ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى

 پارول قايتۇرىۋېلىش
 تىزىملىتىڭ
كۆرۈش: 3044|ئىنكاس: 0
بېسىپ چىقىرىش ئالدىنقى تېما كېيىنكى تېما

كاۋاپ تەملىك قوناق چۆپىنى تەييارلاش

[ئۇلانما كۆچۈرۈش]

20

تېما

54

يازما

315

جۇغلانما

ئالاھىدە باشقۇرغۇچى

Rank: 8Rank: 8

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نومۇرى: 45
يازما سانى:
54
تىللا:
221
تۆھپە:
0
جەۋھەر يازما:
8
توردا:
21 سائەت
ئاخىرقى زىيارەت:

2017-5-8
QQ
خام ماتىريالى:قوناق چۆپى،كالاگۇشى،سامساق،باش پىياز،كوك-قىزىلمۇچ، يۇمغاقسۇت  T0 f" B) K6 d/ e9 p
* v9 ]  b# G$ G# H' }/ J" g
تەم خۇرۇچلىرى:ياغ، سېرىق ماي ،تۇز، قولۇلە يېغى، زىرە،تۇخۇ تەم جەۋھىرى ،تېتىتقۇ.  E. Y4 s9 U# M& E, c' m' q; O* j* D
تەييارلاش ئۇسۇلى:  قازانغا سۇ قۇيۇپ، بىر نەچچە تېمىم زەيتۇن مېيى تېمىتىمىز ،قازان قاينىغاندىن كىيىن ، قوناق چۆپىنى سېلىپ پۇشۇرىمىز.پىشقان قوناق چۆپىنى سۈزۈپ ، سۇغۇق سۇداچايقايمىز
5 _8 `) @3 C3 E8 o0 vكالاگۇشى،پىياز،يۇمغاقسۇت، كوك-قىزىلمۇچلارنى قەلەمچە  قىلىپ تۇغرايمىز 4 C& }; f4 P# n5 U  @

% ^+ t9 T: G6 k. i+ ~! A4 tقورۇش ئۇسۇلى: قازانغا ياغ قۇيىمىز ، قازان قىزىغاندىن كىيىن كالا گۆشىنى سالىمىز ، پىيازنى سىلىپ تەمى چىققۇچە قۇرۇيمىز.ئاندىن كوك-قىزىلمۇچلارنى سالىمىز  تۇز ،زىرە  تالقىنى  سېلىپ كەينىدىن تەييارلانغان قوناق چۆپىنى سېلىپ ، ئارلاشتۈرىمىزۋە تەمىنى تېتىپ تەخسىگە ئۇسۇپ  تەييارلىساق بۇلىدۇ .
7 ]: `0 O$ c' [' H5 t / U  M, L( h" f/ b
ئەسكەرتىش:قوناق  چۆپىنى بدان پىشۇرۇش كېرەك

ياقتۇرىشىڭىز مۇمكىن؟

مۇناسىۋەتلىك تېمىلار

بۇ تېمىلارغىمۇ ئىنكاس يېزىلغان
  • ھېچكىم ئىنكاس يازمىغان ئوخشايدۇ ...
مۇناسىۋەتلىك باشقا تېمىلار
كىرگەندىن كېيىن ئىنكاس يازالايسىز كىرىش | تىزىملىتىڭ

سەھىپە جۇغلانما قائىدىسى

QQ|يانفون|قاماقخانا|ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى ( 新ICP备09002636号

GMT+8, 2017-5-9 00:01 , Processed in 0.232663 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.2(NurQut Team)

© 2001-2013 Comsenz Inc.

تېز ئىنكاس چوققىغا قايتىش سەھىپىگە قايتىش