10901| 6
|
پۇشۇرۇق ساھەسىدىكى تەم خۇرۇچلىئىرىنىڭ ئالاھىدىلىكى |
بۇ شىفىرلىق تېما ,پارولىنى كىرگۈزۈڭ
كېيىنكى: ئائلىلەردە ساندىۋىچ تەييارلاش ئۇسۇلى ئالدىنقى: كوكۇس پىچىنىسى تەييارلاش ئۇسۇلى
| |||||||
بىلىم قىممىتىنى بىلىملىك بىلۇر،
ئەقىلنى قەدىرلەش بىلىمدىن كىلۇر. |
|||||||
| |||||||||||
بىلىم قىممىتىنى بىلىملىك بىلۇر،
ئەقىلنى قەدىرلەش بىلىمدىن كىلۇر. |
|||||||||||
| |||||||||||
| |||||||||||
| |||||||||||
| |||||||||||
| |||||||||||
|يانفون|قاماقخانا|ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى
( 新ICP备09002636号 )
GMT+8, 2017-1-3 02:25 , Processed in 0.311015 second(s), 43 queries .
Powered by Discuz! X3.2(NurQut Team)
© 2001-2013 Comsenz Inc.