روھلان مۇنبىرى
كۆرۈش: 1794|ئىنكاس: 4
ئوڭ تەرىپنى يىغىش

پەمىدۇرنىڭ رولىغا سەل قارىماڭ

[ئۇلانما كۆچۈرۈش]
$ f) p  m+ X" D- sبۇ مەزمۇنلار روھلان مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن()
پەمىدۇرنىڭ رولىغا سەل قارىماڭ
( U6 _2 w6 b, V+ K* _- F7 g. vبۇ مەزمۇنلار روھلان مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن()

3 v1 U- _, C. ~7 z, c/ i3 k' d7 ?6 t
9 J8 L* K# K( Rتېرە كېسەللىكىگە داۋا بولىدۇ. ياخشى پىشقان پەمىدۇرنىڭ تېرىسى بىلەن ئۇرۇقىنى ئايرىۋېلىپ، قالغىنىنىڭ سۈيىنى سىقىپ چىقىرىپ، كۈندە ئىككى-ئۈچ قېتىم سۈركىسە، زەمبۇرۇغ كېسەللىكىگە گرىپتار بولغان تېرىنى داۋالايدۇ.! ?; w$ c7 C; h  D1 a+ Y& j2 N! Y1 \+ Uبۇ مەزمۇنلار روھلان مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن()
راكنىڭ ئالدىنى ئېلىشقا پايدىلىق. پەمىدۇرنىڭ ئوزۇقلۇق قىممىتى مول بولۇپلا قالماستىن، يەنە ئىسسىقلىقنى ياندۇرۇش ۋە زەھەرنى قايتۇرۇش، كېسەللىك ئۆزگىرىشىنى تورمۇزلاشتا ئۈنۈمگە ئىگە، شۇڭا كۈندە بىر-ئىككى تال ياخشى پىشقان پەمىدۇرنى يەپ بەرسە، راكنىڭ ئالدىنى ئېلىپ قوشۇمچە داۋالاشتەك رولى بار., @  N0 N% I1 X8 W6 O; Z$ Cبۇ مەزمۇنلار روھلان مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن()
چىراينى گۈزەللەشتۈرۈپ قېرىشنىڭ ئالدىنى ئالىدۇ. ياخشى پىشقان پەمىدۇرنى ئېزىپ سۈيىنى چىقىرىپ ئۇنىڭغا ئازراق ئاق شېكەر قوشۇپ، كۈندە يۈزگە سۈركىسەك، يۈزىمىزنى سىلىق يۇمران قىلىپ گۈزەللەشتۈرۈپ قېرىشنىڭ ئالدىنى ئالىدۇ.$ V; `& k3 h/ O' Z; g( r# Gبۇ مەزمۇنلار روھلان مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن()
يۇقىرى قان بېسىمنى داۋالايدۇ. كۈندە ئەتىگەندە بىر-ئىككى تال ياخشى پىشقان پەمىدۇرنى، ئاچ قورساق ئاق شېكەرگە چىلاپ يەيمىز. بۇنداق قىلغاندا يۇقىرى قان بېسىمنى داۋالىغىلى بولىدۇ.
! e0 c# Y' ], N! U2 H( k5 o0 N; b1 Q3 yقان ئازلىق كېسىلىنى داۋالايدۇ.پەمىدۇر بىلەن ئالمىدىن بىر تال، كۈنجۈت 15 گرام، بىر قېتىمدىلا يەپ بولغۇدەك، كۈندە بىر-ئىككى قېتىم يەيمىز، بۇنى ئۇزۇن مۇددەت داۋاملاشتۇرساق قان ئازلىق كېسىلىنى داۋالىغىلى بولىدۇ.; ~9 `$ S: _9 d* p- k2 Jبۇ مەزمۇنلار روھلان مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن()
جاراھەتنى يوقىتىدۇ. يېنىك دەرىجىدىكى جاراھەتكە، پەمىدۇر بىلەن ياڭيۇنى يېرىم ئىستاكان ئەتراپىدا سىقىپ سۈيىنى چىقىرىپ، كۈندە ئەتىگەندە كەچتە بىر قېتىم ئىچىپ بەرسە، جاراھەت ياخشى بولۇپ كېتىدۇ." m" v  Y/ ?. \' c" m1 T+ Vبۇ مەزمۇنلار روھلان مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن()
ئىسسىق ئۆتۈپ قېلىشنىڭ ئالدىنى ئالىدۇ.بىر-ئىككى تال پەمىدۇرنى ياپىلاق قىلىپ توغراپ، ئۇنىڭغا ئازراق تۇز بىلەن شېكەر قوشۇپ، قاينىتىپ ئىچىپ بەرسە، ئىسسىق ئۆتۈپ قېلىشنىڭ ئالدىنى ئالغىلى بولىدۇ.) x2 ~: q9 L, x& `بۇ مەزمۇنلار روھلان مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن()
قىزىتمىنى ياندۇرۇشقا پايدىلىق. پەمىدۇر سۈيى بىلەن تاۋۇز سۈيىنى ئارىلاشتۇرۇپ، يېرىم ئىستاكان قىلىپ، سائىتىگە بىر قېتىم ئىچىپ بەرسە، قىزىتمىنى ياندۇرۇشقا پايدىلىق.
' t7 i9 [+ c3 E, V: \$ K. F4 t: {8 I9 d, f% Qبۇ مەزمۇنلار روھلان مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن()
مەنبەسى : ساغلاملىق يېتەكچىسى
ياقتۇرىشىڭىز مۇمكىن؟

