ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى

 پارول قايتۇرىۋېلىش
 تىزىملىتىڭ
كۆرۈش: 4210|ئىنكاس: 0
بېسىپ چىقىرىش ئالدىنقى تېما كېيىنكى تېما

كورىيە چىلىغان سىيى تەييارلاش

[ئۇلانما كۆچۈرۈش]

20

تېما

54

يازما

317

جۇغلانما

ئالاھىدە باشقۇرغۇچى

Rank: 8Rank: 8

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نومۇرى: 45
يازما سانى:
54
تىللا:
223
تۆھپە:
0
جەۋھەر يازما:
8
توردا:
21 سائەت
ئاخىرقى زىيارەت:

2017-5-11
QQ
ئاساسى ماتىريال : بالا يىسىۋەلەك < 娃娃菜 >
5 T! x# ^( b  `$ J. R$ z0 M. E8 W! M/ e. D+ W  b
قوشۇمچە : سامساق، ئالما، تۇز، شىكەر ،ئاق ئاچچىق سۇ ، ئۇۋاقمۇچ، سامساقلىق مۇچ قىيامى،4 v) m% V# S5 }  `7 H0 X  q9 m

- C% v5 J7 W/ U
7 _) {2 ~2 x/ d) [' i0 M$ T1 c) u! d# k4 j( A; g
ئىشلەش ئۇسۇلى: يىسىۋەلەكنى پاكىز يۇيۇپ ،سۈيىنى ساقىتىپ ئۇزۇنسىغا 4 پارچە  قىلىپ توغرايمىز " d) h/ L0 T* w$ ]" X6 ^% j
ئالمىنى ئاقلاپ ئۇرۇقچىللىرىنى چىقىرىپ توغرايمىز، سامساقنى ئاقلاپ تەييارلايمىز،5 L. X8 o+ W$ T0 Z) a6 c6 @
يىسىۋەلەكنىڭ سۈيى ساقىپ بولغاندا سۇلياۋ قاچىغا بىر رەت تىزىپ ئۈستىگە تۇز سىپىمىز، ۋە بىر قۇر سامساقلىق مۇچ قىيامى بىرىمىز $ ~2 t& Z3 r. }  v
شۇنداق داۋاملاشتۇرۇپ يىسىۋەلەكنى تۇزلاپ بوپ ، ئالما ، سامساقنى مىۋە ئىزىش ماشىنىسىدا ئىزىپ قىيام قىلىپ جاۋۇرغا تۆكۈپ
# O* g3 q# l1 bئۈستىگە شىكەر، ئۇۋاق مۇچ ، سېلىپ ئاق ئاچىق سۇ قۇيۇپ راسا قوچۇپ شىكىرى ئىرىگەندە،  تۇز ، سامساقلىق مۇچ قىيامى بىرىپ تەييار قىلىۋالغان. \' [3 Z" g0 J8 d
يىسىۋەلەك ئۈستىگە قۇيىمىزدە ئاستا ئىككى تەرىپىدىن قولىمىز بىلەن قۇيغان قىيامنى قات - قېتىغا سىڭدۈرىمىز دە   G1 A  U* E( u! z. q
ئىككى كۈن ئاغزىنى ھىم ئىتىپ سالقىن جايغا قويۇپ ئۈچۈنچى كۈنى ئىستىمال قىلساق بولىدۇ،% W5 F/ T7 H' G6 B, C/ k+ h5 Z( y  [

2 r% t; U0 H, U0 F+ @+ V7 `) k: q# w# V

. {5 ^- y0 b: l3 t" |0 d+ k5 Dئالاھىدىلىكى : تۇتۇلۇپ قالغان ئىشتاھانى ئېچىش، ; B" [8 h9 D# k
ئەسكەرتىش : ئىشلەش ئۆلچىمى  5-6 بولاق يىسىۋەللەككە 250 گىرام ئاقلانغان سامساق ، 6 دانە ئالما ، 1 پوتۇلكا ئاق ئاچىق سۇ ، 200 گىرام ئۇۋاق مۇچ، : A; e' |! t, V) Z% ]/ L2 o8 M
3 قۇتا سامساقلىق مۇچ قىيامى ، 300 گىرام شىكەر ، تۇزىنى ئىستىمالىڭىزغا قاراپ ئىشلىتىڭ!!!!!

ياقتۇرىشىڭىز مۇمكىن؟

مۇناسىۋەتلىك تېمىلار

بۇ تېمىلارغىمۇ ئىنكاس يېزىلغان
  • ھېچكىم ئىنكاس يازمىغان ئوخشايدۇ ...
مۇناسىۋەتلىك باشقا تېمىلار
كىرگەندىن كېيىن ئىنكاس يازالايسىز كىرىش | تىزىملىتىڭ

سەھىپە جۇغلانما قائىدىسى

QQ|يانفون|قاماقخانا|ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى ( 新ICP备09002636号

GMT+8, 2017-5-12 23:15 , Processed in 0.256252 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.2(NurQut Team)

© 2001-2013 Comsenz Inc.

تېز ئىنكاس چوققىغا قايتىش سەھىپىگە قايتىش