ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى

 پارول قايتۇرىۋېلىش
 تىزىملىتىڭ
كۆرۈش: 4387|ئىنكاس: 1

باش باھاردا زۇكام بولۇپ قىززىپ قالغاندا...

[ئۇلانما كۆچۈرۈش]

13

تېما

21

يازما

95

جۇغلانما

رەسمىي ئەزا

Rank: 2

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نومۇرى: 164
يازما سانى:
21
تىللا:
74
تۆھپە:
0
جەۋھەر يازما:
0
توردا:
7 سائەت
ئاخىرقى زىيارەت:

2015-6-7
QQ
res04_attpic_brief.jpg
6 h2 y/ o. s' l2 xئادەم زۇكام بولغاندا ياغلىق يېمەكلىكلەرنى يېمىگەن ياخشى، چۈنكى ئادەم زۇكام بولغاندا ھەزىم قىلىش سۇيۇقلۇقى ئازىيىپ، يېمەكلىك ئاسان ھەزىم بولمايدۇ، ئەڭ ياخشىسى ئاقسىللىق يېمەكلىك، بولسا تۇخۇم يېگەن، سۈت ئىچكەن ياخشى. كاربون سۇ بىرىكمىسى مول يېمەكلىكلەر زۇكام بولۇپ قىزىپ قالغاندا يېيىشكە بولىدىغان يېمەكلىك، تاۋۇز، ئالما، تاغ شاپتۇلى ۋە ئاپلېسىندا كاربون سۇ بىرىكىمىسى مول، ناۋادا ئۇنى گال ئاغرىپ يېيىلمىسە، سىقىپ شەربىتىنى ئىچسىمۇ بولىدۇ، گال ئىششىپ كەتسە گۈلسامساق، ئالقات ئومىچىدىن باشقا، گۈلسامساق سۈيى، يۇمران شېكەر قومۇشىمۇ باب كېلىدۇ.; v" x1 S9 H; E
دوختۇرلار مۇنداق دېيىشتى:«قىزىتما ئۆرلەپ تەر كۆپ چىققاندا ئادەم يېمەك-ئىچمەكتىن ئۆزىنى تارتسا، بەدەننىڭ ئېلېكتىرولىت تەرتىپى قالايمىقانلىشىپ كېتىدۇ، ھېچبولمىغاندا ئازراق تاۋۇز يېسە ياكى تاۋۇز سۈيى ئىچسە قىزىتما يېنىپ، بەدەنگە سۇ تولۇقلاش ۋە ئىششىقنى ياندۇرۇش مەقستىگە يەتكىلى بولىدۇ

ياقتۇرىشىڭىز مۇمكىن؟

مۇناسىۋەتلىك تېمىلار

ئاپتورنىڭ نادىر تېمىلىرى
  • تېخىچە نادىر تېما يازمىغان ئوخشايدۇ ...

10

تېما

69

يازما

5821

جۇغلانما

ئالاھىدە باشقۇرغۇچى

Rank: 8Rank: 8

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نومۇرى: 34
يازما سانى:
69
تىللا:
5283
تۆھپە:
129
جەۋھەر يازما:
0
توردا:
31 سائەت
ئاخىرقى زىيارەت:

2016-9-26

ئاكتىپ يېڭى ئەزاھەركەتچان ئەزاقىزغىن ئەزاتېما ماھىرىپەخىرلىك ئەزاپىشقەدەم ئەزا

QQ
ۋاقتى: 2015-3-25 10:30:05 | ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش
تەربىيىۋى ئەھمىيىتى  زور ،  پايدىلىنىش قىممىتى يۇقۇرى  تېما يوللاپسىز  ،  ئەجرىڭىزگە  رەھمەت !

كىرگەندىن كېيىن ئىنكاس يازالايسىز كىرىش | تىزىملىتىڭ

سەھىپە جۇغلانما قائىدىسى

QQ|يانفون|قاماقخانا|ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى ( 新ICP备09002636号

GMT+8, 2017-1-3 08:17 , Processed in 0.296756 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.2(NurQut Team)

© 2001-2013 Comsenz Inc.

تېز ئىنكاس چوققىغا قايتىش سەھىپىگە قايتىش