موگو پىچىنە
خام
ماتىرياللار:
سىرىق ماي
100گىرام 2.شىكەر 80ەىرام 3.تۇىۇم 1تال 4.ئۇن 220گىرام 5.قوش كۆپتۈرۈش ئۇنى 3گىرام
6.كىكىفىن 20گىرام
تەييارلاش
باسقۇچى:
1.
سىرىق ماينى ئايرىم ئىرىتىپ يۇمشىتۋالىمىز
2.
يۇمشىتلغان سىرىق مايغا شىكەر قوشۇپ تەكشى
ئارلاشتۇرۇپ تەييارلايمىز
3.
تۇخۇمنى قوشۇپ تەكشى ئارلاشتۇرۇپ
كۆپتۇرىۋلىمىز
4.
تەييارلىۋالغان سۇيۇقلۇقنى تەڭ ئىككىگە
بۆلۈپ تەييارلايمىز
5.
سۇيۇقلۇقنڭ بىرسىگە 120گىرام ئۇن .قوش
كۆپتۇرۇش ئۇنى قوشۇپ يۇغۇرىمىز.
6.
سۇيۇقلۇقنڭ يەنە بىرسىگە 100گىرام ئۇن قوش
كۆپتۇرۇش ئۇنى قوشۇپ ئۇنىڭغا 20ەىرام
كىكىفىن قوشۇپ يۇغۇرىمىز
7.
ئىككى خىل رەڭدىكى خىمىرنى تەييارلاپ
بولغاندىن كىيىن ئرەسىمدە كۆرسىتىلگەندەك قىلىپ شەكىل چىقىرىپ تەييارلاپ لىسقا
قويۇپ پۇشۇرۇپ ئىستىمال قىلساق بولىدۇ.
8.
دوخۇپكىدا پۇشۇرۇش گىرادۇسى
9.
#دوخۇپكىنىڭ ئۈستى 180 گىرادۇس #دوخۇپكىنىڭ ئاستى 180گىرادۇس
10.دوخۇپكىدا پۇشۇرۇش
ۋاختى:
11.10مىنۇتتىن15مىنۇتقىچە