خام ماتىريالى:كىراخمال 140گىرام،ئۇن 20گىرام،سۈت پاراشوكى 25گىرام،شىكەر 35گىرام،تۇخۇم 1تال،تۇخۇم ئىقى 45گىرام،قوش كۆپتۇرۇش ئۇنى 5گىرام،
* o. Z U3 |- X% H+ [! O
تەييارلاش ئۇسۇلى:
) a3 s, d2 }, S- S4 f" @2 n
1.تۇخۇم بىلەن شىكەرنى قوشۇپ تەكشى ئارلاشتۇرۇپ ئىرىتىمىز،
- d# w- K4 P% i$ f0 |+ N: m2 q9 W. S2.كىراخمال،سۇت پاراشۇكى،ئۇن،قوش كۆپتۇرۇش ئۇنى قاتارلىقلارنى
7 e' i9 C8 W% ~; E
قوشۇپ تەكشى ئارلاشتۇرىمىز،
2 C) t: V3 H$ a
" x$ ]: C% @. `4 w4 r' o
3.تەييار بولغان ئۇن قوشۇلغان سۇيۇقلۇقنى تۇخۇم ئىقى بىلەن قوشۇپ تەكشى ئارلاشتۇرۇپ تەييارلايمىز،
) f# J9 t; A* _; q
4.تەييار بولغان خىمىرنى كىچىك قوشۇق بىلان 5گىرامدىن10گىرامغىچە چوڭلۇقتا قىلىپ كسىپ تەييارلاپ يۇمىلاق زۇۋلا قىلىپ تەييارلايمىز،
5 v5 K0 f0 L8 f7 E& K
7 i1 i' L+ J4 `- d5. لىس ئۈستىگە ماي قەغەز قويۇپ، ئارلىق قويۇپ تەكشى تىززىپ تەييارلاپ پۇشۇرۇپ ئىستىمال قىلساق بولىدۇ.
7 }/ M9 H' H7 L% C' M4 e% s8 ~دوخۇپكىدا پۇشۇرۇش گىرادۇسى؛
% B- w; x( }. v! W" [
ئۈستى ئوتى 180گىرادۇس ئاستى ئوتى 180گىرادۇس
% w7 @; P. H% n9 t( r) _پۇشۇرۇش ۋاختى:
% O- l& ^" i; {+ u* Z- `5 m
10مىنۇتتىن 15مىنڭتقىچە
9 d1 T) Q' R5 Y+ X
0 J2 P+ E' Z: jپۇشۇرۇق ساھەسىدە تىخنىك خادىمغا ئىھتىياجلىق بولسىڭىز.ياكى پۇشۇرۇق سەھەسىدە ئۇچۇرغان قىيىن مەسىللەرنى ھەل قىلماقچى بولسئىڭىز پۇشۇرۇق ساھەسىدىن .مەسلىھەت سورىماقچىۋە ياكى پىشرۇق ساھەسىدىن باشقۇرۇش.يىڭىلىق يارتىش. كەسىپ ئىگەللەش.يىڭى تۈر
2 J8 C2 Y O$ ]# u; h; x* F8 V
ئۇگۈنۈش قاتارلىق مۇلازىمەتلەرگە ئىھتىياجىڭىز بولسا ئاشپەز تور بىكىتىمىز.بىلەن ئالاقىلىشىڭ