روھلان مۇنبىرى
كۆرۈش: 2432|ئىنكاس: 1
ئوڭ تەرىپنى يىغىش

يۇقىرى قان بېسىم كېسەللىكىنى يەرلىك ئۇسۇلدا داۋالاش

[ئۇلانما كۆچۈرۈش]
5 h% M1 D; X& H- T, N3 V0 }بۇ مەزمۇنلار روھلان مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن()
                                   يۇقىرى قان بېسىم كېسەللىكىنى يەرلىك ئۇسۇلدا داۋالاش ! g1 [) l1 Z0 _, B& f8 b4 s7 Fبۇ مەزمۇنلار روھلان مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن()
# t6 A' d$ ^+ u* F+ U( v  \# kبۇ مەزمۇنلار روھلان مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن()

8 [8 S- q  D3 H; n! y     ھەر خىل سەۋەبلەر تۈپەيلىدىن قان ئايلىنىشتىكى ئارتېريە بېسىمىنىڭ يۇقۇرلاپ كېتىشىدىن كېلىپ چىققان ، دەسلەپكى دەۋرىدە باش ئاغرىش، باش قېيىش، باش چىڭقىلىش، كۆز قاراڭغۇلىشىش، يۈرەك سېلىش، ئۇيقۇسىزلىق، ئاسان ئاچچىقلاش، ئاسان چارچاش قاتارلىق ئالامەتلەر بىلەن ئىپادىلىنىدىغان كېسەللىك ئۆگىرىشىدىن ئىبارەت. % W5 |# r/ J, {4 Gبۇ مەزمۇنلار روھلان مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن()
   داۋالاش:; t! h; s# n. Q" q% W" J2 jبۇ مەزمۇنلار روھلان مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن()
   1. 30~60 گرام بانان پوستىنى سۇدا قاينىتىپ ئىچىپ بەرسە، يۇقىرى قان بېسىمىنى داۋالىغىلى ھەمدە مېڭىگە قان چۈشۈشنىڭ ئالدىنى ئالغىلى بولىدۇ. - @$ s7 [6 G$ t8 ~1 x* Lبۇ مەزمۇنلار روھلان مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن()
   2. ئالما پوستىنى ئاپتاپتا قۇرۇتۇپ، ھەر كۈنى 2~3 قېتىم، ھەر قېتىمدا 15 گرامدىن ئاچ قورساققا يەپ بەرسە، يۇقىرى قان بېسىمىنى داۋالاشتا بەلگىلىك پايدىسى بولىدۇ.
# h4 e+ J0 a' T2 S, w/ o. ?7 U   3. سەۋزىنى مۇۋاپىق مىقتاردا ئىستېمال قىلىپ بەرسە ، قان بېسىمىنى تۆۋەنلىتىدۇ.
( V/ {1 `5 J2 ], {; z   4. خاسىڭ مېغىزىنىڭ پوستىنى پاكىز يۇيۇپ ، سۇدا قاينىتىپ ، تەمى چىققاندىن كېيىن ئۇنى چاي ئورنىدا ئىچىشنى ئىزچىل داۋاملاشتۇرسا، ، قان بېسىمىنى كۆرۈنەرلىك تۆۋەنلەتكىلى بولىدۇ. + V/ q! d2 h9 c3 m: {بۇ مەزمۇنلار روھلان مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن()
   5. كۆممىقوناقنى كۆپرەك ئىستېمال قىلىپ بەرسە، قان بېسىمىغا شىپا بولىدۇ.
& }- R" O9 O5 }- u   6. دولانا، چىلان، ئاپېلسىن قاتارلىق مىۋىلەرنى كۆپرەك ئىستېمال قىلسا  يۇقىرى قان بېسىمىغا شىپا بولىدۇ.
+ x0 N+ N% i! p6 G. Y5 f   7. ھەر كۈنى ئۈچ قېتىمدىن چاچ تاراپ بەرسە، يەنى تارغاقنىڭ چىشىنى باشنىڭ تېرىسىگە تەگكۈزۈپ ئىككى مىنۇتقىچە تاراپ بەرسە، باش قېيىش، ئۇيقۇسىزلىق، يۇقىرى قان بېسىمى قاتارلىق كېسەللىكلەرنىڭ ئالدىنى ئېلىش رولىنى ئوينايدۇ. # r0 `  q& T( U4 o, cبۇ مەزمۇنلار روھلان مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن()
   8. مۇۋاپىق مىقتاردا كالا سۈتى ئىستېمال قىلىپ بەرسە، يۇقىرى قان بېسىم كېسەللىكىنى داۋالىغىلى بولىدۇ. & }) c0 c4 Q+ o3 Tبۇ مەزمۇنلار روھلان مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن()
   9. ھەر كۈنى مۇۋاپىق مىقتاردا ئاچچىقسۇ ئىستېمال قىلىپ بەرسە ياكى  خاسىڭ مېغىزىنى ئاچچىقسۇغا بىر سوتكا چىلاپ ، كۈندە ئەتىگەندە 10  تالدىن ئىستېمال قىلىپ بەرسە، يۇقىرى قان بېسىمى كېسەللىكىگە شىپا بولىدۇ. . G/ {) b7 ~3 J( q) A& tبۇ مەزمۇنلار روھلان مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن()
   10.ئاچچىق ئانار سۈيىدە شېكەر بىلەن شەربەت تەييارلاپ، ئىستېمال قىلسا قان بېسىمىنى چۈشۈرىدۇ. ' ^3 K4 I2 r, ~8 q" ?! jبۇ مەزمۇنلار روھلان مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن()
   11. ئاق تۇرۇپنى سىقىپ، سۈيىنى چىقىرىپ دائىم ئىچىپ بەرسە، قان بېسىمىنى تۆۋەنلىتىدۇ.
$ a5 o- ]0 K( V* F   12. مۇۋاپىق مىقتاردا پىدىگەن ئىستېمال قىلىپ بەرسە، يۇقىرى قان بېسىم كېسەللىكىگە شىپا بولىدۇ.
* U8 {; P- E9 \# s   13. پالەكنى قايناق سۇدا ئۈچ مىنۇت قىزىتىپ، كۈنجۈت يېغى ئارىلاشتۇرۇپ، كۈندە ئۈچ قېتىم يەپ بەرسە ، يۇقىرى قان بېسىم كېسەللىكىگە شىپا بولىدۇ.
9 V( \% e  _2 s4 F: n0 s. c   14. مۇۋاپىق مىقتاردا قىزىلچا ئىستېمال قىلىپ بەرسە، يۇقىرى قان بېسىم كېسەللىكىگە مەنپەئەت قىلىدۇ.
ياقتۇرىشىڭىز مۇمكىن؟

