خام ماتىريالى:قوناق چۆپى،كالاگۇشى،سامساق،باش پىياز،كوك-قىزىلمۇچ، يۇمغاقسۇت
T0 f" B) K6 d/ e9 p
* v9 ] b# G$ G# H' }/ J" g
تەم خۇرۇچلىرى:ياغ، سېرىق ماي ،تۇز، قولۇلە يېغى، زىرە،تۇخۇ تەم جەۋھىرى ،تېتىتقۇ.
E. Y4 s9 U# M& E, c' m' q; O* j* D
تەييارلاش ئۇسۇلى: قازانغا سۇ قۇيۇپ، بىر نەچچە تېمىم زەيتۇن مېيى تېمىتىمىز ،قازان قاينىغاندىن كىيىن ، قوناق چۆپىنى سېلىپ پۇشۇرىمىز.پىشقان قوناق چۆپىنى سۈزۈپ ، سۇغۇق سۇداچايقايمىز
5 _8 `) @3 C3 E8 o0 vكالاگۇشى،پىياز،يۇمغاقسۇت، كوك-قىزىلمۇچلارنى قەلەمچە قىلىپ تۇغرايمىز
4 C& }; f4 P# n5 U @
% ^+ t9 T: G6 k. i+ ~! A4 tقورۇش ئۇسۇلى: قازانغا ياغ قۇيىمىز ، قازان قىزىغاندىن كىيىن كالا گۆشىنى سالىمىز ، پىيازنى سىلىپ تەمى چىققۇچە قۇرۇيمىز.ئاندىن كوك-قىزىلمۇچلارنى سالىمىز تۇز ،زىرە تالقىنى سېلىپ كەينىدىن تەييارلانغان قوناق چۆپىنى سېلىپ ، ئارلاشتۈرىمىزۋە تەمىنى تېتىپ تەخسىگە ئۇسۇپ تەييارلىساق بۇلىدۇ .
7 ]: `0 O$ c' [' H5 t
/ U M, L( h" f/ b
ئەسكەرتىش:قوناق چۆپىنى بدان پىشۇرۇش كېرەك