ئاق ماي كوكۇس پىچىنىسى. J; r* B& l u2 c) ^4 _5 m7 p
2 z# ^- C) K6 d( m& T% t# j; A* Qخام ماتىرياللار:
& {- m/ p2 U9 l) F z$ v0 G1.تۇخۇم 250گىرام 2.شىكەر 200گىرام 3.ئادەتتىكى ئۇن 250 گىرام 4.تورت مىيى 25 گىرام 5.سۈت پۇراقلىق ئۇن 5گىرام 0 a- a7 A3 u. H% ]4 r* z" G6 }
ئاق ماي قىيامىنىڭ خام ماتىرياللىرى:( H" n( i! m' g( y0 G) p/ S
1.ئاق ماي 100 گىرام 2.شىكەر ئۇنى 30گىرام 3.مىۋە شىكىرى(گوتاڭ)30گىرام
; b# e- H7 t' [% Z- K4 C) ~ئاق ماي قىيامىنىڭ تەييارلاش باسقۇچلىرى:. k" l# c+ K& s& }0 z/ X/ S' H
1.ئاق ماي بىلەن شىكەر ئۇننى قوشۇپ تەكشى ئارلاشتۇرۇپ كۆپتۈرۈپ .ئۇنىڭغا مىۋە شىكىرى قوشۇپ ئارلاشتۇرۇپ تەييارلايمىز
7 V# K8 r) k, ]" y3 c# o# h" v/ G7 ~. Y# B, x2 z
ئاق ماي كوكۇس پىچىنىسىنىڭ تەييارلاش باسقۇچلىرى:$ v$ |- g" b# Q( ?4 o% F: M
1.تۇىۇم بىلەن شىكەرنى قوشۇپ .شىكەر تولۇق ئىرىگىچە تەكشى ئارلاشتۇرىمىز
% I- ^4 T: T7 P2.ئادەتتىكى ئۇن .سۈت پۇراقلىق ئۇن.تورت مىيى قاتارلىقلارنى قوشۇپ تەكشى ئارلاشتۇرۇپ كۆپتۈرىمىز( u* L( _! \, x% b7 [
3.يۇقىرى تىمپىراتۇرلۇق ماي قەغەز ئۈستىگە گۈل چىقىرىش خالتىسى بىلەن چوڭ-كىچىكلىكى ئوخشاش ھالەتتە تەكشى يۇمىلاق سىقىپ شەكىل چىقىرىپ تەييارلايمىز8 J/ Q+ o6 W2 t4 L% S- M; Z- F
4.تەييار بولغان خىمىرنىڭ ئۈستىگە.كوكۇس ئۇنىنى تەكشى چىچىپ تەييارلىۋالىمىز3 A) H9 M; G, C5 Z! x
5.ئارتۇق كوكۇس ئۇننى ئاستا-ئاستا چۈشۈرۋىلىپ پۇشۇرۇپ تەييارلايمىز
! y/ r* C3 w6 \1 V6.پۇشۇرۇپ تەييارلىغاندىن كىيىن ئاق ماي قىيامىنى تەكشى سۈركەپ ئىككىسنى چاپلاشتۇرۇپ تەييارلاپ ئىستىمال قىلساق بولىدۇ
2 e5 D. Z" E+ ^دوخۇپكىدا پۇشۇرۇش گىرادۇسى3 Z0 `! q5 y( p7 r
#دوخۇپكىنىڭ ئۈستى 200 گىرادۇس #دوخۇپكىنىڭ ئاستى 200 گىرادۇس
& W4 I6 E F) z, r$ Y$ U6 Aدوخۇپكىدا پۇشۇرۇش ۋاختى
; w" Q0 U: [$ F) w- z6 ?" k! s10مىنۇتتىن 15 مىنۇتقىچە |