روھلان مۇنبىرى
كۆرۈش: 1338|ئىنكاس: 3
ئوڭ تەرىپنى يىغىش

شېكەرلىشىش كېسەللىرى ۋە داۋالاش ئۇسۇللىرى

[ئۇلانما كۆچۈرۈش]
1.كۆز شېكەرلىشىش:
. z+ Y' l8 E- ~& dكۆرۈش ئىقتىدارى تۆۋەنلەش،نەرسىلەر غۇۋا كۆرۈنۈش قاتارلىق ئالامەتلەر بولىدۇ.
! M* u3 x- V/ e5 Qقەرەلىك كۆز قىسمىدىكى شېكەر زەھىرىنى تازىلاپ بەرگەندە كۆز گۆھىرى دۇغلىشىشنىڭ ئالدىنى ئالغىلى،كۆرۈش ئىقتىدارىنى ياخشىلىغىلى بولىدۇ.* K( c  b9 n- K( K- K& n% C& `بۇ مەزمۇنلار روھلان مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن()
2 D) h0 a- }& F; F1 ~بۇ مەزمۇنلار روھلان مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن()
داۋالاش ئۇسۇلى:
- r: f  y6 ^6 N2 D2 T8 M) A- ]0 iئۈچ گرام لاۋاندا خۇشپۇراق ئوت،بەش گرام ياۋروپا چۈچۈكبۇيىسى نى 500 مىللىلىتىر قايناقسۇدا دەملەپ،3-5 مىنۇتتىن كىيېن ئېستىمال قىلىشنى بىر ئاي داۋاملاشتۇرسا ئۈنۈمى بولىدۇ.( M9 t- T" ?( }( M( C# _& qبۇ مەزمۇنلار روھلان مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن()
4 N* e( ]8 P1 A( N; ~2 O! Eبۇ مەزمۇنلار روھلان مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن()

% E" \! u* t  ^) z( V* H2.ئارتېرىيە شېكەرلىشىش:
; i- ^. X; N" L. T# A5 Q( }9 zئارتېرىيەنىڭ شېكەرلىشىشى بوتقىسىمان قېتىشنى تېزلەشتۈرۋىتېدۇ.ئارتېرىيەدىكى شېكەر زەھىرىنى قەرەرلىك تازلاپ بەرگەندە قان تومۇرلارنىڭ يۇمشاپ كېتىشىنى ئۈنۈملۈك چەكلەپ،يۈرەك قان تومۇر كېسەللىكىنى ئازايتىدۇ.
6 {% W; b2 ~* x) L# z# B; _: s0 M0 Wبۇ مەزمۇنلار روھلان مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن()
داۋالاش ئۇسۇلى:
% Z9 U- C9 w0 _2 }0 @% o/ \250 گرام كالا گۆشىنى ئۇششاق توغراپ،قورۇپ،مۇۋاپىق تېتىتقۇ ۋە سۇ قۇيۇپ كۈچلۈك ئوتتا قايناتقاندىن كېيىن،ئاجىز ئوتتا يەنە بىر سائەت قاينىتىپ،250 گرام ئۇششاق توغرالغان شوخلىنى سېلىپ،بىر سائەت قاينىتىپ،ھەر ھەپتىدە 2 قىتىم ئېستىمال قىلساق ئۈنۈمى كۆرلىدۇ., r: j4 F( z$ |# wبۇ مەزمۇنلار روھلان مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن()

5 Z* S1 |2 x4 [; g; b$ [  r; U
8 t0 Z  ?9 ~3 I3.مېڭە شېكەرلىشىش:, v7 ]" ]$ V8 D, m7 D" yبۇ مەزمۇنلار روھلان مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن()
ئۇنتۇغاقلىق،دىققىتىنى يىغالماسلىق قاتارلىق ئالامەتلەر كۆرلىدۇ.بۇ خىل ئەھۋالنى ياش چوڭايغانسېرى شېكەرنىڭ خورىشى ئاستىلاپ،بەدەندىكى شېكەرنىڭ ئاسانلا مېڭە توقۇلمىلىرىدىكى ئاقسىل بىلەن بىرىكىشى پەيدا قىلغان شېكەر زەھىرىنى كەلتۈرۈپ چىقىرىدۇ.مېڭە قىسمىدا شېكەرلىشىش ئېغىرلاشسا،ياشانغانلاردىكى دېۋەڭلىك كېسىلىنىڭ خەتىرى ئېشىپ كېتىدۇ.بۇنى پەقەت شېكەر زەھىرىنى ھەيدەش ئارقىلىقلا ئەسلىگە كەلتۈرگىلى بولىدۇ.. _6 {. W- l: n( `بۇ مەزمۇنلار روھلان مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن()