مۇناسىۋەتلىك تېمىلار

رەھمەت بىلىۋالدىم  ياخشى  تىمائىكەن  
ۋاقتى: 2014-8-24 11:03:17 | ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش
مەن پەمىدۇر بىلەن مۇچنى پەقەتلا يىمەيتتىم، پايدىلىق رولىمۇ ئاز4 Y/ R. H# {5 T* z) I6 Cبۇ مەزمۇنلار روھلان مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن()
ئەمەسكەن،
ۋاقتى: 2014-8-24 12:09:32 | ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش
پەمىدۇرنىڭ رولى نىمانچە جىق، مەنمۇ پەمىدۇر يەپ بەرسەم بولغىدەك جۇمۇ، رەھمەت ، ھارمىغايسىز.
ئەسكەرتىش: يوللىغۇچى چەكلەنگەن. مەزمۇننى كۆرەلمەيسىز .

ئېنگىلىزچە كىرگۈزۈش ھالىتىگە ئالماشتۇرماقچى بولسىڭىز Ctrl بىلەن K كۇنۇپكىسىنى بىرلەشتۈرۈپ بېسىڭ، يەنە بىر قېتىم مۇشۇنداق باسسىڭىز ئۇيغۇرچىغا ئالمىشىدۇ .

كىرگەندىن كېيىن ئىنكاس يازالايسىز كىرىش | ئەزا بولۇڭ

سەھىپە جۇغلانما قائىدىسى

تاقاش

ئالاھىدە تەۋسىيەئالدىنقى /1 كېيىنكى

كەلگەن قەدىمىڭىزگە مەرھابا، سىز تېخى مۇنبەرگە ئەزالىق نامىڭىزدا كىرمەپسىز مۇنبەرگە كىرىڭ ياكى ئەزا بولۇڭ

archiver|يانفۇن نۇسخا|قاماقخانا|ئېلان بېرىڭ|بىز كىم؟|ئۈندىدار|روھلان مۇنبىرى ( 新ICP备10200892号 )

GMT+8, 2015-4-20 11:08

Powered by Discuz! X3.2(NurQut Team)

© 2001-2013 Comsenz Inc.

تېز ئىنكاس چوققىغا قايتىش سەھىپىگە قايتىش