مۇنبەر ئۇسلۇبىنى ئالماشتۇرۇشكەڭ ئېكران

  • 24ئىنكاس
  • 4539كۇرىلىشى

جۇۋاۋا،水饺。饺子بەڭشە [ئۇلىنىشنى كوپىيەلەش]

 
ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نۇمۇرى
3
جىنسى:
ئوغۇل
دەرىجىسى
باشقۇرغۇچى
يازما
654
نادىر تىما
8
مۇنبەرپۇلـــى
2200
شۆھـرىتـــــى
240
تۆھپــــــــــە
41
سودا پۇلــــى
10001380
ياخشـى باھا
8388607
تەجىربىسى
36783%
ھالىتى
ئالاقەQQ
بۇ يەرنى چېكىپTAپاراڭلىشىڭQQ
توردا:
  • 375 سائەت
  • تىزىم:
    2009-02-13
    ئاخىرقى:
    2012-10-15
    شەرەپ مىدالى

    — بۇ تېمائاشپەز دىنقوي گۆشى قورىمىلارنى تەييارلاش بۇ رايونغا يۆتكەلدى(2012-07-10) —

    ماتىرىيال:ئاق ئۇن،گۆش،ھەرخىل كۆكسەي.
    تىتىتقۇلار:تۇز ،كاۋاۋىچىن تالقىنى،قارمۇچ تالقىنى، پەمىدۇر قىيامى ،زەنجىۋىل،جاڭيۇ،پىياز،ماي،ۋىيجىڭ.
    ئىشلەش ئۇسولى:
    1.ئۆلچەملىك ئىلىنغان ئۇنغا مۇۋاپىق تۇز سىلىپ،سوغۇق سۇبىلەن چىڭاراق قىلىپ،خىمىر يۇغۇرۇپ تەييارلايمىز.
    2.گۆشنى ئۇششاق توغراپ ھەرخىل كۆكسەينى ئۆزىگە خاس مۇۋاپىق ھالەتتە توغراپ توغرالغان،گۆشكە ئازراق سۇ قۇيۇپ گۆشنى بوشۇتۇپ سۈيى سىڭىپ بولغاندا مۇۋاپىق دەرىجىدە تۇز،كاۋاۋىچىن تالقىنى،قارمۇش سىلىپ ئارلاشتۇرۇپ تەمىنى تىتىپ قىيما تەييارلايمىز.
    3. تەييارلانغان خىمىرنى ئۇزۇن پىلتە قىلىپ ئۇششاق زۇۋۇلا ئۈزۈپ ئالقان بىلەن بىسىپ،ھەربىر زۇۋۇلنى كىچىك نۇغۇچ بىلەن چۆرىسىنى نىپىز،ئوتتۇرسىنى قىلىن قىلىپ پىلتە ئىچىپ ھەربىر پىلتىنىڭ ئوتتۇرسىغا تەييارلانغان قىيمىدىن مۇۋاپىق سىلىپ ئىككى قول بىلەن چىمدىپ جۇۋاۋا تۈگۈپ تەييارلايمىز.

    4.قازانغا سۇ قۇيۇپ قاينىغاندا گوش پىيازدىن قىلىنغان خام قېيمىنى قازانغا سالىمىز ،ئاز مىقتاردا پەمىدۇر قىيامى سالىمىز ،شورپا يۇزلۇك ،رەڭگى چىرايلىق بۇلىدۇ ،بۇ چاغدا تۈگۈپ تەييارلانغان جۇۋاۋىنى ئۆلچەملىك سىلىپ چۆمۈچنى دۈم قىلىپ قازاننىڭ بىر چىتىدىن سىلىپ ئارلاشتۇرۇپ جۇۋاۋا ئۈستۈنگە لەيلەپ چىققاندا ئوت كۈچىنى سەل پەسلىتىپ بوش ئوتتا قاينىتىپ پىشرۇپ  قاچىغا ئالغاندا كوك سەيدىن ئۇششاق توغراپ ئۇسىتىگە سېلىپ شورپىسى بىلەن قاچىغا ئالساق بولىدۇ.

