ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى

 پارول قايتۇرىۋېلىش
 تىزىملىتىڭ
كۆرۈش: 2673|ئىنكاس: 0
بېسىپ چىقىرىش ئالدىنقى تېما كېيىنكى تېما

سامساقلىق قىزىل تۇرۇپ تەييارلاش

[ئۇلانما كۆچۈرۈش]

20

تېما

54

يازما

315

جۇغلانما

ئالاھىدە باشقۇرغۇچى

Rank: 8Rank: 8

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نومۇرى: 45
يازما سانى:
54
تىللا:
221
تۆھپە:
0
جەۋھەر يازما:
8
توردا:
21 سائەت
ئاخىرقى زىيارەت:

2017-5-8
QQ
خام ماتېرىيالى : قىزىل تۇرۇپ ، سامساق* ~  ~% g. r% o+ O) h" J% Y

, O4 D2 f/ u8 @تەم خۇرۇچلىرى : تۇز،تېتىتقۇ، كۈنجۈت يېغى ، قاتارلىقلاردىن مۇۋاپىق مىقتداردا .
" |, {+ n4 r& Zتەييارلاش ئۇسۇلى: قىزىل تۇرۇپنى پاكىز يۇيۇپ ئۈگرە ھالەتتە توغرايمىز، سامساقنى ئۇششاق چانايمىز.
! w# D+ Q9 \( ^# u1 b9 O3 K$ |& F/ M6 {+ W3 `' Y
قىزىل تۇرۇپنى قايناق سۇغا بېسىپ پۇشۇرۋالمىز،ئاندىن سوغۇق سۇدا چايقاپ سوۋۇتۇپ، سامساق چانالمىسىغا ئازراق ياغ قىزىتىپ قۇيۇپ .تۇز ،تېتىتقۇ،كۈنجۈت يېغى قاتارلىقلارنى تۆكۈپ ئارىلاشتۇرۇپ ئىستېمال قىلساق بولدى .
8 c  }& f  K3 N$ r. ~! O3 K9 M: w5 J1 |+ b

ياقتۇرىشىڭىز مۇمكىن؟

مۇناسىۋەتلىك تېمىلار

بۇ تېمىلارغىمۇ ئىنكاس يېزىلغان
  • ھېچكىم ئىنكاس يازمىغان ئوخشايدۇ ...
مۇناسىۋەتلىك باشقا تېمىلار
كىرگەندىن كېيىن ئىنكاس يازالايسىز كىرىش | تىزىملىتىڭ

سەھىپە جۇغلانما قائىدىسى

QQ|يانفون|قاماقخانا|ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى ( 新ICP备09002636号

GMT+8, 2017-5-8 23:25 , Processed in 0.240157 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.2(NurQut Team)

© 2001-2013 Comsenz Inc.

تېز ئىنكاس چوققىغا قايتىش سەھىپىگە قايتىش