ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى

 پارول قايتۇرىۋېلىش
 تىزىملىتىڭ
كۆرۈش: 9292|ئىنكاس: 3
بېسىپ چىقىرىش ئالدىنقى تېما كېيىنكى تېما

چۈچى پىرەنىك تەييارلاش ئۇسۇلى

[ئۇلانما كۆچۈرۈش]

40

تېما

82

يازما

296

جۇغلانما

ئۇچۇر نازارەتچىسى

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نومۇرى: 11
يازما سانى:
82
تىللا:
214
تۆھپە:
0
جەۋھەر يازما:
0
توردا:
21 سائەت
ئاخىرقى زىيارەت:

2015-11-29
QQ
چۇجى پىرەنىك 3 `& r" F5 v1 F: i4 C+ M
خام ماتىريياللار:
4 X! m' g7 A( \$ m0 M' y. Yسىرىق ماي 130گىرام  2.ئادەتتىكى ئۇن 170گىرام 3.ئۇششاق ئىزىلگەن ئۈرۈك مىغىزى 30گىرام 4.شىكەر 25گىرام 5.شىكەر ئۇنى 45گىرام 6.تۇخۇم ئىقى 50گىرام 7.خۇشپۇراق ماتىريال 0.1ەىرام
) Q8 P& x2 _. V% V: b* rتەييارلاش باسقۇچى:1 L! T* P9 u0 J: d" [
1.        سىرىق ماي بىلەن شىكەرنى تاكى شىكەر تەكشى ئىرىگىچە تەكشى ئارلاشتۇرىمىز  ~3 l, Y1 s5 y$ f& C* H: P
2.        تەكشى ئارلاشتۇرۇپ كۆپتۈرۈپ تەييارلايمىز( \  R, r& o' f$ y  W
3.        تۇخۇم ئىقىنى قوشۇپ تەكشى ئارلاشتۇرۇپ تەييارلايمىز
. V0 |/ ]0 V! k9 }% K# D9 j4 o2 \" O4.        تەييار بولغان سۇيۇقلۇققا خۇشپۇراق ماتىريال قوشۇپ 1 مىنۇت ئارلاشتۇرىمىز
- t* _# q* {  o, Z+ Y- u5.        شىكەر ئۇنى.ئادەتتىكى ئۇن.ئرۇك مىغىزى تالقىنى قاتارلىقلارنى قوشۇپ تەكشى ئارلاشتۇرۇپ پېچېنە خىمىرىنى تەييارلايمىز) B4 b6 g/ J" V5 w( r) ]. J2 z9 L
6.        لىس ئۇستىگە لىس ماي قەغەز قويۇپ تەييارلايمىز+ H- z; F( c/ Z% Z" C( X" o
7.        تەييار بولغان خىمىرنى گۇل سىقىش خالتىسىغا ئىلىپ رەسمدە كۆرسىتىلگەندەك يۇمىلاق شەكەل چىقىرىپ لىس ئۇستىگە تەكشى قىلىپ مۇۋاپىق ئارلىق قويۇپ سىقىپ تەييارلايمىز.
" r3 J/ {7 f0 p3 G1 Tدوخۇپكىدا پۇشۇرۇش گىرادۇسى:) u2 L7 e  ~8 }( ]
ئۈستى ئوت 100گىرادۇس             ئاستى ئوت 100گىرادۇس
' s; j, n( c) |! O- m' x0 c/ jپۇشۇرۇش ۋاختى:        ' U2 A8 |9 I$ d# {) `  |5 s5 t& ~
8-10مىنۇتقىچە- N1 O' U. N9 x) @

1.jpg (85.81 KB, چۈشۈرۈش سانى: 41)

1.jpg

2.jpg (156.79 KB, چۈشۈرۈش سانى: 39)

2.jpg

quji.jpg (509.96 KB, چۈشۈرۈش سانى: 41)

quji.jpg
ياقتۇرىشىڭىز مۇمكىن؟

مۇناسىۋەتلىك تېمىلار

ئاپتورنىڭ نادىر تېمىلىرى
  • تېخىچە نادىر تېما يازمىغان ئوخشايدۇ ...
مۇناسىۋەتلىك نادىر تېمىلار
بىلىم قىممىتىنى بىلىملىك بىلۇر،
ئەقىلنى قەدىرلەش بىلىمدىن كىلۇر.

40

تېما

82

يازما

296

جۇغلانما

ئۇچۇر نازارەتچىسى

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نومۇرى: 11
يازما سانى:
82
تىللا:
214
تۆھپە:
0
جەۋھەر يازما:
0
توردا:
21 سائەت
ئاخىرقى زىيارەت:

2015-11-29
QQ
دىۋان
 ئىگىسى| ۋاقتى: 2014-10-27 15:02:31 | ئايرىم كۆرۈش
بارلىق قىرىنداىشلىرىمغا يىمەك-ئىچمەك ساھەسىدىن ئۆزگىچە يىڭىلىق..
" s% G) b* J- O0 @قىرىنداشلىرىمزنىڭ پىكىر-تەكلىپ بىرىشنى چىن دىلىمدىن ئۈمۈد قىلىمەن..
4 J6 X7 |% `7 T  eيىمەك-ئىچمەك ۋە تىجارەت ساھەسىدىكى قىرىنداشلىرىم بىلەن نەزىريىۋى ۋە ئەمەلىي جەھىتتە ( t8 F+ F% ]+ `4 p# W& D# I8 t5 S
ئورتاق كۈچ چىقىرىپ ئورتاق تەراققى قىلىشنى چىن كۆڭلۈمدىن ئۈمۈد قىلىمەن،،

بىلىم قىممىتىنى بىلىملىك بىلۇر،
ئەقىلنى قەدىرلەش بىلىمدىن كىلۇر.

2

تېما

10

يازما

63

جۇغلانما

رەسمىي ئەزا

Rank: 2

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نومۇرى: 106
يازما سانى:
10
تىللا:
53
تۆھپە:
0
جەۋھەر يازما:
0
توردا:
8 سائەت
ئاخىرقى زىيارەت:

2016-11-24
QQ
ئورۇندۇق
ۋاقتى: 2014-12-11 14:31:23 | ئايرىم كۆرۈش
ئورتاق كۈچ چىقىرىپ ئورتاق تەراققى قىلىشنى چىن كۆڭلۈمدىن ئۈمۈد قىلىمەن،،

2

تېما

10

يازما

63

جۇغلانما

رەسمىي ئەزا

Rank: 2

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نومۇرى: 106
يازما سانى:
10
تىللا:
53
تۆھپە:
0
جەۋھەر يازما:
0
توردا:
8 سائەت
ئاخىرقى زىيارەت:

2016-11-24
QQ
يەر
ۋاقتى: 2014-12-11 14:32:01 | ئايرىم كۆرۈش
ئورتاق كۈچ چىقىرىپ ئورتاق تەراققى قىلىشنى چىن كۆڭلۈمدىن ئۈمۈد قىلىمەن،،

كىرگەندىن كېيىن ئىنكاس يازالايسىز كىرىش | تىزىملىتىڭ

سەھىپە جۇغلانما قائىدىسى

QQ|يانفون|قاماقخانا|ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى ( 新ICP备09002636号

GMT+8, 2017-5-12 23:15 , Processed in 0.295410 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.2(NurQut Team)

© 2001-2013 Comsenz Inc.

تېز ئىنكاس چوققىغا قايتىش سەھىپىگە قايتىش