ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى

 پارول قايتۇرىۋېلىش
 تىزىملىتىڭ
كۆرۈش: 2612|ئىنكاس: 0
بېسىپ چىقىرىش ئالدىنقى تېما كېيىنكى تېما

سامساقلىق قىزىل تۇرۇپ تەييارلاش

[ئۇلانما كۆچۈرۈش]

20

تېما

54

يازما

315

جۇغلانما

ئالاھىدە باشقۇرغۇچى

Rank: 8Rank: 8

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نومۇرى: 45
يازما سانى:
54
تىللا:
221
تۆھپە:
0
جەۋھەر يازما:
8
توردا:
21 سائەت
ئاخىرقى زىيارەت:

2017-5-8
QQ
خام ماتېرىيالى : قىزىل تۇرۇپ ، سامساق
0 }! u% [4 z% u2 b2 P
- f' _; [  ?" H& R تەم خۇرۇچلىرى : تۇز،تېتىتقۇ، كۈنجۈت يېغى ، قاتارلىقلاردىن مۇۋاپىق مىقتداردا .
. F! W9 j5 }$ j- W2 Rتەييارلاش ئۇسۇلى: قىزىل تۇرۇپنى پاكىز يۇيۇپ ئۈگرە ھالەتتە توغرايمىز، سامساقنى ئۇششاق چانايمىز.! j4 ?) s% x5 X5 z6 C
; A7 _8 x8 C# t, o8 O3 M3 {; N
قىزىل تۇرۇپنى قايناق سۇغا بېسىپ پۇشۇرۋالمىز،ئاندىن سوغۇق سۇدا چايقاپ سوۋۇتۇپ، سامساق چانالمىسىغا ئازراق ياغ قىزىتىپ قۇيۇپ .تۇز ،تېتىتقۇ،كۈنجۈت يېغى قاتارلىقلارنى تۆكۈپ ئارىلاشتۇرۇپ ئىستېمال قىلساق بولدى .
/ g% H2 x2 @6 Q( X* `7 V- u

ياقتۇرىشىڭىز مۇمكىن؟

مۇناسىۋەتلىك تېمىلار

بۇ تېمىلارغىمۇ ئىنكاس يېزىلغان
  • ھېچكىم ئىنكاس يازمىغان ئوخشايدۇ ...
مۇناسىۋەتلىك باشقا تېمىلار
كىرگەندىن كېيىن ئىنكاس يازالايسىز كىرىش | تىزىملىتىڭ

سەھىپە جۇغلانما قائىدىسى

QQ|يانفون|قاماقخانا|ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى ( 新ICP备09002636号

GMT+8, 2017-5-8 23:56 , Processed in 0.243199 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.2(NurQut Team)

© 2001-2013 Comsenz Inc.

تېز ئىنكاس چوققىغا قايتىش سەھىپىگە قايتىش