ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى

 پارول قايتۇرىۋېلىش
 تىزىملىتىڭ
كۆرۈش: 2676|ئىنكاس: 0
بېسىپ چىقىرىش ئالدىنقى تېما كېيىنكى تېما

نۇقۇت ،ئالقات باچكا شورپىسى تەييارلاش

[ئۇلانما كۆچۈرۈش]

20

تېما

54

يازما

315

جۇغلانما

ئالاھىدە باشقۇرغۇچى

Rank: 8Rank: 8

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نومۇرى: 45
يازما سانى:
54
تىللا:
221
تۆھپە:
0
جەۋھەر يازما:
8
توردا:
21 سائەت
ئاخىرقى زىيارەت:

2017-5-8
QQ
خام  ماتىريالى:كوك ياۋا باجكا 3دانە ،نۇقۇت ،بىر سېقىم ،ئالقات 8دانە. زەنجىۋىل ، غولپىياز.
- y" m3 {. t  G  E& Z& \+ A* z
1 b3 p5 ?' m% i7 e. L/ \تەم خۇرۇچلىرى:تۇز ،ئاقمۇچ ،لاچىندانە.
8 A$ q0 R* H. k. ^' l$ eتەييارلاش ئۇسۇلى ؛ باچكىنى  پاكىز يۇيۇپ ھەر بىر تال باچكىنى 6پارچە قىلىپ پارچىلايمىز
6 o! O* H: k0 B6 F' }, Sزەنجىۋىل بەشمەرەك بارماقچىلىك  چوڭ چوڭ قىلىپ  توغرايمىز.  نوقۇتنى ئىلمان سۇغا چىلاپ قۇيىمىز                                       , M& r7 O& I: Q- U. u
پىشۇرۇش ئۇسۇلى: قازانغا  سۇ قۇيۇپ  باچكا گۆشىنى سالىمىز  . ئاندىن  توغراپ قويغان زەنجىۋىل ،لاچىندانە،نۇقۇت سېلىپ   نورمال ئوتتا  باچكا پىشقۇچە  قاينىتىمىز.(يۇقىرى بېسېملىق قازاندا پۇشۇرساق 20 مىنۇتتىن 25 مىنۇتقىچە پىشۇرساق  بۇلىدۇ  ) باچكا پىشقاندا  تۇز ئاقمۇچ  سېلىپ  تەمىنى ياخشى تېتىپ  . قاچىغا ئۇسۇپ  .ئاندىن  ئازراق غولپىيازنى ئۇششاق توغراپ، ئالقاتنى  سېلىپ ئېستىمال قىلساق بولىدۇ . ( ]; ^- C) u. l* D6 c( d
$ R9 T) o0 s8 J7 M
ئالاھىدىلىكى :باچكا گوشى تەبىئىتى ئىىسىق ، نۇقۇت بىلەن بىرگە شورپا قىلىپ ئىچكەن دە ئوزۇقلۇق قىمىتى يوقىرى بۇلۇپ بەدەنگە  ياخشى قۇۋۋەت بۇلىدۇ.

ياقتۇرىشىڭىز مۇمكىن؟

مۇناسىۋەتلىك تېمىلار

بۇ تېمىلارغىمۇ ئىنكاس يېزىلغان
  • ھېچكىم ئىنكاس يازمىغان ئوخشايدۇ ...
مۇناسىۋەتلىك باشقا تېمىلار
كىرگەندىن كېيىن ئىنكاس يازالايسىز كىرىش | تىزىملىتىڭ

سەھىپە جۇغلانما قائىدىسى

QQ|يانفون|قاماقخانا|ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى ( 新ICP备09002636号

GMT+8, 2017-5-9 00:15 , Processed in 0.272678 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.2(NurQut Team)

© 2001-2013 Comsenz Inc.

تېز ئىنكاس چوققىغا قايتىش سەھىپىگە قايتىش