ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى

 پارول قايتۇرىۋېلىش
 تىزىملىتىڭ
كۆرۈش: 3305|ئىنكاس: 0
بېسىپ چىقىرىش ئالدىنقى تېما كېيىنكى تېما

يېشىللىقتىكى مەرۋايىت قورۇمىسى تەييارلاش

[ئۇلانما كۆچۈرۈش]

20

تېما

54

يازما

315

جۇغلانما

ئالاھىدە باشقۇرغۇچى

Rank: 8Rank: 8

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نومۇرى: 45
يازما سانى:
54
تىللا:
221
تۆھپە:
0
جەۋھەر يازما:
8
توردا:
21 سائەت
ئاخىرقى زىيارەت:

2017-5-8
QQ
خام ماتېرىيالى :پۇرچاق ئۇيۇتمىسى،گۆش،سۇماي , قىزىلمۇچ ,كۆكمۇچ ،چېچكسەي ،غولپىياز،سامساق،زەنجىۋىل،كىراخمال.) Q$ a1 C, K/ S% D

( T/ H5 p: x4 k  t5 Qتەم خۇرۇچلىرى: تۇز، تېتىقۇ ،كاۋاۋىچىن،ئاقمۇچ ،ئاق شېكەر ، قىزىلمۇچ چانالمىسى ،   E; h; u( v  @4 d2 Q0 `* Y8 u
تەييارلاش ئۇسۇلى:گۆشنى يالپاق توغرىۋالىمىز.پۇرچاق ئۇيۇتمىسى ، قىزىلمۇچ ،كۆكمۇچ ،چاقماق چاسا شەكىلدە توغرايمىز غولپىياز، زەنجىۋىل سامساقلارنى ئۇششاق توغرايمىز،چېچەكسەينى ئۈگىسى بۇيىچە پارچىلىۋالىمىز.ئاندىن قازانغا سۇ قۇيۇپ چېچەكسەينى سېلىپ ئىككى مىنۇت قاينىتىپ سۇزۋالىمىز .پۇرچاق ئۇيۇتمىسىنى سۇدا قاينىتىپ ئېلۋالساقمۇ ياغدىن ئوتكۇزۋالساقمۇ بولىدۇ.! N' I3 v# L. x" s% C) X0 I

( A9 T4 t( s8 x* mقورۇش ئۇسۇلى: قازانغا ئازراق ماي قۇيۇپ قىزىغاندا گۆشنى سېلىپ قۇرۇپ غولپىياز،سامساق،زەنجىۋىل ،يۇمشىتىلغان قىزىلمۇچ ، سېلىپ قۇرۇپ ماش ئۇيۇتمىسى ، قىزىلمۇچ ،كۆكمۇچ سېلىپ تۇز سېلىپ ئازراق سۇقۇيۇپ قۇرۇپ تۇز تەمىنى تېتىپ كاۋاۋىچىن ئاقمۇچ،ئاق شېكەر ،سۇيۇقلاندۇرۇلغان كىراخمال بېرىپ قۇيۇقلاشقاندا چېچەكسەي تىزىلغان تەخسىگەئۇسۇپ ئىستېمال قىلساق بولىدۇ .
$ V4 ?9 |3 S4 \" j. A, w

ياقتۇرىشىڭىز مۇمكىن؟

مۇناسىۋەتلىك تېمىلار

بۇ تېمىلارغىمۇ ئىنكاس يېزىلغان
  • ھېچكىم ئىنكاس يازمىغان ئوخشايدۇ ...
مۇناسىۋەتلىك باشقا تېمىلار
كىرگەندىن كېيىن ئىنكاس يازالايسىز كىرىش | تىزىملىتىڭ

سەھىپە جۇغلانما قائىدىسى

QQ|يانفون|قاماقخانا|ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى ( 新ICP备09002636号

GMT+8, 2017-5-8 22:20 , Processed in 0.241864 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.2(NurQut Team)

© 2001-2013 Comsenz Inc.

تېز ئىنكاس چوققىغا قايتىش سەھىپىگە قايتىش