خام ماتىرياللار:
2 b+ r1 y1 s9 ^; F. f1.ئادەتتىكى ئۇن 2.5كىلوگىرام 2.تۇخۇم 5تال 3.شىكەر 500گىرام 4.سۇماي 250 گىرام 5.گەيلىياڭجى 15 گىرام 6.خىمىر تۇرۇچ 10گىرام 7.سۇ 500گىرام 8.سۇدا 7گىرام 9.سىرىق ماي 50گىرام 10.سىرىق ئۇن رەڭ 0.1گىرام
) T/ r& R% l4 r/ a* ^تەييارلاش باسقۇچلىرى:
! d& G/ `& i8 V4 g4 a) L+ N1.سۇ.شىكەر.سۇماي .تۇخۇم قاتارلىق خۇرۇچلارنى خىمىر يۇغۇرۇش ماشىنىسىغا تۆكۈپ 2مىنۇت ئاستا سۈرئەتتە تەكشى ئارلاشتۇرىمىز.
6 O$ u9 z) Y( | u# b+ b2. سىرىق ئۇن رەڭ تۆكۈپ 1مىنۇت تەكشى ئارلاشتۇرىمىز .ئادەتتىكى ئۇن .خىمىرتۇرۇچ.سۇدا .گەيلىياڭجى. قاتارلىق خۇرۇچلارنى تەكشى ئارلاشتۇرۇپ 3مىنۇت ئاستا سۈرئەتتە ئارلاشتۇرۇپ يۇغۇرىمىز.
. S8 v8 B( _- a- }# M! S 3.ئۇن ۋە بارلىق خۇرۇچلار تەكشى ئارلاشتۇرۇپ بولغاندىن كىيىن ئەڭ ئاخىردا سىرىق ماينى قوشۇپ تىز سۈرئەتتە .ئايلاندۇرۇپ يۇغىرۇپ تەييارلايمىز
& @8 f) @0 \; Q& w) |* z
4. تەييار بولغان ئەشمە قۇيماق خىمىرىنى ئىلىپ.50گىرامدىن قىلىپ كىسىۋىلىپ زۇۋۋلا قىلىپ يۇمىلاقلاپ تەييارلاپ.5مىنۇت تىندۇرغاندىن كىيىن.لەغمەن جىزىسىغا ئوخشاش قىلىپ تەييارلاپ تەكشى مايلاپ 2مىنۇت تىندۇرۇپ بولغاندىن كىيىن ئىشىپ تەييارلايمىز。
+ {4 s8 S- Q, b. K; c( u7 i) ?. G) f* n8 y; A8 Y
5.ئىشىپ تەييارلاپ بولغان ئەشمە قۇيماقنى لىسقا تەكشى قويۇپ تىززىپ .كۆپتۈرۈش ماشىنىسىغا سىلىپ كۆپتۈرىمىز
8 c. [5 q- e& R- X6 O6. كۆپۈپ تەييار بولغان چوڭ ئەشمە قۇيماق خىمىرنى چىقىرىپ تەييارلاپ ئاۋايلاپ ئاستى تەرەپتىن ئىلىىپ پۇشۇرساق بولىدۇ
3 V g7 S) ?* i/ D9 [4 |3 K# o
: R" a' O' D% h
مايدا پۇشۇرۇش گىرادۇسى
+ _* W7 s3 k7 q/ M" A2 k) c#ماينىڭ قىزىقلىغى 135 گىرادۇستن 145گىرادۇسقىچە
" J; u) Z; N+ t. o" W
ماي قازىنىدا پۇشۇرۇش ۋاختى
% E0 ]! H+ {2 j
2مىنۇتتىن 3 مىنۇتقىچە
2 b+ |8 G/ B% G5 Q( i* T
) H; }5 m3 M' x$ [8 B, I5 }% v3 C Q4 A6 b- k