مۇنبەر ئۇسلۇبىنى ئالماشتۇرۇشكەڭ ئېكران

  • 42ئىنكاس
  • 7627كۇرىلىشى

ئائىلىدە ئۈزۈپ تاشلاپ سۇيۇقئاش ئىتىش ئۇسۇلى [ئۇلىنىشنى كوپىيەلەش]

 
ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نۇمۇرى
2
جىنسى:
ئوغۇل
دەرىجىسى
مۇنبەرباشلىقى
يازما
2108
نادىر تىما
91
مۇنبەرپۇلـــى
280
شۆھـرىتـــــى
2461
تۆھپــــــــــە
59
سودا پۇلــــى
10013325
ياخشـى باھا
8388607
تەجىربىسى
36814%
ھالىتى
ئالاقەQQ
بۇ يەرنى چېكىپTAپاراڭلىشىڭQQ
توردا:
  • 1818 سائەت
  • تىزىم:
    2009-02-12
    ئاخىرقى:
    2012-10-23
    شەرەپ مىدالى

    — بۇ تېماAtax-Rana جەۋھەرلەش(2012-01-31) —
    ئائىلىدە ئۈزۈپ تاشلاپ سۇيۇقئاش (汤饭)ئىتىش ئۇسۇلى
    خام ماتىريالى:پىلتە خېمىر ،گۆش.پىياز،كۆكمۇچ،پەمىدۇر،پالەك ، سامساق ،يۇمشىتىلغان قىزىلمۇچ .
    قۇشۇمچە:پەمىدۇر قىيامى
    تەم خۇرۇچلىرى:تۇز،ئاقمۇچ،ئاچچىقسۇ.
    تەييارلاش ئۇسۇلى:ئالدى بىلەن لەغمەن خېمىرىغا ئوخشاش خېمىر يۇغۇرۇپ پىلتە قىلۋالىمىز.
    (خىېمىر يۇغۇرۇش ئۇسۇلى ئالدىنقى قېتىم تەپسلى يوللانغان بولغاچقا قايتا تەكرارلانمىدى.)
    گۆشنى ئۇششاق نىپىز توغرىۋالىمىز.كۆكتاتلارنى پەكىز يۇيۇپ ،ئۇششاق تەكشى توغرىۋالىمىز .
    پىشۇرۇش ئۇسۇلى:قازانغا مۇۋاپىق مىقداردا سۇ قۇيۇپ ئاندىن گۆشنى  سىلىپ سۇ قاينىغاندا سۇ ئۇستىدىكى
    كۆپۈكچىلىرىنى سۈزۈپ ئېلىۋالىمىز.
    ئاندىن توغىرالغان پىياز،كۆكمۇچ،پەمىدۇر، يۇمشىتىلغان قىزىلمۇچ، پەمىدۇر قىيامى قاتارلىلارنى سېلىپ بىر قاينىغاندا
    پىلتە خېمىرنى ياپىلاقلاپ  سۇزۇپ ئۇزۇپ تاشلايمىز. ئاندىن  تۇز،ئاقمۇچ،سېلىپ تەمىنى تېتىپ پالەك ،سامساق
    سېلىپ ئاچچىقسۇ  قۇيۇپ قاچىغا ئۇسۇپ ئىستىمال قىلساق بۇلىدۇ.
    ئالاھىدىلىكى:ھارغىنلىقنى بېسىش،ئىشتىھانى ئېچىش  .
    مۇچ ،ئاچچىقسۇ قۇيماي تەييارلىغاندا كېسەل كىشىلەرنىڭ ئىستىمال قىلىشىغا ماس كىلىدۇ .
    ئائىلىدە تەييارلاش قولايلىق .  قېنى سىزمۇ سىناپ كۇرۇڭ .
    تېخىمۇ كوپ تائاملارنى ئوگەنمەكچى بولسىڭىز ئاشپەز تور بېكىتىمىز ئادىرسىنى ئىسىڭىزدە چىڭ ساقلاڭ!
    سىز ئېھتىياجلىق تائاملارنى ئوگەنمەكچى بولسىڭىز مۇنبىرىمىزنىڭ ياردەم مەركىزىگە سوز قالدۇرۇڭ .









