ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى

 پارول قايتۇرىۋېلىش
 تىزىملىتىڭ
كۆرۈش: 6037|ئىنكاس: 0

پىياز قانچە ئاچچىق بولسا شۇنچە ياخشى

[ئۇلانما كۆچۈرۈش]

7

تېما

14

يازما

107

جۇغلانما

رەسمىي ئەزا

Rank: 2

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نومۇرى: 66
يازما سانى:
14
تىللا:
93
تۆھپە:
0
جەۋھەر يازما:
0
توردا:
12 سائەت
ئاخىرقى زىيارەت:

2014-11-14
QQ
ۋاقتى: 2014-10-28 14:19:53 | ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش |كۆرۈش شەكلى
پىياز قانچە ئاچچىق بولسا شۇنچە ياخشى" L4 A& D7 ^( e3 q. o
5 T$ \/ w1 A3 J1 J  F7 @

) S0 e3 ^! i! Q+ n+ e; L پىياز ئائىلىدە ئىشلىتىلىدىغان ئادەتتىكى كۆكتات تۈرى، بىراق نۇرغۇنلىغان كىشى ئۇنىڭدىكى ئاچچىق تەمنى ياقتۇرمايدۇ، ئەمما تاتلىق پىيازدىن ئاچچىق پىيازنىڭ سالامەتلىككە بولغان پايدىلىق رولى يۇقىرى بولىدىكەن.
8 V) z% m9 [& c; B* v4 P7 k& A1 ~8 Z5 v/ w% \9 M
  پىياز تەركىبىدىكى ئورگانىك ئىشقارلىق ئارىلاشما ماددىسى ئاساسلىقى ئاچچىق تەمنى ھاسىل قىلغۇچى بولۇپ، ئاللىتسىن، دەپ ئاتىلىدىكەن. ئاللىتىسىن مىكروبلىنىش، راك، ياللۇغلىنىش ھەم ئوكسدلىنىشقا تاقابىل تۇرىدىكەن. ئاچچىق پىياز تەركىبىدە ئوكسىدلىنىشقا تاقابىل تۇرىدىغان تەركىب كۆپ بولىدىكەن. پىيازنى توغراپ ئۇزاق قويۇپ قويۇش ياكى قۇرۇپ يېگەندە ئۇنىڭدىكى ئىشقارلىق بىرىكمىلىرىنىڭ مىقدارى ئازلاپ كېتىدىكەن، شۇنىڭ ئۈچۈن پىيازنى خام يېيىش ياخشى ئىكەن.
1 k. A' J0 ~/ r5 A# M! x; o0 L
- L( Z; m8 N( I7 N0 v! J( v: T+ Uمەنبە: http://uyghur.people.com.cn/156010/15308279.html (خەلىق تورى)

piyaz.jpg
ياقتۇرىشىڭىز مۇمكىن؟

مۇناسىۋەتلىك تېمىلار

بۇ تېمىلارغىمۇ ئىنكاس يېزىلغان
  • ھېچكىم ئىنكاس يازمىغان ئوخشايدۇ ...
مۇناسىۋەتلىك باشقا تېمىلار
ئاپتورنىڭ نادىر تېمىلىرى
  • تېخىچە نادىر تېما يازمىغان ئوخشايدۇ ...
ئۇبۇنتۇ مەشغۇلات سىستېمىسى ياخشى.
كىرگەندىن كېيىن ئىنكاس يازالايسىز كىرىش | تىزىملىتىڭ

سەھىپە جۇغلانما قائىدىسى

QQ|يانفون|قاماقخانا|ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى ( 新ICP备09002636号

GMT+8, 2017-1-2 14:37 , Processed in 0.420001 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.2(NurQut Team)

© 2001-2013 Comsenz Inc.

تېز ئىنكاس چوققىغا قايتىش سەھىپىگە قايتىش