    ئالاھىدىلىكى:قىيمىسى تەملىك مىزىلىك خىمىرى نىپىز پاقىراق يىيىشلىك بولىدۇ











    مەزكۇريازماغا بولغان كۆز - قارىشىڭىزنى يوللاپ بېقىڭ

    ھەيران

    تەسرلىك

    خوشال

    رەنجىش

    ئالامەت

    ياخشى

    رەھمەت
     
    ئويغۇر تائاملىرىنى دۇنياغا يۇزلەندۇرەيلى!
    ئەزا ئۇچۇرى
    تىزىم نۇمۇرى
    6381
    جىنسى:
    مەخپى
    دەرىجىسى
    دائىملىق ئەزا
    يازما
    118
    نادىر تىما
    0
    مۇنبەرپۇلـــى
    1190
    شۆھـرىتـــــى
    1180
    تۆھپــــــــــە
    0
    سودا پۇلــــى
    1179
    ياخشـى باھا
    127
    تەجىربىسى
    36%
    ھالىتى
    توردا:
  • 74 سائەت
  • تىزىم:
    2012-01-27
    ئاخىرقى:
    2012-03-23
    مۇشۇ ئاپتورنىڭكىنىلا كۆرۈش 1 ئېلان قىلىنغان: 03-04

    ئەزا ئۇچۇرى
    تىزىم نۇمۇرى
    435
    جىنسى:
    مەخپى
    دەرىجىسى
    ئالىي ئەزا
    يازما
    1128
    نادىر تىما
    4
    مۇنبەرپۇلـــى
    15705
    شۆھـرىتـــــى
    11675
    تۆھپــــــــــە
    61
    سودا پۇلــــى
    10414
    ياخشـى باھا
    1402
    تەجىربىسى
    34%
    ھالىتى
    ئالاقەQQ
    بۇ يەرنى چېكىپTAپاراڭلىشىڭQQ
    توردا:
  • 643 سائەت
  • تىزىم:
    2009-05-01
    ئاخىرقى:
    2012-10-14
    شەرەپ مىدالى

    مۇشۇ ئاپتورنىڭكىنىلا كۆرۈش 2 ئېلان قىلىنغان: 03-04
    چۆچۈرە ھەم سىڭىشلىك ھەم ئوزۇقلۇق قىممىتى يۇقۇرى تائاملىرىمىزدىن بىرى، ئۇنىڭ مىزاج تەڭشەشتىكى رولى تېخىمۇ چوڭ بولۇپ، ھاردۇق چىقىرىدۇ، ئىسسىق باسىدۇ ۋە قۈۋەت بولىدۇ. تۈرى كۆپ بولسىمۇ ئېتىش ئۇسۇلى مانا مۇشۇ تىمىدىكىدەك بىر خىل بولىدۇ ،  پەقەت كۆك (بىدە  كۆكى) چۆچۈرىسى بىلەن قىزىل بىداش چكچۈرىسىنى سەل چوڭراق تۈگىمىز، سۈيى بىلەن ئۇسسىمايمىز، سۇدىن سۈزۈپ ئۈستىگە قىزىلمۇچ قىيامى بىلەن ئاچچىقسۇ قۇيۇپ ئىستىمال قىلىمىز.  

    چۆچۈرىنىڭ ئېتىش ئۇسۇلىنى بەكمۇ تەپسىلى ياخشى يېزىپسىز، رەھمەت سىزگە!

    ئەزا ئۇچۇرى
    تىزىم نۇمۇرى
    2417
    جىنسى:
    ئوغۇل
    دەرىجىسى
    ئاشپەز ئۇستام
    يازما
    1248
    نادىر تىما
    19
    مۇنبەرپۇلـــى
    16320
    شۆھـرىتـــــى
    13070
    تۆھپــــــــــە
    83
    سودا پۇلــــى
    12706
    ياخشـى باھا
    1548
    تەجىربىسى
    39%
    ھالىتى
    ئالاقەQQ
    بۇ يەرنى چېكىپTAپاراڭلىشىڭQQ
    توردا:
  • 349 سائەت
  • تىزىم:
    2011-02-28
    ئاخىرقى:
    2012-10-12
    شەرەپ مىدالى

    مۇشۇ ئاپتورنىڭكىنىلا كۆرۈش 3 ئېلان قىلىنغان: 03-04
    ئوھوي قېرىندىشىم تۇز ئىسمىنى چۆچۈرە دەپ قويۇپ تۈگۈرگە تۇتۇش قىپسىزغۇ ؟
    چۆچۈرگە ھەرگىز جىلتە ئاچمايمىز ، بەلىكى خېمىرنى نىپىز يېيپ  قات قات قاتلاپ ئۇزۇنسىغا كىسىۋېلىپ ئاندىن كىچىگىرەك قىلىپ تۆت
    چاسا كىسىپ ، ئەپلەپ ئىككى قۇلاق چىقىرىپ ئۇشاق تۈگىمىز، ھەم ئۇيغۇرلاردا قىيمىلىق تائاملارغا كاۋاۋىچىن تالقىنى ئىشلىتىش
    تازا ماس كەلمەيدۇ ، قارامۇچ، زىرە ، ئاقمۇچ تالقىنى بىلەن قىيما قىلساق مىزىلىك چىقىدۇ، ئىسىڭىزدە بولسۇن ، ھەرقانداق
    قىيمىلىق تۈگۈپ تاماقنىڭ قىيمىسىغا تېتتقۇ يەنى ۋىيجىڭ ئىشلەتمەڭ !!!!
    سەل دىققەت قىلايلى !!!!!
    ئاتكاچىلىق قىلىپ قويغان بولسام كەچۈرەلا !!!!!  لىكىن شۇنداق كۆنۈپ قاپتىمەن مۇشۇ تاماق توغۇرسىدا
    ئازىراق خاتالىق كۆرۈلسە تۇرالماي قالىدىكەنمەن

