇلانما كۆچۈرۈش]

82

تېما

114

يازما

993

جۇغلانما

بېكەت مەسئۇلى

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نومۇرى: 2
يازما سانى:
114
تىللا:
679
تۆھپە:
0
جەۋھەر يازما:
40
توردا:
115 سائەت
ئاخىرقى زىيارەت:

2015-12-3
QQ
خام ماتىرىيالى :چىلان، ئوزىڭىز ياقتۇردىغان  چاي/ ^5 ~* I) j& L! X' B/ V) d
دەملەش ئۇسۇلى :چەينەكتىكى قايناق سۇغا پاكىز يۇيۇلغان چىلان سېلىپ،چەينەكنى سۇس ئوتقا قۇيۇپ،بوش قاينىتىپ چىلاننىڭ  تەمى قايناق سۇغا تۇلۇق چىققاندا چاي سېلىپ چەينەكنى ئوتتىن ئېلىپ بىر نەچچە مىنۇت تۇرغۇزۇپ ئىستىمال قىلىمىز.
4 b- ~4 A6 N3 i& F  r, T
- z2 `: R% ~/ yئالاھىدىلىكى:قاننى تازىلاش، قاننى سۇيۇلدۇرۇش،تېرىدىكى مۇدۇر چۇقۇرنى يوقىتىش، ئاۋازنى زىل قىلىش، ھاسىراشنىڭ ئالدىنى ئېلىش خۇسۇسىيىتىگە ئىگە.

ياقتۇرىشىڭىز مۇمكىن؟

مۇناسىۋەتلىك تېمىلار

بۇ تېمىلارغىمۇ ئىنكاس يېزىلغان
  • ھېچكىم ئىنكاس يازمىغان ئوخشايدۇ ...
مۇناسىۋەتلىك باشقا تېمىلار
كەسىپ ئۇچۇن باسقان قەدەملىرىم  ئاداققىچە توختىماس
كىرگەندىن كېيىن ئىنكاس يازالايسىز كىرىش | تىزىملىتىڭ

سەھىپە جۇغلانما قائىدىسى

QQ|يانفون|قاماقخانا|ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى ( 新ICP备09002636号

GMT+8, 2015-12-13 05:48 , Processed in 0.114313 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.2(NurQut Team)

© 2001-2013 Comsenz Inc.

تېز ئىنكاس چوققىغا قايتىش سەھىپىگە قايتىش