مەنمۇ دىگۇدەك ئۇستا ئەمەس ئەمما بىلگىنىمنى يوللاي بەلكىم سىزلەر گە پايدىسى تىگىپ قالار.
ماتىرياللار.
6 دانە تۇخۇم.1ئىستاكان شىكەر.1ئىستاكان ماي.1ئىستاكان سۈت. قۇيۇلغانغا قەدەر .ئۇن ئەمما دىگۇدەك قۇيۇق ئەمەس جۇمۇ ۋە ئازراق سودا ئەسلى ئۇنىڭ ئىسمىنى قانداق دىيىشنى بىلمەي مەن بولمىسا تورتقا سالىدىغان باشقا بىر نىمە باتتى.
Fāxiào fěn 發酵粉
دەپ ئاتىلىدىغان، ئىشقىلىپ نىمە بولسا بىر قۇشۇق (
ئېچىتقۇ )
تۇخۇمنى چېكىپ ياخشى ئارلاشتۇرۇپ ئۇنىڭ ئۇستىگە شىكەرنى سېلىپ ئۇنىڭمۇ ئۈستىگە سۇت ۈە ياغنى سېلىپ تېخىمۇ ياخشى ئارلاشتۇرىمىز. ئەڭ ئاخىر دا بولسا سودا ياكى يەنە بىرسى(
ئېچىتقۇ ) بىلەن ئۇننى سالىمىز،ئۇنىمۇ ياخشى ئارلاش تۇرۇپ پەنزىگە
(لېسقا) تۆكىمىز ۋە ئالدىرماي 170 گىرادۇستا 50 مىنۇت پىشۇر مىز.

[ بۇ يازماشەخلاتەرپىدىن2010-12-07 12:04دە قايتا تەھر ]