    ئەزا ئۇچۇرى
    تىزىم نۇمۇرى
    2417
    جىنسى:
    ئوغۇل
    دەرىجىسى
    ئاشپەز ئۇستام
    يازما
    1248
    نادىر تىما
    19
    مۇنبەرپۇلـــى
    16320
    شۆھـرىتـــــى
    13070
    تۆھپــــــــــە
    83
    سودا پۇلــــى
    12706
    ياخشـى باھا
    1548
    تەجىربىسى
    39%
    ھالىتى
    ئالاقەQQ
    بۇ يەرنى چېكىپTAپاراڭلىشىڭQQ
    توردا:
  • 349 سائەت
  • تىزىم:
    2011-02-28
    ئاخىرقى:
    2012-10-12
    شەرەپ مىدالى

    مۇشۇ ئاپتورنىڭكىنىلا كۆرۈش 4 ئېلان قىلىنغان: 03-04
    چۆچۈرە ھەم سىڭىشلىك ھەم ئوزۇقلۇق قىممىتى يۇقۇرى تائاملىرىمىزدىن بىرى، ئۇنىڭ مىزاج تەڭشەشتىكى رولى تېخىمۇ چوڭ بولۇپ، ھاردۇق چىقىرىدۇ، ئىسسىق باسىدۇ ۋە قۈۋەت بولىدۇ. تۈرى كۆپ بولسىمۇ ئېتىش ئۇسۇلى مانا مۇشۇ تىمىدىكىدەك بىر خىل بولىدۇ ،  پەقەت كۆك (بىدە  كۆكى) چۆچۈرىسى بىلەن قىزىل بىداش چكچۈرىسىنى سەل چوڭراق تۈگىمىز، سۈيى بىلەن ئۇسسىمايمىز، سۇدىن سۈزۈپ ئۈستىگە قىزىلمۇچ قىيامى بىلەن ئاچچىقسۇ قۇيۇپ ئىستىمال قىلىمىز.  

    چۆچۈرىنىڭ ئېتىش ئۇسۇلىنى بەكمۇ تەپسىلى ياخشى يېزىپسىز، رەھمەت سىزگە!


    ئارچا ھەدە سىزمۇ تۈگۈرە بىلەن چۆچۈرنى پەرىق ئىتەلمەي ئىنكاس يازدىڭىزمۇ نىمە ؟ پىشقەدەم بولغاندىكىن مانداق
    خاتا يېزىلغان تېمىلارغا تۈزتىش بەرمەي قۇۋەتلەش ئىنكاسى يازسىڭىز !!!!! بۇ ئۇلارغا ئىلھام بولۇپ خاتالىقىغا دىققەت قىلمايدۇ،
    ھەم مانتا دەپ گۆشنانغا، شوۋاگۈرۈچ دەپ پولوغا تۇتۇش قىلىپ تاماقنى خاتا يەپ سالمىسۇن

    ئەزا ئۇچۇرى
    تىزىم نۇمۇرى
    2417
    جىنسى:
    ئوغۇل
    دەرىجىسى
    ئاشپەز ئۇستام
    يازما
    1248
    نادىر تىما
    19
    مۇنبەرپۇلـــى
    16320
    شۆھـرىتـــــى
    13070
    تۆھپــــــــــە
    83
    سودا پۇلــــى
    12706
    ياخشـى باھا
    1548
    تەجىربىسى
    39%
    ھالىتى
    ئالاقەQQ
    بۇ يەرنى چېكىپTAپاراڭلىشىڭQQ
    توردا:
  • 349 سائەت
  • تىزىم:
    2011-02-28
    ئاخىرقى:
    2012-10-12
    شەرەپ مىدالى

    مۇشۇ ئاپتورنىڭكىنىلا كۆرۈش 5 ئېلان قىلىنغان: 03-04
    قەيەردە قىيمىلىق تاماقلارغا جاڭيۇ، زەنجىۋىل قوشقان بار ، ئەمدى ئۆزىمىزنىڭ يەرلىك تەبئى تائاملىرىنىمۇ
    چاڭلاشما قىلىۋەتتىقمۇ نىمە؟

