ئىز تورى

 

 

ئىزدەش
ئىز تورى مۇنبەر ساغلاملىق دۇرا-دەرمەكلىك كالا گۆشى
كۆرۈش: 53|ئىنكاس: 1
go

دۇرا-دەرمەكلىك كالا گۆشى

توردا
46سائەت 
نادىر تېما
دوست
12 
يازما
375 
تېما
121 
يوللانغان ۋاقتى 2011-3-19 12:44 |بارلىق يازمىلارنى كۆرسىتىش
خۇرۇچىلىرى:كالىنىڭ لوق گۆشىدىن بەش كىلوگىرام ،تۇزدىن500گىرام ،جىياڭيۇدىن بىر كىلوگىرام،زەنجىۋىلدىن100 گىرام،غولپىيازدىن 500گىرام ،كاۋاۋىچىن،دارچىن ،قەلەمپۇر،پىلپىل،تېتىققۇ خۇشبۇي يوپۇرمىقىدىن بەش گىرامدىن،قىزىلمۇچتىن 200گىرام ،ئاپلىسىن پوستىدىن10 گىرام ،سوغگۈلدىن ئۈچ گىرام ،قاقىلدىن10 دانە ،شاكال بەدىياندىن بەش گىرام ،ئارپا بەدىياندىن 30 گىرام .
چىلاش ئۇسۇلى : 1.كالنىڭ لوق گۆشىنى ئالقاندەك پارچىلاپ ،سۇغۇق سۇ قۇيۇلغان قازانغا سېلىپ قاينىتىپ،كۆپۈكنى پاكىز ئىلىپ ،يۇقىرىقى دورا -دەرمەكلەر (تۇزبىلەن جاڭيۇدىن باشقا )نى داكىغا ئوراپ قازانغا سالىمىز.ئاندىن تۇز ،جاڭيۇ قۇيۇپ ،گۆش سەككىز ئۈلۈش پىشقۇچە قايىنىتىمىز.2. گۆشنى شورپىدىن ئىلۋەتمەي بەش سائەت ئەتراپىدا تۇرغۇزۇپ سوۋۇتۇپ،گۆشنى ئايرىم ئىلىپ توغراپ ئىستىمال قلىساقمۇ ياكى باشقا تېتىققۇلار بىلەن تەڭشەپ ئايرىم ئىستىمال قىلساقمۇ بولىدۇ.
ئەسكەرتىش :قوي،كالىنىڭ كاللا-پاقالچاقلىرى ھەم توخۇ،ئۆردەك،شۇپىتى سوۋۇتىمىز، تەملەر گۆشنىڭ ئىچ-ئىچىگە تېخىمۇ سىڭگەندە ئاندىن ئۈستىگە ئازراق چۈچۈتىلگەن ياغ تىمىتىپ ئىسىتىمال قىلساق بولىدۇ.

Rank: 8Rank: 8

توردا
799سائەت 
نادىر تېما
دوست
34 
يازما
1638 
تېما
69 

تەكلىپلىك ئەزا ئاكتىپ ئەزا شۆھرەت مۇكاپاتى ئالاھىدە قوللىغۇچىمىز تىرىشچان ئەزا شەرەپلىك ئەزا

يوللانغان ۋاقتى 2011-3-19 15:59 |بارلىق يازمىلارنى كۆرسىتىش
رەھمەت، مەن كالا گۆشى يىيەلمەيمەن
مەنبەنى ئەسكەرتىڭ
قولۇڭدا بارىدا قەدرىگە يەتمەي،
يوقاتقاندا ئاھ ئۇرما!
كىرگەندىن كېيىن ئىنكاس يازالايسىز كىرىش | تىزىملىتىش

رەسىمسىز ھالەت|يانفۇندا زىيارەت قىلىش| ئىز مۇنبىرى ( 新ICP备10001020号 نازارەت ۋە پاش قىلىش -- ئەرىز -شىكايەت تېلىفۇنى: 2924444-0998 )

GMT+8, 2011-4-18 18:36

Powered by Discuz! X1.5(NurQut Team)

© 2001-2010 Comsenz Inc.