ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى

 پارول قايتۇرىۋېلىش
 تىزىملىتىڭ
كۆرۈش: 8334|ئىنكاس: 0
بېسىپ چىقىرىش ئالدىنقى تېما كېيىنكى تېما

تەرخەمەك ئۇن تېلىپى تەييارلاش

[ئۇلانما كۆچۈرۈش]

84

تېما

117

يازما

1033

جۇغلانما

بېكەت مەسئۇلى

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نومۇرى: 2
يازما سانى:
117
تىللا:
706
تۆھپە:
0
جەۋھەر يازما:
42
توردا:
127 سائەت
ئاخىرقى زىيارەت:

2017-3-26
QQ
تەرخەمەك ئۇن تېلىپى

( D/ V1 Z. F. b  f " [' r- v) E$ ~" i1 @/ W
خام ماتىريالى:تەرخەمەك ،قىزىلمۇچ،سامساق،ئۇن تېلىپى
3 b+ ?+ n; [: o. s. ^% d# n * K2 \3 K2 ?- d: S+ ]. v( n
تەم خۇرۇچلىرى:تۇز،ئاق شېكەر، قىزىلمۇچ يېغى،ئاچچىقسۇ, ~/ V4 J) q6 Q
تەييارلاش ئۇسۇلى :تەرخەمەكنى ،پاكىز يۇيۇپ،پارچە قىلىپ توغرايمىز،ئۇن تېلىپىنىمۇ پارچە قىلىپ توغرايمىز.قىزىلمۇچنى غالتەكچە قىلىپ توغرايمىز.سامساقنى ئۇششاق قىلىپ توغرايمىز. (رەسىمدە كورسىتىلگەندەك) .
6 \1 ]( {. e, Z0 n + I6 n9 Z) A) x9 n; X/ R
بىر قاچىغا توغرالغان تەرخەمەك بىلەن ئۇن تېلىپى،قىزىلمۇچنى ئېلىپ ئۇنىڭغا سامساق،تۇز ،ئاق شىكەر ،قىزىلمۇچ يېغى ،ئاچچىقسۇ قۇيۇپ تەملەندۇرۇپ ئىستىمال قىلسىڭىز بۇلىدۇ.4 m# }/ z1 e7 m6 ^9 T
! k& N0 y& x# N0 r* {: c
ئالاھىدىلىكى:قىزىتمىنى پەسەيتىدۇ،قاندىكى ماي ماددىسىنى،توۋەنلىتىدۇ چىراينى گۇزەللەشتۇرىدۇ.قان بېسىمى يۇقىرى،كىشىلەرنىڭ مىجەزىگە ياقىدۇ.مىزاجى ھول سوغاق كىشىلەر ئازراق ئىستىمال قىلسا ياخشى. چۇنكى تەرخەمەكنىڭ تەبىئىتى ھۆل سوغوق
, [9 @. K" q7 {$ X! a1 e" @, \كەڭ تورداشلارنىڭ  مەزكۇر فىلىمنى كۈچەپ تەشۋىق قىلىشىنى ۋە ياقتۇرىدىغان تور،ئۇندىدار سالونلىرىغا مەنبەسىنى ئەسكەرىتكەن ئاساستا  يوللاپ قويۇشىنى ئۈمىد قىلىمىز.
) W4 r4 h9 D! T; a  A; I0 _) t

ياقتۇرىشىڭىز مۇمكىن؟

مۇناسىۋەتلىك تېمىلار

بۇ تېمىلارغىمۇ ئىنكاس يېزىلغان
  • ھېچكىم ئىنكاس يازمىغان ئوخشايدۇ ...
مۇناسىۋەتلىك باشقا تېمىلار
كەسىپ ئۇچۇن باسقان قەدەملىرىم  ئاداققىچە توختىماس
كىرگەندىن كېيىن ئىنكاس يازالايسىز كىرىش | تىزىملىتىڭ

سەھىپە جۇغلانما قائىدىسى

QQ|يانفون|قاماقخانا|ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى ( 新ICP备09002636号

GMT+8, 2017-5-12 23:20 , Processed in 0.274650 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.2(NurQut Team)

© 2001-2013 Comsenz Inc.

تېز ئىنكاس چوققىغا قايتىش سەھىپىگە قايتىش