مۇناسىۋەتلىك تېمىلار

ئاپتورنىڭ نادىر تېمىلىرى
  • تېخىچە نادىر تېما يازمىغان ئوخشايدۇ ...
مۇناسىۋەتلىك نادىر تېمىلار
 ئىگىسى| ۋاقتى: 2014-9-3 10:46:26 | ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش
بىر دوستۇمنىڭ ھاۋالىسى بۇيىچە يوللاپ قويدۇم. پايدىلىق بولسا پايدىلنارسىلەر.

ئېنگىلىزچە كىرگۈزۈش ھالىتىگە ئالماشتۇرماقچى بولسىڭىز Ctrl بىلەن K كۇنۇپكىسىنى بىرلەشتۈرۈپ بېسىڭ، يەنە بىر قېتىم مۇشۇنداق باسسىڭىز ئۇيغۇرچىغا ئالمىشىدۇ .

كىرگەندىن كېيىن ئىنكاس يازالايسىز كىرىش | ئەزا بولۇڭ

سەھىپە جۇغلانما قائىدىسى

تاقاش

ئالاھىدە تەۋسىيەئالدىنقى /1 كېيىنكى

كەلگەن قەدىمىڭىزگە مەرھابا، سىز تېخى مۇنبەرگە ئەزالىق نامىڭىزدا كىرمەپسىز مۇنبەرگە كىرىڭ ياكى ئەزا بولۇڭ

archiver|يانفۇن نۇسخا|قاماقخانا|ئېلان بېرىڭ|بىز كىم؟|ئۈندىدار|روھلان مۇنبىرى ( 新ICP备10200892号-9 )

GMT+8, 2015-5-19 04:08

Powered by Discuz! X3.2(NurQut Team)

© 2001-2013 Comsenz Inc.

تېز ئىنكاس چوققىغا قايتىش سەھىپىگە قايتىش