ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى

ئىزدەش
قىزىق سۆزلەر: پائالىيەت دوستلىشىش discuz
كۆرۈش: 4755|ئىنكاس: 2

پىچىنە-پىرەنىك پۇشۇرۇشتىكى دىققەت قىلدىغان 8 مۇھىم ئامىل

[ئۇلانما كۆچۈرۈش]
ۋاقتى: 2014-10-21 17:52:56 | ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش |كۆرۈش شەكلى
% p' J) i7 A3 T6 l
(پىچىنە-پىرەنىك پۇشۇرۇشتىكى 8 مۇھىم ئامىل)8 T; B; Z2 I* |$ {5 {
1.ئادەتتە سىز پىچىنە-پىرەنىكنىڭ چۈرۈك ئالاھىدە شەكىلدە بولۇشىنى تەلەپ قىلىسىڭىز تۆۋەن دەرجىلىك ئۇن ئىشلەتسىڭىز بولىدۇ% A/ N- J; x3 e4 s9 N6 Z
2.ئەگەر ماتىرياللارنىڭ تەركىبىدە .شىكەر ۋە ماينىڭ مىقدارى كۆپرەك بولسا مەھسۇلاتنىڭ بەك يۇمشاق بولۇشنىڭ ئالدىنى ئىلىش ئۈچۈن ئوتتۇرا دەرىجىلىك ئۇننى ئىشلەتسىڭىز بولىدۇ.ۋە ياكى يۇقىرى دەرىجىلىك ئۇننى قوشۇپ ئىشلىتىشكە بولىدۇ.بۇ ئارقىلىق خىمىرنىڭ سوزۇلۇش.يىيىلىش خۇسۇسسىيىتىنى ئاشۇرغىلى بولىدۇ.
( Z1 E0 q# j4 G8 p1 W: W4 ^3.سىرىق ماي .ئاق ماي.ۋە سۇسىز سىرىق ماي بولسا پۇشۇرۇقلارنى ياساشتىكى ئەڭ  ياخشى مەھسۇلات .سىرىق ماي بولسا.ئاق مايغا قاراغاندا ئىرىتىش تىمپىراتۇرسى تۆۋەن تەمى ۋە رەڭگى ياخشى خۇشپۇراق ئەمما ئۇننىڭ كۆپۈش ئىقتىدارى ئاق مايغا قارىغاندا بىر قەدەر تۆۋەن بولىدۇ .سۇسىز سىرىق ماينىڭ تەمى ۋە رەڭگى ياخشى خۇشپۇراق ئەمما ئۇننىڭ كۆپۈش ئىقتىدارى بىر ئاز تۆۋەن.  ئۇلارنى مۇۋاپىق مىقداردا تەكشى قوشۇپ ئارلاشتۇرۇپ ئىشلىتىشكە بولىدۇ.
! M7 ]/ p! z5 L3 Z2 e4.كۆپرەك مەھسۇلاتلارغا شىكەر بىلەن ماينى بىرلەشتۈرۈپ ئىشلىتىش ئۇسۇلى قوللىنىلىدۇ.كۆپتۈرلۈشى قانچە ياخشى بولسا پىچىنە شۈنچە يۇمشاق بولىدۇ." O: ~  R  D. H, B" r
5.پۇشۇرۇقلارنى پۇشۇرغاندا كىڭەيمەيدىغان پىچىنىلەرنى لىسقا قويغاندا ئارلىقنى كىچىكلىتىپ قويۇش كىرەك .بۇ ئارقىلىق بۇ ئارقىلىق لىس بەك قىززىپ كەتكەندە پۇشۇرۇقلارنىڭ بىر-بىرسىگە چاپلىشىپ بۇزۇلۇپ شەكىلنىڭ ئۆزگۈرۈپ كىتىشنىڭ  ئالدىنى ئالغىلى بولىدۇ.ھەجىمى كىڭىيدىغان پىچىنىلەرنى لىسقا قويۇپ پۇشۇرغاندا ئارلىقنى مۇۋاپىق تەڭشەش كىرەك.بۇ ئارقىلىق پىچىنىلەرنىڭ بىر-بىرسىگە چاپلىشىپ بۇزۇلۇپ كىتىشنىڭ ئالدىنى ئالغىلى بولىدۇ
% {8 l2 Y, @4 c; Y# c6. ئومۇمەن پىچىنىلەرنى پۇشۇرۇش تىمپىراتۇرىسى 175 گىرادۇس بولسا بولىدۇ.پۇشۇرۇش  ۋاختى 10-15 مىنۇتقىچە بولسا مۇۋاپىق بولىدۇ
+ ]; i2 Q9 v) r- q( X7 z5 [7.پىچىنە-پىرەنىكلەرنى دوخۇپكىدىن ئالغاندا ياخشى سوۋۇتۇپ.ئادەتتىكى تىمپىراتۇردا ھىم ساقلاش كىرەك .پۇ ئارقىلىق پىچىنە-پىرەنىكلەرنىڭ نەملىشىپ كۆكۈرۈپ پۇزۇلۇشنىڭ ئالدىنى ئالغىلى بولىدۇ
! f8 }7 u: b  k4 J( \8.پۇشۇرۇقلارنىڭ ساقلاش ۋاختىنىڭ ئۇزۇن قىسقىلىقى.ئوراشقا ئىشلەتكەن ماتىريالنىڭ يىملىقى دەرجىسى ۋە ساقلاش تىخنىكىسىنىڭ ئوخشاش بولماسلىقىغا قاراپ ئوخشاش بولمايدۇ .شۇڭا بارلىق ئىستىمالچىلارنىڭ يىڭى پىتى ئىستىمال قىلىشىنى تەۋسىيە قىلىمىز.. P4 a8 Q* f3 f; x6 j