+ p% u6 v) q1 u% i# V5 }( O% Qداۋالاش ئۇسۇلى:+ W0 d0 ~7 M5 g% cبۇ مەزمۇنلار روھلان مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن()
ئاستاكساتىن ئىچكى مەنبەلىك قارا پىگمېنىتنىڭ ئاجرىلىپ چىقىشىنى تېزلىتىدۇ.قارا پىگمېنىت شېكەر بىلەن مېڭە قىسمىدىكى ئاقسىل ماددىسىنىڭ بىرىكىشىنى كونترول قىلىپ،شېكەر زەھىرىنىڭ پەيدا بولۇشىنى ئازلىتىدۇ.قىزىل دىڭىز يۈسۈنى ۋە تازىلانغان يېڭى راك تەركىبىدە ئاستاكساتىن مول.
! `. U5 l2 U- J' I$ J  U8 I; Vقازاندىكى سۇغا مۇۋاپىق تۇز،80 گرام تازلانغان يېڭى راك،10 گرام قىزىل دىڭىز يۈسۈنى سېلىپ،راك پىشقاندىن كىيىن ئازراق كۈنجۈت سېلىپ،تاماقتىن كېيىن ئېستىمال قېلىشنى ھەر ھەپتىدە 3 قېتىم داۋاملاشتۇرسا ئۈنۈمى ئالاھىدە ياخشى.
; B3 W3 V# e$ }  F0 }  ^* K8 C- S3 X6 l) g6 r* P$ Wبۇ مەزمۇنلار روھلان مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن()
+ ~" i# k" R  @9 Pبۇ مەزمۇنلار روھلان مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن()
4.جىگەر شېكەرلىشىش:
* r. k' |$ N4 X3 g: h7 Lكۆپ چارچاش،ئىشتىھاسى تۇتۇلۇش،چىرايى سارغىيىش قاتارلىق ئالامەتلەر كۆرىلىدۇ.ئەگەر جىگەرگە يىغىلغان شېكەر زەھىرى كۆپ بولسا،ئاسانلا جىگەردە تالالىشىش كۆرلىدۇ.9 r3 H  M8 P: k) W7 Sبۇ مەزمۇنلار روھلان مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن()

: }( n9 d' h8 H! }' \4 lداۋالاش ئۇسۇلى:# X7 y% E5 R6 v0 y$ Aبۇ مەزمۇنلار روھلان مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن()
بەش گرام ئەمەن يۇپۇرمىقى بىلەن ئۈچ گرام كۆك چاينى 200 مىللىلىتىر قايناقسۇدا 5-8 مىنۇت دەملىگەندىن كىيىن،ئىچىشنى ئۇدا ئۈچ ھەپتە داۋاملاشتۇرسا بولىدۇ., P0 \( f2 y, _+ h  V9 [; v! D4 \بۇ مەزمۇنلار روھلان مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن()
9 f1 z: N# o8 j! {بۇ مەزمۇنلار روھلان مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن()
. y  U/ e# H9 k! gبۇ مەزمۇنلار روھلان مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن()
5.بۆرەك شېكەرلىشىش:
8 |* q) h8 `% u- o! p, S3 w! vچىراي ۋە پۇت قىسمىدا سۇلۇق ئىششىق پەيدا بولىدۇ.ۋاقىت ئۇزارسا،ئاقسىل سىيىش كېسىلىنى كەلتۈرۈپ چىقىرىدۇ.# p% Q/ p% v& \* iبۇ مەزمۇنلار روھلان مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن()
% V6 m0 ?5 h  X1 o. Uبۇ مەزمۇنلار روھلان مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن()
داۋالاش ئۇسۇلى:
: L( @" m+ _2 |7 V$ w' Z3 eئورمان ياڭىقى تەركىبىدە ۋىتامىن E مول،كۈنلىكى چۈشلۈك تاماقتىن كېيىن 25 گرام ئورمان ياڭىقى ئېستىمال قىلسا،بۆرەك شېكەرلىشىشنى چەكلەيدۇ.% w+ _4 D" v/ ?  G. E0 D4 b8 n! ]9 Pبۇ مەزمۇنلار روھلان مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن()