    ئەزا ئۇچۇرى
    تىزىم نۇمۇرى
    5341
    جىنسى:
    مەخپى
    دەرىجىسى
    چولپان ئەزا
    يازما
    1035
    نادىر تىما
    1
    مۇنبەرپۇلـــى
    9603
    شۆھـرىتـــــى
    9603
    تۆھپــــــــــە
    2
    سودا پۇلــــى
    9570
    ياخشـى باھا
    1118
    تەجىربىسى
    29%
    ھالىتى
    ئالاقەQQ
    بۇ يەرنى چېكىپTAپاراڭلىشىڭQQ
    توردا:
  • 257 سائەت
  • تىزىم:
    2011-12-18
    ئاخىرقى:
    2012-10-04
    شەرەپ مىدالى

    مۇشۇ ئاپتورنىڭكىنىلا كۆرۈش 6 ئېلان قىلىنغان: 03-04

    غەيرىتەم توغرا دەپتۇ،،،،،،،،،،،،

    ئەزا ئۇچۇرى
    تىزىم نۇمۇرى
    6645
    جىنسى:
    قىز
    دەرىجىسى
    ئوت يۈرەك
    يازما
    139
    نادىر تىما
    0
    مۇنبەرپۇلـــى
    13
    شۆھـرىتـــــى
    1418
    تۆھپــــــــــە
    5
    سودا پۇلــــى
    1389
    ياخشـى باھا
    156
    تەجىربىسى
    40%
    ھالىتى
    توردا:
  • 107 سائەت
  • تىزىم:
    2012-02-11
    ئاخىرقى:
    2012-10-13
    مۇشۇ ئاپتورنىڭكىنىلا كۆرۈش 7 ئېلان قىلىنغان: 03-04
        غەيرىتەمنىڭ دىگەنلىرى ھەقىقتەن توغرا ،جۇۋاۋا ئەمەس تۇگۇرە ھەم چۆچۆرىنى تۇگرىدىن پەرقلەندۈرىشىمىز كىرەك ،بۇتاماقنى ئەڭ ياخشىسى شورپىلىق  تۈگۈرە دەپ ئاتىساق توغرا
       بولىدىكەن

    ئەزا ئۇچۇرى
    تىزىم نۇمۇرى
    3224
    جىنسى:
    ئوغۇل
    دەرىجىسى
    چولپان ئەزا
    يازما
    1786
    نادىر تىما
    3
    مۇنبەرپۇلـــى
    614
    شۆھـرىتـــــى
    18503
    تۆھپــــــــــە
    11
    سودا پۇلــــى
    17860
    ياخشـى باھا
    2058
    تەجىربىسى
    50%
    ھالىتى
    ئالاقەQQ
    بۇ يەرنى چېكىپTAپاراڭلىشىڭQQ
    توردا:
  • 853 سائەت
  • تىزىم:
    2011-06-02
    ئاخىرقى:
    2012-10-14
    شەرەپ مىدالى

    مۇشۇ ئاپتورنىڭكىنىلا كۆرۈش 8 ئېلان قىلىنغان: 03-04
    مەن قايسى بولسا يەۋىرىمەن

    ئەزا ئۇچۇرى
    تىزىم نۇمۇرى
    538
    جىنسى:
    مەخپى
    دەرىجىسى
    باشقۇرغۇچى
    يازما
    692
    نادىر تىما
    4
    مۇنبەرپۇلـــى
    9592
    شۆھـرىتـــــى
    7490
    تۆھپــــــــــە
    44
    سودا پۇلــــى
    5744
    ياخشـى باھا
    942
    تەجىربىسى
    21%
    ھالىتى
    توردا:
  • 767 سائەت
  • تىزىم:
    2009-05-15
    ئاخىرقى:
    2012-10-06
    شەرەپ مىدالى

    مۇشۇ ئاپتورنىڭكىنىلا كۆرۈش 9 ئېلان قىلىنغان: 03-04
    ئوۋ ،،،،تۇز سىز تېمىنى خاتا قۇيۇپ قويغاندەك قىلىسىز ،بۇ بىر ئۇقۇشماسلىق بولسا كېرەك ،مەن تەھرىرلىۋېتەي دىسەم يەنە ئېنىق بولماي قالمىسۇن دىدىم ،تەبىر بەرگەن بولسىڭىز ؟؟؟؟؟؟؟؟،،،،،،،،،،،،،،

    تارىخنى ئۆزگەرتكىلى بولمايدۇ، ئەمما كەلگۈسىنى ياراتقىلى بولىدۇ.
    تىز سۈرئەتئىنكاس
    چەكلىك250 بايت
    ئىنكاس يوللىغاندا تىما بىلەن مۇناسىۋەتسىز ئىنكاسلارنى يوللىماڭ ، خاسلىقنى ساقلاڭ،  بىزنى قوللاڭ !!!
     
    ئالدىنقىسى كېيىنكىسى