    مەزكۇريازماغا بولغان كۆز - قارىشىڭىزنى يوللاپ بېقىڭ

    ھەيران

    تەسرلىك

    خوشال

    رەنجىش

    ئالامەت

    ياخشى

    رەھمەت
     
    تۇرمۇش تەجىربىلىرىمدىن شۇنى چوڭقۇر چۈشەندىمكى، كەمچىلىكى يوق كىشىنىڭ ئارتۇقچىلىقىمۇ ئاز بولىدۇ.
    ئەزا ئۇچۇرى
    تىزىم نۇمۇرى
    5341
    جىنسى:
    مەخپى
    دەرىجىسى
    چولپان ئەزا
    يازما
    1042
    نادىر تىما
    1
    مۇنبەرپۇلـــى
    9638
    شۆھـرىتـــــى
    9638
    تۆھپــــــــــە
    2
    سودا پۇلــــى
    9605
    ياخشـى باھا
    1125
    تەجىربىسى
    29%
    ھالىتى
    ئالاقەQQ
    بۇ يەرنى چېكىپTAپاراڭلىشىڭQQ
    توردا:
  • 257 سائەت
  • تىزىم:
    2011-12-18
    ئاخىرقى:
    2012-10-17
    شەرەپ مىدالى

    مۇشۇ ئاپتورنىڭكىنىلا كۆرۈش 1 ئېلان قىلىنغان: 01-31
    بەك ياخشى يوللاپسڭز سەمەتجان  بەكلا رەڭگى تەبئى چىقىپتۇ  ،،تەپسىلى يوللاپسىز،،،،،،،،،،،،،ياخشى،،،،،،،،،،،،،،،،

    ئەزا ئۇچۇرى
    تىزىم نۇمۇرى
    5341
    جىنسى:
    مەخپى
    دەرىجىسى
    چولپان ئەزا
    يازما
    1042
    نادىر تىما
    1
    مۇنبەرپۇلـــى
    9638
    شۆھـرىتـــــى
    9638
    تۆھپــــــــــە
    2
    سودا پۇلــــى
    9605
    ياخشـى باھا
    1125
    تەجىربىسى
    29%
    ھالىتى
    ئالاقەQQ
    بۇ يەرنى چېكىپTAپاراڭلىشىڭQQ
    توردا:
  • 257 سائەت
  • تىزىم:
    2011-12-18
    ئاخىرقى:
    2012-10-17
    شەرەپ مىدالى

    مۇشۇ ئاپتورنىڭكىنىلا كۆرۈش 2 ئېلان قىلىنغان: 01-31
    بىز ئادەتتە ئاشخانىدا خېرىدارلارغا،،،قورۇپ ئىتىمىز لىكىن  رەڭگى بىرخىل قېنىق چىقىۋالاتتى،،،،،ئەسلى قورىمىساق ياخشى چىقاتتى لقكىن خېرىدارلار قورۇپ دەپ تۇرىۋالىدۇ بەزى،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،رەھمەت تىمىڭىزغا،،،،يەنە  يوللاپ تۇرۇڭ،،،

    ئەزا ئۇچۇرى
    تىزىم نۇمۇرى
    538
    جىنسى:
    مەخپى
    دەرىجىسى
    باشقۇرغۇچى
    يازما
    692
    نادىر تىما
    4
    مۇنبەرپۇلـــى
    9592
    شۆھـرىتـــــى
    7490
    تۆھپــــــــــە
    44
    سودا پۇلــــى
    5744
    ياخشـى باھا
    942
    تەجىربىسى
    21%
    ھالىتى
    توردا:
  • 767 سائەت
  • تىزىم:
    2009-05-15
    ئاخىرقى:
    2012-10-06
    شەرەپ مىدالى

    مۇشۇ ئاپتورنىڭكىنىلا كۆرۈش 3 ئېلان قىلىنغان: 01-31
    مەن ئويدە قورۇپمۇ قىلاتتىم ،قورمايمۇ قىلاتتىم ،ھەر ئىككى خىل ئۇسۇلدا ئىتىلگەن سۇيۇقئاشنىڭ ئوزىگە خاس تەمى بار ،تەملىك .
    ئىتىش ئەڭ ئاسان ،ھەم تىز تەييار بۇلۇش ئالاھىدىلىكى بار ،ئەڭ مۇھىمى ئىسسىق ،ئىچكەن يەرگە بېرىپ ھاردۇق چىقىرىدۇ ،سىڭىشلىك .