5 ?0 [8 N* [& M5 S# t6 L- z: Z& b4 ]  _$ m8 u' y. Yبۇ مەزمۇنلار روھلان مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن()
6.تېرە شېكەرلىشىش:4 f. x+ q9 U  e9 @& B8 `: \بۇ مەزمۇنلار روھلان مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن()
تېرە قورۇلۇش،سارغىيىش،قۇرغاقلىشىش،قېرىلىق دېغى چۈشۈش قاتارلىقلار كۆرلىدۇ.
* P2 I1 x  ~) D8 i6 G- K$ C1 W8 }5 P1 G; y: ^/ Vبۇ مەزمۇنلار روھلان مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن()
داۋالاش ئۇسۇلى:; x, r" B! ?1 ^% k* G* }بۇ مەزمۇنلار روھلان مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن()
قىزىل ھاراق تەركىبىدە ئىپتىدائىي ئانتوتسىئانىدىن،كاتىفىن ماددىسى بار بولۇپ،تېرىنىڭ شېكەرلىشىشىنى چەكلەيدۇ.! X. ~* ]+ U2 Z+ ^: M' Cبۇ مەزمۇنلار روھلان مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن()
100 مىللىلىتىر قىزىل ھاراقنى ئاجىز ئوتتا 10-15 مىللىلىتىر قالغىچە قاينىتىپ،سوۋۇغاندىن كېيىن،بوتۇلكىغا قاچىلاپ،20 گرام ۋازىلىن سېلىپ،بەدەنگە سۈركىسەك ئۈنۈمى يۇقىرى بولىدۇ.
ياقتۇرىشىڭىز مۇمكىن؟

مۇناسىۋەتلىك تېمىلار

ئاپتورنىڭ نادىر تېمىلىرى
  • تېخىچە نادىر تېما يازمىغان ئوخشايدۇ ...
مۇناسىۋەتلىك نادىر تېمىلار
نادىر لاپ قويۇشقا بولامدېكى ئادىلكا؟& c5 g. X5 ]4 h. m2 I7 Uبۇ مەزمۇنلار روھلان مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن()
خىلى ئەجىر سىڭدۈردۈم،ھەم پايدېلىنىش قىممىتى با دەپچۇ ھى ھى ھى.
ۋاقتى: 2014-7-14 12:14:49 | ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش
سەھىپىدىكى ئاددى تەۋسىيەگە چىقىرىپ قويسا بولغۇدەك. يانفۇندا ھەقىقەتەن جاپا تارتقانسىز.  لېكىن نۇرغۇن گەپلەر(ئاتالغۇ) نى چۈشەنمىدىم سىز ئۇلارنى شۇنداق تەرجىمە قىلىپسىز ئۆزىڭىزمۇ بۇ ھەقتە خېلى چۈشەنچىگە ئىگە ئوخشىمامسىز.

باھا سۆز

دېڭىز مەھسۇلاتلىرىنىڭ ئىسمىنى چۈشەنمىدىڭىزمۇ ھوي.باشقىلىرىغۇ ئادەتتىكىچە گەپلەر  تەپسىلاتى ئىنكاس ۋاقتى: 2014-7-14 14:26
بىجىرىم يوللىغان ۋاقتى  2014-7-14 12:14( z$ l5 Q6 e! H' sبۇ مەزمۇنلار روھلان مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن()
سەھىپىدىكى ئاددى تەۋسىيەگە چىقىرىپ قويسا بولغۇدەك. يا ...

5 y6 r3 j0 [6 D: O% Cدېڭىز مەھسۇلاتلىرىنىڭ ئىسمىنى چۈشەنمىدىڭىزمۇ ھوي.باشقىلىرىغۇ ئادەتتىكىچە گەپلەر

ئېنگىلىزچە كىرگۈزۈش ھالىتىگە ئالماشتۇرماقچى بولسىڭىز Ctrl بىلەن K كۇنۇپكىسىنى بىرلەشتۈرۈپ بېسىڭ، يەنە بىر قېتىم مۇشۇنداق باسسىڭىز ئۇيغۇرچىغا ئالمىشىدۇ .

كىرگەندىن كېيىن ئىنكاس يازالايسىز كىرىش | ئەزا بولۇڭ

سەھىپە جۇغلانما قائىدىسى

تاقاش

ئالاھىدە تەۋسىيەئالدىنقى /1 كېيىنكى

كەلگەن قەدىمىڭىزگە مەرھابا، سىز تېخى مۇنبەرگە ئەزالىق نامىڭىزدا كىرمەپسىز مۇنبەرگە كىرىڭ ياكى ئەزا بولۇڭ

archiver|يانفۇن نۇسخا|قاماقخانا|ئېلان بېرىڭ|بىز كىم؟|ئۈندىدار|روھلان مۇنبىرى ( 新ICP备10200892号-9 )

GMT+8, 2015-5-18 07:46

Powered by Discuz! X3.2(NurQut Team)

© 2001-2013 Comsenz Inc.

تېز ئىنكاس چوققىغا قايتىش سەھىپىگە قايتىش