بۇ يازمىدا كۆپ ۋاستىلىك مەنبەلەر بار

مۇنبىرىمىزگە تىزىملىتىپ كىرسىڭىز ئاندىن قوشۇمچە ھۆججەتنى كۆرەلەيسىز ياكى چۈشۈرەلەيسىز . تېخى تىزىملاتمىغانمۇ؟ تىزىملىتىڭ

x
بىلىم قىممىتىنى بىلىملىك بىلۇر،
ئەقىلنى قەدىرلەش بىلىمدىن كىلۇر.
 ئىگىسى| ۋاقتى: 2014-10-27 15:03:02 | ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش
بارلىق قىرىنداىشلىرىمغا يىمەك-ئىچمەك ساھەسىدىن ئۆزگىچە يىڭىلىق..' f! S8 D3 Z6 L
قىرىنداشلىرىمزنىڭ پىكىر-تەكلىپ بىرىشنى چىن دىلىمدىن ئۈمۈد قىلىمەن..
) P$ T2 O& J" uيىمەك-ئىچمەك ۋە تىجارەت ساھەسىدىكى قىرىنداشلىرىم بىلەن نەزىريىۋى ۋە ئەمەلىي جەھىتتە 6 L& E1 ?: D) L, U. b
ئورتاق كۈچ چىقىرىپ ئورتاق تەراققى قىلىشنى چىن كۆڭلۈمدىن ئۈمۈد قىلىمەن،،
بىلىم قىممىتىنى بىلىملىك بىلۇر،
ئەقىلنى قەدىرلەش بىلىمدىن كىلۇر.

0

تېما

6

يازما

25

جۇغلانما

يېڭى ئەزا

Rank: 1

جۇغلانما
25
QQ
ۋاقتى: 2014-10-28 11:29:55 | ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش
سۇسىز سېرىق ماي بىلەن ئادەتتىكى سېرىق ماينىڭ قانداق پەرقى بار؟تاللا بازاردىن سېرىق ماي دەپلا ئېلىۋېرىدىكەنمىز ، سېتىۋالغاندا قانداق پەرىقلەندۈرىمىز.
كىرگەندىن كېيىن ئىنكاس يازالايسىز كىرىش | تىزىملىتىڭ

سەھىپە جۇغلانما قائىدىسى

http://www.axpaz.com/bbs/data/attachment/common/cf/200730gkc2ffqiu1b3qzmc.jpg

QQ|يانفون|قاماقخانا|ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى ( 新ICP备09002636号

GMT+8, 2015-5-29 12:54 , Processed in 0.114641 second(s), 31 queries .

Powered by Discuz! X3.1(NurQut Team)

© 2001-2013 Comsenz Inc.

تېز ئىنكاس چوققىغا قايتىش سەھىپىگە قايتىش