    تارىخنى ئۆزگەرتكىلى بولمايدۇ، ئەمما كەلگۈسىنى ياراتقىلى بولىدۇ.
    ئەزا ئۇچۇرى
    تىزىم نۇمۇرى
    538
    جىنسى:
    مەخپى
    دەرىجىسى
    باشقۇرغۇچى
    يازما
    692
    نادىر تىما
    4
    مۇنبەرپۇلـــى
    9592
    شۆھـرىتـــــى
    7490
    تۆھپــــــــــە
    44
    سودا پۇلــــى
    5744
    ياخشـى باھا
    942
    تەجىربىسى
    21%
    ھالىتى
    توردا:
  • 767 سائەت
  • تىزىم:
    2009-05-15
    ئاخىرقى:
    2012-10-06
    شەرەپ مىدالى

    مۇشۇ ئاپتورنىڭكىنىلا كۆرۈش 4 ئېلان قىلىنغان: 01-31
    بەك ئوخشىغاندەك قىلىدۇ ،،،باشلىق بىزنى مىھمان قىلغۇدەك ،،،،قىنى بىللە ئالىلى

    تارىخنى ئۆزگەرتكىلى بولمايدۇ، ئەمما كەلگۈسىنى ياراتقىلى بولىدۇ.
    ئەزا ئۇچۇرى
    تىزىم نۇمۇرى
    4088
    جىنسى:
    مەخپى
    دەرىجىسى
    VIP ئەزا
    يازما
    660
    نادىر تىما
    2
    مۇنبەرپۇلـــى
    8100
    شۆھـرىتـــــى
    6830
    تۆھپــــــــــە
    50
    سودا پۇلــــى
    6890
    ياخشـى باھا
    1093
    تەجىربىسى
    22%
    ھالىتى
    ئالاقەQQ
    بۇ يەرنى چېكىپTAپاراڭلىشىڭQQ
    توردا:
  • 521 سائەت
  • تىزىم:
    2011-09-14
    ئاخىرقى:
    2012-10-23
    شەرەپ مىدالى

    مۇشۇ ئاپتورنىڭكىنىلا كۆرۈش 5 ئېلان قىلىنغان: 01-31
    مەن قورۇپ قىپ-قزىل قىلىپ ئاش كۆكنى چىققىنە سىلىپ ئىچىشنى بەكلا ياخشى كۆرىمەن.قورىماي ئەتسىمۇ بولامدۇ نىمە

    ئەزا ئۇچۇرى
    تىزىم نۇمۇرى
    731
    جىنسى:
    مەخپى
    دەرىجىسى
    تۆھپىكار ئەزا
    يازما
    396
    نادىر تىما
    0
    مۇنبەرپۇلـــى
    3940
    شۆھـرىتـــــى
    3955
    تۆھپــــــــــە
    8
    سودا پۇلــــى
    3130
    ياخشـى باھا
    414
    تەجىربىسى
    53%
    ھالىتى
    ئالاقەQQ
    بۇ يەرنى چېكىپTAپاراڭلىشىڭQQ
    توردا:
  • 399 سائەت
  • تىزىم:
    2010-07-06
    ئاخىرقى:
    2012-10-20
    شەرەپ مىدالى

    مۇشۇ ئاپتورنىڭكىنىلا كۆرۈش 6 ئېلان قىلىنغان: 01-31
    مەن سۇيۇق تاماق ئىچىدە بەك ياخشى كورىدىغان تائاملارنىڭ بىرسى
    بۇىىل ئۇسۇلدىمۇ ئىتىپ باقايلى ...كۆپ رەھمەت باشلىق

    ئەزا ئۇچۇرى
    تىزىم نۇمۇرى
    1185
    جىنسى:
    قىز
    دەرىجىسى
    دائىملىق ئەزا
    يازما
    118
    نادىر تىما
    0
    مۇنبەرپۇلـــى
    1200
    شۆھـرىتـــــى
    1200
    تۆھپــــــــــە
    0
    سودا پۇلــــى
    1200
    ياخشـى باھا
    122
    تەجىربىسى
    38%
    ھالىتى
    توردا:
  • 161 سائەت
  • تىزىم:
    2010-09-28
    ئاخىرقى:
    2012-07-30
    شەرەپ مىدالى

    مۇشۇ ئاپتورنىڭكىنىلا كۆرۈش 7 ئېلان قىلىنغان: 01-31
      قورۇپ ئەتسە قۇرۇق ئىسسىق بۇلىدۇ . قورىماي ئەتسە شورپىلىق ، ئۆز تەمى بىلەن ياخشىراق چىقىدۇ دەپ قارايمەن .

    ئەزا ئۇچۇرى
    تىزىم نۇمۇرى
    3224
    جىنسى:
    ئوغۇل
    دەرىجىسى
    چولپان ئەزا
    يازما
    1790
    نادىر تىما
    3
    مۇنبەرپۇلـــى
    634
    شۆھـرىتـــــى
    18523
    تۆھپــــــــــە
    11
    سودا پۇلــــى
    17880
    ياخشـى باھا
    2062
    تەجىربىسى
    50%
    ھالىتى
    ئالاقەQQ
    بۇ يەرنى چېكىپTAپاراڭلىشىڭQQ
    توردا:
  • 860 سائەت
  • تىزىم:
    2011-06-02
    ئاخىرقى:
    2012-10-22
    شەرەپ مىدالى

    مۇشۇ ئاپتورنىڭكىنىلا كۆرۈش 8 ئېلان قىلىنغان: 01-31
    رەھمەت

    ئەزا ئۇچۇرى
    تىزىم نۇمۇرى
    611
    جىنسى:
    قىز
    دەرىجىسى
    ئوت يۈرەك
    يازما
    876
    نادىر تىما
    1
    مۇنبەرپۇلـــى
    9280
    شۆھـرىتـــــى
    9285
    تۆھپــــــــــە
    3
    سودا پۇلــــى
    8250
    ياخشـى باھا
    941
    تەجىربىسى
    26%
    ھالىتى
    ئالاقەQQ
    بۇ يەرنى چېكىپTAپاراڭلىشىڭQQ
    توردا:
  • 609 سائەت
  • تىزىم:
    2010-06-02
    ئاخىرقى:
    2012-03-01
    شەرەپ مىدالى

    مۇشۇ ئاپتورنىڭكىنىلا كۆرۈش 9 ئېلان قىلىنغان: 01-31
    قورىماي  ئەتسە  قىزىل  چىقمايدۇ  دەپ  دائىم  قۇرۇپ  ئىتەتتۇق ،  لىكىن  ئۇستام  ئەتكەن  بۇ  سۇيقاش  شۇنداق  قىزىل  كۆركەم  چىقىپتا؟  قاراپلا  ئاغزىمغا   سۇ  يېغىلىپ  كەتتى .بولسا  ئائىلىلەردە  دائىم  ئىتىدىغان  بۇ خىلدىكى  تاماقلارنى  مۇشۇنداق  تەپسىلى  چۈشەندۈرۈپ  رەسىملىك  قىلىپ  يوللاپ  قويسىلا  كارامەت  ياخشى  بولىدىكەن ،  ھەممە  ئائىلىنىڭ  تۇزى  باشقا  ئەمەسمۇ ؟  ھېچ  بولمىسا  ئارتۇق  كەم  يەرلىرىنى  تولۇقلاپ  تېخىمۇ  ياخشى  ئېتىشكە  پايدىلىقمىكى  دەپ  ئويلايمەن .

    تىز سۈرئەتئىنكاس
    چەكلىك250 بايت
    ئىنكاس يوللىغاندا تىما بىلەن مۇناسىۋەتسىز ئىنكاسلارنى يوللىماڭ ، خاسلىقنى ساقلاڭ،  بىزنى قوللاڭ !!!
     
    ئالدىنقىسى كېيىنكىسى